עבור לתוכן

פעם בכמה זמן צריך לנקות את הפלטר במארז

Featured Replies

פורסם

שלום

במארז שלי במאוורר הקידמי יש פילטר ורציתי לדעת פעם בכמה זמן צריך לנקות אותו כדי שתהיה כניסת אוויר טובה

תודה מראש

פורסם

המאוורר מקדימה מכניס אוויר ומכיוון שהפילטר נמצא בכלל בכיוון ההפוך הוא לא ממש מפריע לו..

בכל מקרה, אני חושב שפעם בחודש זה סבבה :xyxthumbs:

פורסם

פעם בשבועיים זה נחמד, ממילא הפילטר חוסם זרימת אוויר גדולה יחסית כך שעדיף להשאיר אותו נקי.

ממילא זה בדיוק כמה שניות לנקות, ממש לא בעיה או :P

פורסם

פעם בשבועיים זה נחמד, ממילא הפילטר חוסם זרימת אוויר גדולה יחסית כך שעדיף להשאיר אותו נקי.

ממילא זה בדיוק כמה שניות לנקות, ממש לא בעיה או :P

חח אבל כל הקטע שהמאוורר הקדמי מכניס אוויר פנימה.. והפילטר בכלל מאחוריו ולא מלפניו ככה שהוא לא חוסם את הזרימת אוויר.. ;D

פורסם

מה זה משנה אם הפילטר מאחוריו או לפניו? :bash:

פורסם

תחשוב.

אם הפילטר לפניו (כשהמאוורר מכניס אוויר פנימה והוא נמצא בקדמת המארז) הוא חוסם את זרימת האוויר שלו והקטע עם האבק היה באמת קריטי יותר.

אבל עם הוא מאחוריו אז הוא לא חוסם את זרימת האוויר שלו בכל מקרה, והפילטר בעצם רק מונע מאבק להכנס מחוץ למארז -יש מבין?

פורסם

אם הגריל מאחורי המאוורר הוא יחסום את זרימת האוויר באותה מידה שהיה עושה בקדמתו.

פורסם

בוא נעשה לך ציור כמו בגן:

<= [] |

מילון מושגים-

| - הגריל

[] - המאוורר

<= - חץ שמראה את כיוון זרימת האוויר של המאוורר.

הסבר: הפילטר נמצא מאחורי מאוורר שמופעל לכיוון ההפוך ולא מזרים אוויר דרכו = הגריל לא חוסם את האוויר שהמאוורר פולט לתוך המארז.

אפשרות: הפילטר יתמלא באבק וחלק מהאבק יכנס לתוך המאוורר = אפשרי.

אפשרות: הפילטר יחסום את האוויר = בלתי אפשרי.

פורסם

אבל בכל מקרה האוויר אמור לעבור דרך הפילטר ככה שבכל מקרה הפילטר יחסום חלק מהזרימת אוויר...

ואיך אמרת?

בוא נעשה לך ציור כמו בגן:

<= [] |<==

מילון מושגים-

| - הגריל

[] - המאוורר

<= - חץ שמראה את כיוון זרימת האוויר של המאוורר.

הסבר: X אוויר עובר דרך הפילטר הפילטר לא נתן ל0.5X אוויר לעבור מה נשאר? 0.5X אוויר

זה לא משנה אם את החסימה של האוויר הפילטר עשה לפני המאוור או אחרי... בכל מקרה המאוור יעיף רק 0.5X של אוויר

פשוט אם הפילטר יהיה לפני המאוור המאוור עצמו לא יזרוק X אוויר כי לא יגיע אליו X אוויר יגיע אליו 0.5X

אם הפילטר יהיה אחרי המאוור המאוור יזרוק X אוויר אבל הפילטר יחסום חלק מהאוויר ויגיע למארז 0.5X אוויר

פורסם

נראה לי הבנתי אותך, אתה מדבר על הרוח שכאילו באה מחוץ למארז שהפילטר חוסם? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים