פורסם 2005 ביולי 2120 שנים הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן....אז מי שיכול לעזור תודה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אם אתה רוצה לעדכן דרך הוינדוס, אז יש את התוכנה MSI Live Update 3, תוכנה מצויינת, בה אתה יכול לעדכן כל רכיב חומרה שיש לך במחשב של MSI, כולל ביוס.התוכנה מורידה את הגרסת העדכנית ביותר מהאינטרנט ומעדכנת את הביוס.הורדה:http://download.msi.com.tw/support/swr_exe/mbd_swr/LiveUpdate.zip
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר עידכנתי את הביוס , הורדתי את המכפלה ל4X והעלתי את הבאס ל220 וזה עושה לי ריסטרט לפני שהווינדוס עולה...למה???
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים תבדוק שה דיסק הקשיח שלך לא מחובר בחיבורים 1 או 2 , הם ללא נעילה.תבדוק גם שהזיכרון/מעבד עומדים בזה, תוריד מכפלה ותשתמש במחלק.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר תבדוק שה דיסק הקשיח שלך לא מחובר בחיבורים 1 או 2 , הם ללא נעילה. תבדוק גם שהזיכרון/מעבד עומדים בזה, תוריד מכפלה ותשתמש במחלק. לא הבנתי כלום אם אתה פשוט יכול לומר לי מה לחבר לאן ומה לעשות בביוס זה יהיה מצויין
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים על הלוח ישנם 4 חיבורי SATA2 מהם ללא נעלית AGP/PCI ושניים עם.כדי לעשות אוברקלוק, אתה צריך להשתמש בחיבורים 3 או 4.
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר על הלוח ישנם 4 חיבורי SATA 2 מהם ללא נעלית AGP/PCI ושניים עם. כדי לעשות אוברקלוק, אתה צריך להשתמש בחיבורים 3 או 4. תודה רבה אבל סתם בשביל ידע כללי , איך הארד-דיסק קשור לאובר קלוק?
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים תודה רבה אבל סתם בשביל ידע כללי , איך הארד-דיסק קשור לאובר קלוק? מצתרף גם ואיך אני יודע מזה 3ו4?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.