עבור לתוכן

חייזרים יתכן?

Featured Replies

פורסם

היו לחללית אורות כחולים מלמטה? אם כן אז החיזרים ערסים...

• תגובות 137
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והם גם שמעו בלבלי אותו?

אולי זה חזי הערס.

פורסם

ואם יש חייזרים, נראה לכם שהממשלות רוצות שתדעו על זה?

לי לא נראה, רק תחשבו מה יכול לקרות אם איזה ימני קיצוני יצא עם AWP לחייזר ויתן לו HS,

תחשבו על התוצאות הקטלניות שיכולות להתעורר.

אח שלי יותר מדיי קאונטר אה..?

פורסם

ככה כל מה שאמרו חלק אנשים שמבינים מהחיים שלהם וחלק שבכלל לא מסתמכים אך ורק על דעה אישים לא ראיתי פה 1 שמדבר על משו רציני מספיק בשביל להקשיב לו הנושא הזה מאוד מסובך הרבה יותר מסובך מלזרוק הערות כמו "יש כל כך הרבה כוכבים בטוח ב1 יש חייזרים" זה לא ממש מדוייק כי גם הסיכוי להיווצרות חיים הוא מאוד מאוד מאוד קטן התנאים שבהם נוצרים חיים הם מסובכים ומורכבים כל כך שקשה להאמין שיש עוד צורות חיים ביקום יש כל מיני תוכניות ותיאוריות על העניים הזה מי שבאמת מעניין אותו ומוכן לבדוק את העניין מנקודת מבט אובייקטיבית ולא איזה 1 שאומרת שסבתא שלה נחטפה או דודה שלה או ווט אוור יש כמה ספרים "האמת לגבי החיים", "עולמו והאופן בו הוא מתנהל", "חייזרים למה מתי ואיפה" מי שמוכן לקרוא שחיבדוק וידבר איתי אני ישמח לנהל שיחה רצינית בקשר לזה.....

פורסם

שמעו אנשים הבעיה איתכם שאם אני אמרח לכם עם הראיות תאף  אתם עדיין לא תאמינו,   

ז ה            ה ו א               כ ח              ה כ ח ש ה              ע צ מ י

אפילו העיתונאי  הטמבל שהביאו פה בסרטון,  שבא לשם  הלך סתם בשביל סקופ עם סיכוי מינוס 0  שיקרה באמת משו.  והקולות בראשו של האב סה'כ טלפתיה.

העיתונאי  זה  בדיוק אתם   -   כרגע ראיתם את עצמיכם במרא !            הוא עדיין   מסתובב במיטה ולא מאמין למה שראה   - עוד פעם הכחשה עצמית

איזה  בן אדם אומר  עפו עד לפה שנות אור  בשביל לעשות פוזות,  איזה שנות אור ?!  בשבילנו שנות אור אולי   נקודה!

אחד ממכם "יעלם"    כל הסובבים יגידו  (במקרה והם כמוכם בדיוק)  מה "נעלם" ?!  בטח נסע לחופשה. יעברו חודשיים עד שיגידו טוב עכשיו זה כבר חשוד,

ואז יגידו לעצמם  בטח חטפו אותו  בו נחכה לכופר,  וגם כופר לא יבקשו, ואז יגידו  טוב בטח נטש שמשפחה שלו,  שמעתי היו בינהם בעיות. [נסגר התיק]   :smile1:

פורסם

לא הבנתי כלום ממה שאמרת

פורסם

גם אני לא.

ליד אחת האוניבריסטאות המפורסמות ביותר בארצות הברית יש מכון שכל עבודתו נתונה לחקירת הצורות בתבואה.

אז נכון שיש כאלה שעושים את המעגלים לבד,את זה כולם יודעים.

אבל מה שלא ידוע זה מה גורם למצלמות ובטריות להשתבש ליד המעגלים הללו (וזה אמיתי לחלוטין, מתועד בעשרות מקרים מצולמים ואפילו אחד שדיסקברי ערך)

יש הרבה במעגלים הללו שאף אחד לא יכול להסביר.

לא מדובר פה במתיחה, מדובר במדע לא בדיוני.

פורסם

בנוסף לקרינה כמו שציינו כבר, יש שדות  אלקטרו מגנטים, הם שמשבשים מכשירים אלקטרונים.

אבל לכל הספקנים פה  אפילו אם אמא שלכם תגיד לכם ראיתי. ישר תאשפזו אותה   :kopfpatsch:

פורסם

לגבי ההוא שאמר שיש חייזרים, רק לא כאן על כדה"T כי הסיכוי אפסי שיגיעו לפה - תקרא את זה :

אותה דעה

יש חייזרים כי היקום אינסופי , ולפי הסתברות חייבות להיות עוד צורות חיים אינטיליגנטיות אי שם

סיכוי אפסי שיגלו אותנו ?

אני לא כ"כ מסכים

היקום קיים קרוב ל15 מליארד שנים אם אני לא טועה

מערכת השמש קיימת קרוב ל 5 מליארד שנים

בוא תתאר לעצמך, שיש יצורים שקיימים מליארד אחד וקטן של שנים לפניך

יש לך מושג באיזה רמה טכנולוגית הם נמצאים ?

הם אלים מהלכים, הם אנרגיה טהורה וחושבת.

תחשוב שהמין האנושי החושב קיים כולה פחות מ10,000 שנים

אתה מאמין שתוך 500 שנה מהיום הגזע האנושי יהיה מתקדם יותר , נכון ?

תחשוב שיש יצורים שקיימים מליארד שנים יותר ממך, אתה יודע כמה זה מליארד בהשוואה ל500 שנים מסכנות ?

בטכנולוגיה שלהם, הם יכולים לאתר אותנו באינסוף הזה, טלסקופ שמרחרח כוכבי לכת בעלי פוטנציאל לחיים, אין בעיה.

יותר מזה, קראת מרכבות האלים ?

אולי הם לא איתרו אותנו

אולי הם יצרו אותנו, והם מתחבאים די קרוב למערכת השמש, מסתכלים בנו, אנחנו ניסוי, אנחנו ניסוי שיצא מפרופורציה והם החליטו להשאיר אותנו פה וללכת, ומדי פעם לקפוץ לבקר.

סה"כ כשאתה אל מבחינה טכנולוגית, משעמם לך... אין הרבה לאן להתפתח

לא תשחק בבובות ? או יותר טוב, כוכב לכת ?  :cool2:

לסיכום אומר

if you go to zahadum you will die

פורסם

האדם קיים לפחות שלושים אלף שים ולא עשרת אלפים שנים.

ואם הם מתקדמים כל כך מהר,והם דומים לנו כל כך אתה לא חושב שהם ירצו להשאיר עדויות?

אתה לא חושב שגם הם מרגישים בודדים?

אתה לא חושב שגם הם אוהבים בדיחות טובות?

התאוריה שלך שווה לתחת.

תן לי אחת טובה יותר. :xyxthumbs:

פורסם

האדם קיים 10,000 ופחות, בצורתו הנוכחית המתקדמת מהשלבים האבולוציוניים הקודמים שלו.

בלי קשר, נניח ואתה צודק, גם 30,000 הם זמן קצרצר יחיסת למליארד

ותחשוב שההתפתחויות הטכנולוגיות הכי חשובות קרו רק ב200 השנים האחרונות (תקשורת, טלויזיה, אינטרנט, היציאה הראשונה לחלל)

תאר לעצמך מה יהיה עתיד האונושות עוד 1000 שנים מעכשיו, 1000 !!

ועכשיו תחשוב 1000+200 זה יוצא 1200 שנים של התפתחות טכנולוגית

שזה כלום לעומת מליארד :smile1:

אני לא חושב שהם בודדים

הם יודעים את כל סודות היקום (יש גזעים פחות מתקדמים , לא רק גזע אחד)

הם לא משועממים

הם שמעו כל וריאציה של בדיחה שאתה עוד לא דמיינת את הנושא שעליו היא מסופרת.

ואם קראת מרכבות האלים אתה יודע שפעם הם באמת אולי היו משועממים וירדו והשתעשעו עם בנות האדם :)

אבל אז בטח זקני העם שלהם אמרו "לא, אל תאנסו בנות אנוש מסכנות, זה לא טוב להתפתחות הכוכב"

הרביצו להם, ולקחו אותם הרחק הרחק, רק לצפות בנו, לגדל אותנו מרחוק.

כשתגדל תרצה שיהיה לך ילד

אנחנו הילד שלהם

כרגע בעריסה

או שהם פשוט "זורעים" יצורים בכל כמה שנות אור, כדי ליצור הרבה חיים בכל היקום

כדי שיתפתחו הרבה צורות חיים אינטיליגנטיות

ולמה הם עושים את זה אתה שואל ?

כדי שבסוף, שהיקום ינסה להתכווץ לתוך עצמו מחדש, וליצור "מפץ גדול" נוסף, יהיה להם מספיק כח אדם בשביל לעצור את זה

אנחנו כאן כדי להתגייס לצבא חושב גדול שיעצור את התמוטטות היקום וימנע את המוות המוחלט והבלתי מעורער של הכל.

וקני מסאות'פארק ישלוט על כל זה באמצעות מכשיר סוני PSP משערי גן עדן.

פורסם

אלוהים ישמור גם אתה מושפע מהספר הזה? אז בסדר הוא מצא כמה ציורי קיר שנראים כמו אסטרונאוטים אז מה? זה לא אומר שום דבר

תראה אני אישית חושב שאם חייזרים יצאו למסע בחלל הם לא יחזרו על עיקבותיהם בלי לעשות משהו ואני לא מדבר על חיטפה של איזה היפי מהרחוב אני מדבר על יצירת קשר אמיתית או כיבוש.

ודרך אגב אנשים נעלמים לידיעתכם לכו לאפריקה כול יום נעלם שם איזה בנאדם, טובעה בביצה/ אריה אכל אותו/ 1001 סיבות אז אני בטוח שאנשים יכולים להעילם עם סיבה הגיונית.

פורסם

חייזרים זה לא עניין של אמונה, זו סטטיסטיקה פשוטה. אין מצב שבכל הייקום האינסופי הזה יש רק אותנו. זה בסיס טוב להתחיל ממנו : יש חיים מחוץ לכדור הארץ לי אישית אין שום ספק בזה.

עכשיו: חיים במערכת השמש.. המממ אפשרי אבל כנראה רק חיים מאוד פרימיטייביים, למשל יש את ענקי הגז הרחוקים שבתאי וכאלה שעשויים ברובם מגז, אני יכול לדמיין צורות חיים שלמדו לרחף (למשל בעזרת אגירת מימן שנפוץ שם באותה הדרך בה דגים אוגרים אוויר בשביל לצוף במים) וחיים שם . הסיכוי לחיים תבוניים במערכת השמש שלנו דיי נמוכים וסביר שהינו עולים על זה אם היו כאלו בסביבה שלנו. אז עם מה נשארנו ? עם גלקסיות במחק כזה או אחר מה שבטוח במרחקים מאוד גדולים בסדרי גודל של שנות אור. עכשיו האם אפשרי שחיים תבוניים ממרחק של אלפי שנות אור עשו מסע אינסופי שכזה והגיעו דווקא למערכת השמש שלנו וביקרו פה ולא ישבו איתנו על איזה קפה בייתי או לפחות אמרו שלום ? המממ קשה לי להאמין בזה... קונספירציות של בכירים בממשל ? תסלחו לי אבל בכירים בממשל הם בדרך כלל אידיוטים ואני לא מאמין שחייזרים עם טכנולוגיה שכזו והבנה שכזו על הייקום ייבחרו לדבר דווקא איתם ועוד לשתף איתם פעולה... לא נראה לי.

אז לסיכום דעתי: צורות חיים חייזריות - בהחלט !

צורות חיים תבוניות - בהחלט !

צורות חיים במערכת השמש שלנו - תבוניות לא נראה לי פרימיטיביות אולי (בקטריות מתחת למעטה הקרח של הירח אירופה שסובב את שבתאי אולי ?)

מבקרים מגלקסיות אחרות שחוטפים אנשים בשביל לעשות בהם בדיקות רקטליות.... :kopfpatsch:

מה שכן אני מנסה להישאר עם ראש פתוח, הפיזיקה המודרנית הוכיחה לנו שהכל אפשרי בסבירות כזו או אחרת ואני לא אזכיר תעלומות מטורפות במדע כמו חומר שחור שאין לנו שום מושג מה אופיו אבל מרכיב את רוב הייקום הנראה לעין כל מכאניקת הקוואנטים שעד היום קשה למדע לבלוע אותה (למשל שתוצאות הניסוי תלויות ב100% באם מישהו צפה בניסוי או לא, כלומר כשלא מסתכלים העולם מתנהג אחרת !!!) ועוד טירופים כאלו ואחרים... עם כל הסיכויים הנמוכים יכול להיות שאמא שלי חייזרית והיא מציקה לי כחלק מניסוי ענק שמטרתו לראות מתי אני אשבר.. אבל הסיכוי לזה מאוד מאוד מאוד נמוך... עזבו יותר עדיף שאני אחזור לפרוייקט שאני צריך לסיים :silly:

פורסם

אין לי במה להוסיף לדיון הזה,אז אני אשים תמונה :nixweiss:

sup.jpg

פורסם

חחחחחחח :xyxthumbs:

בקשר לחייזרים

עד שנגיד שלפחות 10 אנשים שמצוידים במצלמות וידאו טובוות יראו ביחד באותו זמן ויצלמו חייזרים אפחד לא יאמין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים