עבור לתוכן

צריך קירור חדש למעבד - ZALMAN 7700 או קירור מים בסיסי ?

Featured Replies

פורסם

סליחה , התבלבלתי  :kopfpatsch:

התכוונתי כמובן לדגם CU נחושת מלא. בטעות רשמתי אלומיניום.

בכל מקרה , אין לי עצבים להתעסק עם קירור מים. יכול להיות באמת שהתוצאות יהיו טובות יותר אני לא מתווכח.

אני רוצה קירור אוויר הכי איכותי שאפשר למצוא בשוק שמתאים לסוקט 775 במחיר של עד 400 שקל.

לדעתי האפשרויות שלי הם או 7700-CU או ביג טייפון. האופצייה השלישית XP-120 לא רלוונטית כי אין מתאמים כרגע להשיג.

אם אתה רוצה אותו יותר שקט אז זה רק ת'זלמן, אבל הוא לא מקרר מי יודע מה.....אני התאכזבתי ממנו, הוא לא היה שווה את הכסף

פורסם

גם לי היה את הזלמן והוא היה מאוד מאכזב!!!

היה שקט אבל לא היה שווה את הכסף לדוגמא היו לי סביב ה47 מעלות עם הזלמן 7700

עברתי לXP120 ואני עובד סביב ה40 (גם חם אבל מה לעשות שקיץ עכשיו) כלומר הוריד לי 7 מעלות מהזלמן

לשיקולך, לדעתי אם כבר מוציאים את הכסף אז עדיף ללכת על הביג טייפון, אני אישית לא ממליץ על הזלמן, הם לא עמדו בציפיות שנוצרו מה7000

פורסם

אז רגע... מה יותר טוב ? הביג טייפון או ה XP-120 ?

פורסם

טוב בו נגיד ששניהם משתווים.

אבל הביג טייפון זול יותר והוא מגיע עם מאוורר.

פורסם

לדעתי עדיף הXP120 נכון שהוא יקר יותר אבל נותן תוצאות טיפה יותר טובות, אם אתה לא מתכנן OC אז זה לא משנה כ"כ ותלך לפי מה שבא לך אבלאם בא לך OC לך על הXP.

פורסם

שלום שלום.

אני עובד עם ה XP-120 + Thunderblade, הטמפ' יציבה על 40 מעלות במאמץ.

בימים חמים במיוחד (בלי מזגן, כמובן) אני יכול להגיע ל48, אבל אף פעם לא עברתי את זה, גם כשאני משחק סאן אנדראס במשך שעות, או מריץ פריים וסופר פאי.

לא יודע להשוות אותו לביג טייפון, אבל אני ממליץ עליו בחום (משחק מילים כזה... משעשע את עצמי :xyxthumbs: )

אגב, באיידל אני על 35 מעלות ככה.. לפעמים 37.

נדב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים