עבור לתוכן

צריך קירור חדש למעבד - ZALMAN 7700 או קירור מים בסיסי ?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ,

הגיע הזמן להחליף קירור למעבד שלי ( בחתימה )

הטמפ' עבודה ב IDLE היא סביב 50 מעלות ובמאמץ ( משחקים ) עובר את 60-65 .

חשבתי לקנות את הזלמן 7700 עם האלומיניום המלא במחיר של 270-280 שקל.

לפי ביקורות שקראתי הוא אמור לעזור לפחות ב 5-10 מעלות שזה קריטי.

לגבי המערכת קירור מים של TT ( הבסיסית שלהם ) אין לי מושג . מה שאני יודע זה שזה 100 שקל יותר , אבל אם

היא תשפיע בצורה טובה יותר מהזלמן אז אני אשקיע את ההפרש במחיר.

זו המערכת - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=859

במידה ויש המלצות אחרות במחיר של עד 400 ש"ח שיתן שיפור רציני אשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

XP120 ומאורר 120 חזק

פורסם
  • מחבר

לגבי ה XP-120 אני יודע שהוא המומלץ ביותר בקירור אוויר.

אבל נאמר לי שלא ניתן להשיג את המתאם לסוקט 775 בשום מקום. פשוט נגמר בכל חנות שביררתי.

פורסם

אותה בעיה כמו לי , המעבד שלי מתחמם בטירוף ואני מאוד רוצה את ה XP-120 אבל אני לא מוצא את המתאם בשום מקום

פורסם

למה לאיזה סוקט מיועד ה-XP-120?

פורסם

אני לא מבין הוא עד כדי כך טוב ה-xp 120 כמה מעלות הוא מוריד :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אל תקנה את הזלמן, הוא ממש לא אפקטיבי, קירור מים יהיה הרבה הרבה יותר מועיל.....

פורסם

כן רק שקירור מים ברמה עולה מינימום שבמינימום 800 שקל (מקומבן)

כל המערכות צעצוע של THERMALTAKE פשוט לא עושות את העבודה

פורסם

מינימום שבמינימום 800 שקל (מקומבן)

* אההם * אני רוצה לראות מה תגיד על הסכום שאני מתכוון להוציא על המערכת שלי * אההם*

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה ממני?

פורסם
  • מחבר

אל תקנה את הזלמן, הוא ממש לא אפקטיבי, קירור מים יהיה הרבה הרבה יותר מועיל.....

יש לך מבחנים / ביקורות לגבי מה שאתה אומר ?

לפי מה שאני קראתי בביקורות ומאנשים שעבדו איתו הוא ברמה של הביג טייפון אם לא יותר טוב.

אני קצת חושש לקנות קירור מים שכל הזמן צריך לדאוג למערכת שהיא בסדר.. לא יודע זה משהו פסיכולוגי. נראה לי מקור לצרות.

קירור מים שבאמת יתן תוצאות מרשימות עולה איזה 800-1200 שקל. כל אלה שעולים עד 500 שקל משתווים לזלמן 7700 אלומיניום.

תקנו אותי אם אני טועה.

תודה.

פורסם

אל תקנה את האלומיניום. קנה את ה CU. ההבדל משמעותי, במיוחד עם פרסקוטים.

פורסם

אל תקנה את האלומיניום. קנה את ה CU. ההבדל משמעותי, במיוחד עם פרסקוטים.

^

what he said

פורסם

יש לך מבחנים / ביקורות לגבי מה שאתה אומר ?

לפי מה שאני קראתי בביקורות ומאנשים שעבדו איתו הוא ברמה של הביג טייפון אם לא יותר טוב.

אני קצת חושש לקנות קירור מים שכל הזמן צריך לדאוג למערכת שהיא בסדר.. לא יודע זה משהו פסיכולוגי. נראה לי מקור לצרות.

קירור מים שבאמת יתן תוצאות מרשימות עולה איזה 800-1200 שקל. כל אלה שעולים עד 500 שקל משתווים לזלמן 7700 אלומיניום.

תקנו אותי אם אני טועה.

תודה.

:nono: אתה טועה, לי יש את הזלמן, יש לי מעבד פרסקוט, והוא הוריד לי רק 5 מעלות שזה לא ממש מה שציפיתי ממנו :s07:, נכון שהוא שקט, אבל קירור מים עוד יותר שקט, אני במקומך הייתי הולך על מים....... אבל בשביל קירור מים שיהיה טוב אתה צריך להשיג בלוק קירור איכותי....אני עכשיו בונה מערכת קירור מים ואני בטוח שהיא תהיה הרבה יותר אפקטיבית מהזלמן, בכל זאת, זה מים

פורסם
  • מחבר

סליחה , התבלבלתי :kopfpatsch:

התכוונתי כמובן לדגם CU נחושת מלא. בטעות רשמתי אלומיניום.

בכל מקרה , אין לי עצבים להתעסק עם קירור מים. יכול להיות באמת שהתוצאות יהיו טובות יותר אני לא מתווכח.

אני רוצה קירור אוויר הכי איכותי שאפשר למצוא בשוק שמתאים לסוקט 775 במחיר של עד 400 שקל.

לדעתי האפשרויות שלי הם או 7700-CU או ביג טייפון. האופצייה השלישית XP-120 לא רלוונטית כי אין מתאמים כרגע להשיג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים