עבור לתוכן

עבודה בשפת C ולא ++ להגשה מחר

Featured Replies

פורסם

אנשים יש לי עבודה דחופה להגשה מחר אני חייב עזרה. (בשפת C ולא ++)

מצורפים קבצי תמונה עם השאלות (3 שאלות) בבקשה HELP אני אעזור למי שצריך ככל שאוכל רק תעזרו לי בשאלות אלו...

הפתירה צריכה להיות עם פקודות scanf,printf וכאלה בלי Cin,Cout ומותר לולאת for וגם while.

ת-ו-ד-ה אנשים !!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אם אפשר אפילו רק את השאלה עם הפירמידה זה יעזור לי נורא כי אני תקוע גם עם מבחן מעבדה מאעפן על הראש חייב לפחות את השאלה המעצבנת עם הפירמידה אחי !!

פורסם

אם אפשר אפילו רק את השאלה עם הפירמידה זה יעזור לי נורא כי אני תקוע גם עם מבחן מעבדה מאעפן על הראש חייב לפחות את השאלה המעצבנת עם הפירמידה אחי !!

כל השאלות כאן זה ביזיון לאינטילגנציה, וסתם עבודה שחורה לכתוב את הקוד,

בשאלה עם הפרמידה אתה עושה מונה של מספרים אי זוגיים, ומשתמש בערכי ה ASCII המתאימים להדפיס את התוים,

נראה לי שמספיק שתי לולאות בסיסיות.

ותנסה לבד, אף אחד כאן לא יקדיש מזמנו לפתור לך את העבודות, אם תתקע תבקש עזרה ויעזרו, אבל לפחות תנסה...

פורסם
  • מחבר

תשמע אני יכול לנסות לעשות את התרגילים ואולי בשבילך זה בזיון לאינטיליגנציה אבל בשבילי הם די מורכבים כי אני עשיתי רק שיעור (לא מובן במיוחד) בשפת C וזה לא כ"כ ברור ואלמנטרי בשבילי אז אם אתה מוכן לעזור תעזור ואם לא אז אני אמצא מישהו שיוכל.

בכל אופן תודה.

פורסם

בשאלה השלישית תנסה לחשב בכל שורה את מספר הרווחים שאתה צריך להדפיס קודם, ואז תדפיס אותם, ואת האותיות שאתה צריך. שים לב, אתה יכול לעשות שזה יתחיל מערך(VALUE לא ARRAY) האסקי של a ויתקדם ב- 2 כל פעם('a'+2='c').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים