פורסם 2005 ביולי 1820 שנים http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm+Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supplyשילוב טוב?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מארז מעולה,לחבר שלי יש אותו...בקשר לספק אני יודע שכל הספקים של אנרמקס מעולים בכלליות..
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר חשבתי לקחת כזה מארז וספק למחשב החדש שאני מתכנן לקנות....ובאותה הזדמנות אני רוצה לשאול על גוף קירור לradeon 9800NPשיהיה שקט רק ...
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים עצור!!כמה דברים לפניכשאני קניתי את הTT שלי, עשיתי קצת סקר שוקבקיצור- המארז היה די קטן יחסיתבניגוד לשאר הTT (האיכותיים)אין לו הרבה חלקי פח\אלומיניוםיש לך 2 מפרצי 5.25 פנויים!! (אחד תופס ההארד קאנו), בסה"כ 3!הייתי ממליץ לך ללכת על V1000D, שהוא הרבה יותר גדול, הרבה יותר מרווחואף על העיצובים החדשים- זה כבר ישןיש את השארק, קנדלף וכו'.כדאי להעיף מבט לפני שקוניםבקשר לספק - הייתי בוחר באנטק
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שניהם טובים..קח מה שבא לךפשוט הרבה יותר מרוצים מהאנטק (יציב יותר)לפי מה ששמעתיאבל כל עוד זה לא ג'נרי - זה טוב..ד"איש לך גם את OCZ, TT, גם להם ספקים לא רעים , ואף מודולריים
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים לא אמרתי שאני פוסל! אמרתי שיש אומרים כלומר חלק מהאנשים הטוענים שהוא לא יציב כמו האנטק אישית - הוא באותה שורה עם TT, OCZ וכו'..
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים בוא נגיד ככה, הנה ציטוט ממקום אחר (לא משנה איפה) -You can find plenty of PSU recommendations here, but it depends what you're looking for...Overall quality: PC Power & CoolingEfficient+quiet: SeasonicCheaper but still good: Enermax, Fortron, Antecetc....Oh, and absolutely horrible: Thermaltakeתעשה טובה ואל תמליץ על ספקים של TT בזמן שאתה ממליץ לקחת יותר טוב מאנרמקס
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שובכל אחד והדעה שלורק אמרתי שאני יודע לגבי אנטק, שהם טובים יותר מהממוצע (לגבי האנרמקס - אין לי מה להמליץעקרונית - אין סיבה שהוא לא יהיה טוב, פשוט לחבר שלי הייתה התנסות לא נעימה איתו)אז כמו שהוא אומראנרמקס\אנטק - עדיפות ראשונה
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים עצור!!כמה דברים לפניכשאני קניתי את הTT שלי, עשיתי קצת סקר שוקבקיצור- המארז היה די קטן יחסיתבניגוד לשאר הTT (האיכותיים)אין לו הרבה חלקי פח\אלומיניוםיש לך 2 מפרצי 5.25 פנויים!! (אחד תופס ההארד קאנו), בסה"כ 3!הייתי ממליץ לך ללכת על V1000D, שהוא הרבה יותר גדול, הרבה יותר מרווחואף על העיצובים החדשים- זה כבר ישןיש את השארק, קנדלף וכו'.כדאי להעיף מבט לפני שקוניםבקשר לספק - הייתי בוחר באנטקאכן המארז קטן מאוד ! יש לי את הלאן משהו שהוא בבסיס אותו דבר מבפנים והיום באתי להתקין בו את ה 6800GT שהזמנתי והוא בקושי נכנס ! היתי צריך להוציא את הכלוב של הארד דיסקים ולשנות את המיקום שלהם בגלל שהארד דיסק פשוט התנגש בוכך שאם אתה מתעסק הרבה עם המחשב עדיף מארז הרבה יותר גדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.