עבור לתוכן

התחממות יתר

Featured Replies

פורסם

שלום .

אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה.

שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי.

בכל מקרה המחשב שלי זה :

gforce 6800 gt 256 mb

amd 64 bit 3200

1 gb ram

יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור? נ.ב אני לא עושה אוברקלוק ולא יעשה בעתיד..

פורסם

יש לך טמפ מצויינות....

אין לך מה לקנות קירור מים ... אם אתה לא עושה OC

פורסם
  • מחבר

מצוינות? יש לי מעבד 64 ביט לא אמור להיות לי בין 20-30 מעלות במנוחה? הבנתי שאני אמור להגיע ל40 במאמץ מקסימום .. או שאני טועה?

פורסם

אנחנו בשיא הקיץ! אתה חייב לקחת בחשבון שהטמפ' בחוץ גבוהה ורק לזה להוסיף את הטמפ' של המעבד... 30 מעלות יהיה לך שהמחשב מכובה ;)

פורסם

איזה 20-30 מעלות נסחפת קצת זה אולי מעבד שנחשב קר אבל זה לא פריזר...

הוא אמור להיות בסטוק על 35 משהו כזה ובמאמץ להגיע ל 45+

פורסם
  • מחבר

וואי אנשים תודה הרגעתם אותי לאללה.. אז זה בסדר שאני משחק במשחקים הטמפ' בסביבות ה50 נכון?

אגב אם אני אוסיף קירור מים והטמפ' יצנחו זה ישפיע על הביצועים?

פורסם

איך אתה רוצה שהמעבד יהיה על 20-30 מעלות?, האוויר שסביב המעבד הוא יותר חם מזה!

וואי אנשים תודה הרגעתם אותי לאללה.. אז זה בסדר שאני משחק במשחקים הטמפ' בסביבות ה50 נכון?

אגב אם אני אוסיף קירור מים והטמפ' יצנחו זה ישפיע על הביצועים?

בקיץ בהחלט שכן (אפילו ל-AMD64).

אם אתה לא מבצע אוברקלוק אז לא תהיה השפעה על הביצועים.

פורסם

נגיד יש לי עכשיו במנוחה 40 מעלות אז כמה יהיה לי במנוחה בחורף?

פורסם

בערך הפרש הדלתא.

אם עכשיו 30 מעלות בחוץ והמעבד עומד על 40 מעלות זה אומר שהוא מתחמם כ-10 מעלות מעל טמפרטורת החדר, אם ניקח לדוגמה שבחורף הטמפרטורה בחוץ היא כ-20 מעלות אז המעבד יעמוד על כ-30 מעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים