פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שלום יש לי מחשב 2.8GHZ NORTHWOOD512DDR 400MHZלוח אם של אינטל לא זוכר איזה נראה ליD865GLCאני לא יכול לבדוק כי הכונן קשיח שלי בתיקון לאחר שגיליתי בו תקלהוכרטיס מסך FX5200 128MBITיש לי 3 מאוררים אחד במעבד אחד מאחורה ואחד בספק,עכשיו הבעייה במחשב היא שרשום לי בתוכנה הנקראתINTEL ACTIVE MONITORשקיבלתי אותה עם הדרייברים של הלוח אם והיא אומרת את הטמפ' במחשב,לפני כמה חודשים לילה אחד המחשב צפצף וראיתי שיש 71 מעלות במעבד! כיביתי את המחשב מהר ולאחר יום הדלקתי אותו שוב וקרא אותו דבר,ישר לאחר הפעלת המחשב רשם לי 60+ מעלותשאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שיכול להיות שהחיישן נשרף כי לפני הבעייה הזאתי זכור לי שהיה לי 40 פלוס מינוס מעלות וכיום לפני שבוע החלטתי להתקין את התוכנה שוב לאחר שמחקתי אותה לפני כמה חודשים והפעם היה רשום 50 מעלות רק מידיי פעם היה יורד ל 46 ולפעמים עולה עד 71 עכשיו ניקיתי גם את המאורר ולא קרא שינוי בטמפ' היה בו מלא אבק בבזה שמאחורי המאורר לא יודע איך קוראים לזה הקווים האלה מברזל אז ניקיתי את זה ועדיין אותו דבר והמאוררים עובדים מצויין! מה הבעייה?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים זה היה עולה ככה נגיד 5 שניות זה על 40 פתאום קופץ ל 50 לדוגמא ואז עולה 71 בבת אחת? כי אם כן אז החיישן שלך מזייף מאוד
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר תראה יש לי בכל המחשב בין 35 ל 37 ובמעבד ישר שאני מדליק את המחשב מראה 51 ואז מתחיל לרדת לאט לאט ל 46 ואז עולה חזרה ל 49 51 52 56 60 ואז אני למשל מפעיל WINAMP ובזמן שזה טוען את התוכנה(כאילו בזמן מאמץ) זה עולה פתאום ל 67 ואז יורד לאט לאט
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר מה זה הסינק? זה הברזלים האלה שאחרי המאורר? אם כן אז אני כמעט בטוח שהם עומדים טוב
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מה זה הסינק? זה הברזלים האלה שאחרי המאורר? אם כן אז אני כמעט בטוח שהם עומדים טובכן,זה הסינק.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אתה יכול אחרי שהמחשב מצפצף ואומר ל ך שזה 71 לכבות אותו ולגעת בסינק לראות אם זה באמת 71 או 40 וגם אצל חבר שלי זה היה בלוח של אסוס עם התוכנה של הלוח היה כתוב לו שהלוח עובד על 127 מעלות צלסיוס (לא פרנהייט)וגם לא יזיק לך לשמן את המאוררים זה ממש עוזר ומוריד גם את הרעש אם יש
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר רעש? המחשב שלי שקט לגמרי לפעמים אני בא לחדר של המחשב שהדלת סגורה ואני חושב שאח שלי כיבה לי את המחשב שאני מוריד משהו ואז אני שם לב שהוא עובד ואני יבדוק אם הסינק חם אבל לא נראה לי שכן כי כשהמחשב עבד ואחרי שכיביתי אותו לנקות אבק לא הרגשתי חום יוצא בכלל היה נעים אבל לא שמתי את האצבע אבל האצבע הייתה על המאורר כי ניקיתי
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אני לא הייתי פוסל בעיית חומרה כל כך מהר.ואם הסינק לא מתחמם זה לא אומר שהמעבד לא חם. הסיבה יכולה להיות שהסינק לא יושב טוב ולא לוקח את החום מהמעבד...באיזה מהירות המאוורר של המעבד מסתובב? (אם זה מאוורר מקורי, הוא צריך להגיע ל2500+)
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים ואחי תמרח משחה חדשה לא נראה לי שהמשכה טובה גם לי זה היה כככה מרחתי mx1 וירד באיזה 7 מעלות יש מדריך פו באתר :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: בהצלחה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.