עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

טמפ' גבוהה ב CPU

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב

2.8GHZ NORTHWOOD

512DDR 400MHZ

לוח אם של אינטל לא זוכר איזה נראה לי

D865GLC

אני לא יכול לבדוק כי הכונן קשיח שלי בתיקון לאחר שגיליתי בו תקלה

וכרטיס מסך

FX5200 128MBIT

יש לי 3 מאוררים אחד במעבד אחד מאחורה ואחד בספק,עכשיו הבעייה במחשב היא שרשום לי בתוכנה הנקראת

INTEL ACTIVE MONITOR

שקיבלתי אותה עם הדרייברים של הלוח אם והיא אומרת את הטמפ' במחשב,לפני כמה חודשים לילה אחד המחשב צפצף וראיתי שיש 71 מעלות במעבד! כיביתי את המחשב מהר ולאחר יום הדלקתי אותו שוב וקרא אותו דבר,ישר לאחר הפעלת המחשב רשם לי 60+ מעלות

שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שיכול להיות שהחיישן נשרף כי לפני הבעייה הזאתי זכור לי שהיה לי 40 פלוס מינוס מעלות וכיום לפני שבוע החלטתי להתקין את התוכנה שוב לאחר שמחקתי אותה לפני כמה חודשים והפעם היה רשום 50 מעלות רק מידיי פעם היה יורד ל 46 ולפעמים עולה עד 71 עכשיו ניקיתי גם את המאורר ולא קרא שינוי בטמפ' היה בו מלא אבק בבזה שמאחורי המאורר לא יודע איך קוראים לזה הקווים האלה מברזל אז ניקיתי את זה ועדיין אותו דבר והמאוררים עובדים מצויין! מה הבעייה?

פורסם

זה היה עולה ככה נגיד 5 שניות זה על 40 פתאום קופץ ל 50 לדוגמא ואז עולה 71 בבת אחת? כי אם כן אז החיישן שלך מזייף מאוד

פורסם
  • מחבר

תראה יש לי בכל המחשב בין 35 ל 37 ובמעבד ישר שאני מדליק את המחשב מראה 51 ואז מתחיל לרדת לאט לאט ל 46 ואז עולה חזרה ל 49 51 52 56 60 ואז אני למשל מפעיל WINAMP ובזמן שזה טוען את התוכנה(כאילו בזמן מאמץ) זה עולה פתאום ל 67 ואז יורד לאט לאט

פורסם

תבדוק את הסינק של המעבד,אם הוא יושב בצורה נכונה על המעבד.

פורסם
  • מחבר

מה זה הסינק? זה הברזלים האלה שאחרי המאורר? אם כן אז אני כמעט בטוח שהם עומדים טוב

פורסם

מה זה הסינק? זה הברזלים האלה שאחרי המאורר? אם כן אז אני כמעט בטוח שהם עומדים טוב

כן,זה הסינק.

פורסם

אתה יכול אחרי שהמחשב מצפצף ואומר ל ך שזה 71 לכבות אותו ולגעת בסינק לראות אם זה באמת 71 או 40

וגם אצל חבר שלי זה היה בלוח של אסוס עם התוכנה של הלוח היה כתוב לו שהלוח עובד על 127 מעלות צלסיוס (לא פרנהייט)

וגם לא יזיק לך לשמן את המאוררים זה ממש עוזר ומוריד גם את הרעש אם יש

פורסם
  • מחבר

רעש? המחשב שלי שקט לגמרי לפעמים אני בא לחדר של המחשב שהדלת סגורה ואני חושב שאח שלי כיבה לי את המחשב שאני מוריד משהו ואז אני שם לב שהוא עובד ואני יבדוק אם הסינק חם אבל לא נראה לי שכן כי כשהמחשב עבד ואחרי שכיביתי אותו לנקות אבק לא הרגשתי חום יוצא בכלל היה נעים אבל לא שמתי את האצבע אבל האצבע הייתה על המאורר כי ניקיתי

פורסם

אז הבעייה בחיישן כנראה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה למה פחדתי קצת :)

פורסם

אני לא הייתי פוסל בעיית חומרה כל כך מהר.

ואם הסינק לא מתחמם זה לא אומר שהמעבד לא חם. הסיבה יכולה להיות שהסינק לא יושב טוב ולא לוקח את החום מהמעבד...

באיזה מהירות המאוורר של המעבד מסתובב? (אם זה מאוורר מקורי, הוא צריך להגיע ל2500+)

פורסם

ואחי תמרח משחה חדשה לא נראה לי שהמשכה טובה גם לי זה היה כככה מרחתי mx1 וירד באיזה 7 מעלות יש מדריך פו באתר :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

בהצלחה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.