עבור לתוכן

מחפש קירור טוב ל-6600GT

Featured Replies

פורסם

יש לי 6600GT של GIGABYTE עם חיבור PCIE שבמאמץ מגיע לסביבות ה-70 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על כ-56....(כרגע הוא על OC פצפון של 30 בליבה ו-20 בזכרונות).

רציתי לשאול איזה קירור טוב יש לכרטיס הזה, כמה הוא עולה ומה ההרכבה שלו כוללת (צריך להוציא את הקירור הקיים איכשהו? זה מסובך?)

תודה

• תגובות 38
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פירוק הקירור הקיים זה עניין של שניות, רק לחיצה על שני הקליפסים ודחיפה פנימה.

יש כרגע 2 גופי קירור סבירים בארץ:

Arctic Cooling Silencer 6 rev 2

Zalman VF700 cu\alcu

היתרון של הראשון זה שהוא שקט יותר, מקרר טיפה יותר טוב, ומוציא את האוויר החם החוצה.

היתרון של השני זה שהוא מקרר את כל הכרטיס כולל הזכרונות, הראשון דיי מקפח את הזכרונות.

שניהם עולים בסביבות ה150 שקל, הזלמן כולל איתו גם סינקים לזכרונות והסיילנסר לא.

הזלמן מגיע ב2 גירסאות, cu שהיא כולה עשויה נחושת, מה שאומר שהיא כבדה יותר, מנצלת יותר טוב את המאורר, וקצת יותר יקרה.

והשניה זה alcu שזה משולב אלומיניום אז הוא קליל יותר.

בקרוב (לא יודעים מתי, נועה אומרים עוד שבועיים... אי אפשר לדעת בנתיים) יכנס ה Thermalright V1 לארץ.

שזה קירור 2 צדדים, כבד מאוד, מסיבי, צורך הרכבה של מאורר 80ממ על הסינק (על הכרטיס) ומקרר יותר טוב, אני מאמין שהוא גם יעלה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן איזשהו OC רציני...וגם די חשוב לי שיהיה שקט...אז עדיף ה-SILENCER? ראיתי אותו בפנדה ב-148...

פורסם

הטמפרטורות שלך טובות מאוד אין סיבה לקנות קירור אם אתה מתכנן אוברקלקו קטן תראה באיזה אוברקלוק אני ואני בקירור סטוק... ואצלי הקירור של הכרטיס שקט מאוד

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורות שלך טובות מאוד אין סיבה לקנות קירור אם אתה מתכנן אוברקלקו קטן תראה באיזה אוברקלוק אני ואני בקירור סטוק... ואצלי הקירור של הכרטיס שקט מאוד

ובאיזה טמפרוטורות אתה? כי לי לפעמים אפילו במנוחה מגיע ל-60

פורסם

במנוחה זה תמיד 60-61 בכל כרטיס שראיתי בנתיים רק בודדים יורדים מתחת ל59

פורסם

בבקשה.. יש לי את גרסת ה- AGP עם הקירור הפאסיבי.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

של איזה חברה? אה...ועוד משהו....שיחקתי כנראה עם ה-MSCONFIG וכבר לא עולה לי עם הווינדוס ההגדרות האלה של הכטיס מסך בצד ימין למטה משיהו יודע איך קוראים ל-TASK הזה בשביל שאני יחזיר אותו?

פורסם

ג'יגבייט

פורסם

וזה גם גרסת הטורבו פורס

פורסם

ובעניין הקירור- תיקח את הארטיק ותצרף גסינקים לזיכרונות בנפרד ותאלתר מאורר מתחת לכרטיס וכהה זה ייצא הכי טוב משני העולמות ויותר טוב משני הקירורים

פורסם

שמעתי שיש עוד אחד טוב

אבל אין בארץ משהו יודע אולי מתי אם בכללל הוא יגיע?

פורסם
  • מחבר

ובעניין הקירור- תיקח את הארטיק ותצרף גסינקים לזיכרונות בנפרד ותאלתר מאורר מתחת לכרטיס וכהה זה ייצא הכי טוב משני העולמות ויותר טוב משני הקירורים

איך אעזאזל אני מאלתר סינקים...והארקטיק מתחבר מתחת לכרטיס...שם המאוורר

פורסם

איך אעזאזל אני מאלתר סינקים...והארקטיק מתחבר מתחת לכרטיס...שם המאוורר

"תאלתר מאורר מתחת לכרטיס" :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

אפשר לדעת מה זה ליבה?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים