עבור לתוכן

יפן... פשוט גן עדן

Featured Replies

פורסם

זה לא העניין שבנאדם משווה יתרונות של מחשב על מכונית יש פה בעיה רצינית, איך אפשר להשוות בין שני הדברים? ועוד לטעון שמחשב יותר זול? זה כמו שתשווה נעל למברשת שיניים.

• תגובות 52
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים איתך בהחלט, זו הנקודה העיקרית פה ובגלל השוואה לא קשורה כזו,

סתם התווכחו לגבי מה יותר כייף או טוב, בעוד שזה עניין אובייקטיבי, וההשוואה פה בכלל לא תופסת.

פורסם

תגיד את זה לו...

rofl

HE STARTED

yeah! think of how many japanese women we'd hit on! just because they want something *bigger* *cough*

either way read the link in my sig, you'll know japan is hell :x

www.outpostnine.com/editorials/teacher.html

Very nice :]

פורסם

קונספט מגניב דווקא המדפים האלה.

ממש כמו לקנות חלב :)

וגם אני מצטרף לתקווה שאי פעם אנחנו נראה קצת כמותם

פורסם

2⅜ inch dick tops

LOL .. באמת לא הייתם רוצים להיות כמו היפנים ..

פורסם

:P

מה מדהים?

לדעתי העובדה שיש שם חנויות חומרה ואלקטרוניקה בגובה של 4 קומות לחנות אחת קצת יותר מדהים ממדף עם מוצרים במלאי.

תאמת אני לא חושב שזה מתאים בכלל לעשות דבר כזה בארץ, חומרה זה דבר שמשתנה במהירות עצומה, זה לא בגד שאפשר להחזיק חצי שנה על המדף, אז ביפאן יש להם את האנשים ואת המדעות לחומרה אז הם קונים יותר, אז גם להחזיק כמויות במלאי זה אפשרי. בארץ לא כי בחנות ממוצעת של מחשבים אני לא מאמין שמוכרים יותר מ3 מעבדים ביום (כמוצר, לא במחשב שלם).

בישראל חנות מוכרת בממוצע 3 מעבדים ביום. בו נגיד שהחנות בתמונה היא חנות גדולה (כי יש לה מלאי הם לא קונים אותו סתם) ביפן יש כמה? 136מיליון תושבים? החנות הזאת מוחרת יותר מ30מעבדים ביום.

ביפן יש את הפשיעה הכי נמוכה בעולם והרוב משלמים במזומן הם מסתובבים עם סכומי כסם גדולים מאוד.

ולבן אדם שהעדיף חומוס ופלאפל. במערב (גם אנחנו) צורכים יותר מדי מאכלים שמכילים שומן מסוג אומגה 6 ובגלל שאין איזון ואנחנו לא צורכים הרבה אומגא 3

יש הרבה מאוד התקפי לב. אורך החיים ביפן הוא הגדול ביותר בעולם.

ופלאפל יש ביפן btw.

פורסם

לכל אלה שאמרו שלא הייתם רוצים לגור ביפן

סעו לשם (כמוני) ואז תראו אם הייתם רוצים לגור או לא.

ותאמינו לי שתרצו

פורסם

Shamaim (Ekoda - Israeli). 3948-5333.

An Israeli restaurant and pub, one minute from Ekoda south exit. They serve falafel, humus, salads, stuffed pastries and soups, plus shish kebab and one or two other meat dishes. 50 seats; reservations recommended. The all-you-can-eat special is Y2,000. Open noon-midnight Saturdays and Sundays.

ilinkSunSakaecho 4-11, Art Bldg 2F. Open 5-11pm (LO). Closed Mondays.

מי אמר חומוס ופלאפל ולא קיבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים