פורסם 2005 ביולי 1620 שנים ניסיתי לבנות בלוק לא הלך =\ כאילה עשיתי משהו נחמד אבל לא יצא טוב והכול ואין לי כוח לעבוד על זה ולא ידעתי איזה משאווה אז ויתרתי =\ורציתי לדעת איזה מערכת שוה לקנות ב 500-600 שקל, אני חשבתי על הThermaltake BigWater.אפשר קצת המלצות בבקשה.ומשהו שיתאים לי ללוח,המפרט בחתימה.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים לך על זה.ומה,יעני אתה רוצה גם שהצינורות יהיו מחבורות לצ'יפ של הלוח אם,מלבד המעבד ?או שאתה שואל אם המערכת קירור הספיציפית הזאת,מתאימה לך ?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר אני שואל אם המערכת תשב טוב על המעבד.ואם היא טובה כדי לעשות אובר קלוק בסיבי מאוד
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים ^^ כעקרון לא משנה,סתם ליידע כללי . ולמה להתרחק מהמערכת הזאתי ? אתה עוד אחד מהתלוננים ? חחחח,סתם ספר ודבר אחי,מה הבעייה איתה ? חלשה? ואם לא צריכים אותה לאוברקלוקינג בכלל?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר סליחה על הדאבל פוסטאבל מה אם המערכת הזאת?Top Speed® 3.X - Liquid Cooler System או זאתThermaltake AquariusII liquid cooler system
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים את הראשונה אני לא מכיר..המערכת השניה פצצה ..וחזקה מקררת טוב..והיא עולה 1500 \=
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים את הראשונה אני לא מכיר.. המערכת השניה פצצה ..וחזקה מקררת טוב.. והיא עולה 1500 \= אקווריוס 2 לא 3 היא מקררת פחות מהBIGWATER
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר נו אז תנו לי שמות של מערכות קירור ואם אין משהו של מ.קירור מים אז תביאו שמות של מאווררים טובים ל OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.