פורסם 2005 ביולי 1620 שנים הייחשבתי גם לקנות קירור אקסטריםגז\מיםחשבתי על זהhttp://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=469הבעייה שזה רק למעבד ואני רוצה לקרר גם כרטיס מסך ועןדעל מה אתם ממלצים??
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אם יש לך כסף.. אז קירור גז, זה עולם אחר ממים, מים מביא אותך קרוב לטמפרטורת החדר, גז טוב מביא אותך למינוס 40 מעלות (לראש של המערכת, לא למעבד)יש מישהו בארץ שמייצר מערכות קירור גז בבניה אישית, הביצועים של המערכת יותר טובים מכל MACH2 או CAPOCHILL שיש, הוא כבר לא בפורום אבל אם אתה רציני בקשר לקניה שלח לי הודעה פרטית אני יקשר אותך אליו
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר אם יש לך כסף.. אז קירור גז, זה עולם אחר ממים, מים מביא אותך קרוב לטמפרטורת החדר, גז טוב מביא אותך למינוס 40 מעלות (לראש של המערכת, לא למעבד)יש מישהו בארץ שמייצר מערכות קירור גז בבניה אישית, הביצועים של המערכת יותר טובים מכל MACH2 או CAPOCHILL שיש, הוא כבר לא בפורום אבל אם אתה רציני בקשר לקניה שלח לי הודעה פרטית אני יקשר אותך אליואני חיי בNYאני לא מביו??
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אהה אז זה סיפור אחר לגמרי אם אתה חיי בניו יורק נראה לי סתם בילבתי אותך עם הטמפרטורות של המעבד/טמפרטורות של הראש של המערכת קירור גז. במערכת קירור גז כמו VAPOCHILL הראש של המערכת קירור (הבלוק) בערך במינוס 40-50 מעלות. המעבד כמובן יותר חם, זה מאוד תלוי איזה מעבד יש לך אבל זה נע בדרך כלל בין מינוס 30 ומעלה (מינוס 30 וחם יותר), כמובן זה נורא תלוי בכמה WATT של חום המעבד פולט. זה סיפור לא פשוט ואין לי מספיק ידע כדי להסביר לך בדיוק איך זה עובד, תסתובב בפורום הזה http://www.xtremesystems.org/forums/forumdisplay.php?f=80 כדי ללמוד קצת על הנושא, לא הייתי ממליץ לך לקנות קירור גז לפניי שאתה יודע על זה מספיק..
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר למה fx57? לדעתי הכפול ליבה יהיה הרבה יותר אפקטיבי ומומלץץ.. יחיאל FX57 עדיף לגיימרים לא????בקשר לכפול ליבה אין כיום תוכנה שמנצלת שתי מעבדים
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים התכוונת שאין משחק שמנצל את כפולי ליבה אם זה המשצעות אז אתה צודק אבל אם אתה מתכוון לתוכנות בכלליות אז יש
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים FX57 עדיף לגיימרים לא????בקשר לכפול ליבה אין כיום תוכנה שמנצלת שתי מעבדיםהוא בעיקר לאוברקלוקרים כי יש לו את המכפלה פתוחה ואפשר לשנות אותה כמה שרוציםאתה יודע בכלל מה ההבדל בין FX57 ל 3700 סאן דיגו?ההבדלים במשחקים או בתוכנות קטנים ההפרש כסף העצום ביותר הזה הכי לא שווה בעולם4400+ יהיה הרבה יותר טוב תוכנות שמנצלות אותו מראים שיפור של יותר מ 70% ממעבדים רגילים(בעלי ליבה אחת)תגיד אתה גם לא חושב על העתיד? מה אתה קונה עכשיו FX-57 ושנה הבאה תחליף?!כבר היום מתחילים לפתח מנועי משחק שמבוססים על כפולי ליבה(פלייסטישן 3,XBOX360) וגם תוכנותושם השיפור הוא משמעותי ביותרגם אין לך צורך בקירור גז אם אתה לא אוברקלוקר מושבע שמתכנן לשבור שיאים זה פשוט חסר טעםמקווה שהכנסתי לך שכל עכשיו ההחלטיה היא שלך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.