עבור לתוכן

האם אפשר להתקין על 7800GTX את גוף הקירור Arctic-Cooling NV Silencer 5 REV2?

Featured Replies

פורסם

היי

שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק)

אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון?

תודה מראש

install

פורסם

תשלח אימייל לARCTIC COOLING

פורסם

אפשרי.. רק יש הבדל אחד בין הכרטיסים (6800\7800) והוא שב7800 גי טי איקס יש ציפים של זיכרונות גם מקדימה כמו ב6800 וגם מאחורי הכרטיס!! כך שעם תשים את הקרור עליו.. יווצר מצב שרק חלק מהזיכרונות מקוררים ולא כולם!! בכול מקרה זה מה שהבנתי מה כמה אנשים..

אני במין שכבר הזמנתה נכון? עם כן אז אולי הזמנתה של גיגהבייט? כי ראיתי אצל נעה היום שמרכיבים אחד למישהו.. מעניין למי.....

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני עוד לא הזמנתי....אני שוקל עוד כמה אפשרויות....

ואצל נועה כתוב שהוא לא במלאי...

פורסם

לי קרתה אותה בעיה ב9800p מה שעשיתי היה התקנתי את הסינק, ובנוסף קניתי בגרושים עוד סינקים קטנים מנחושת לזיכרונות. שמתי שתי סינקים על כל זיכרון מלמטה וזה יצא פסדר גמור הזיכרונות נשאר קרירים גם בoc

פורסם

אני עוד לא הזמנתי....אני שוקל עוד כמה אפשרויות....

ואצל נועה כתוב שהוא לא במלאי...

חח כדי שתבדוק שוב אחי היום הייתי שם.. יש להם 7800 גי טי איקס של לדיטק!! במלאי כרטיס אחרון נישאר חח (מתוך שתיים שהזמינו) אז עם אתה רוצה תרים צילצול על הבוקר מחר חח...

יחיאל :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

חח כדי שתבדוק שוב אחי היום הייתי שם.. יש להם 7800 גי טי איקס של  לדיטק!! במלאי כרטיס אחרון נישאר חח (מתוך שתיים שהזמינו) אז עם אתה רוצה תרים צילצול על הבוקר מחר חח...

יחיאל :yelclap: :yelclap: :yelclap:

יחיאל יא חולה נפש :) גם אתה רוכש את הכרטיס ?

חבר שלי קנה אותו ב- 2100 ש"ח את ה 7800GTX, כרטיס פשוט מדהים בביצועים שלו !!

פורסם

מההה איך בכזה סכום?? מאיפה ?? איך?? שלח לי לינק..

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

סינגפור, או טאיוואן.. לא זוכר, כרטיס של LEADTEK הוא מאוד איכותי. עם היה לי 2000 שקל ספייר הייתי קונה לי אחד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים