עבור לתוכן

מאוורר לThermalright XP120

Featured Replies

פורסם

היי,

האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי?

או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?

פורסם

SF2... אבל זה מאורר יחסית מרעיש והוא דיי יקר :cool2:

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי שיהיה יקר, העיקר שיהיה שקט ולא יסתובב סתם כשאין ממש צורך.

פורסם

לי יש אותו ואני מאוד מרוצה, אין לו אופציה שהוא מפסיק לגמרי אבל מצד שני יש לו פטנציומטר ובמצב של מהירות נמוכה הוא מאוד שקט ואני שם אותו במהירות גבוהה ועדיין בקושי שומע אותו (מצד שני יכול להיות שי לי בעיות שמיעה ;))

פורסם

יש את ה VANTEC THERMALFLOW, הוא מווסת את המהירות לפי חיישן

בעיקרון, תוכל לקבוע דרך הביוס וגם דרך תוכנה שהמאוורר יסתובב לאט יותר מתחת לטמפ' מסויימת עם כל מאוורר

פורסם

Glacialtech 120mm כחול (השחור לא יתאים ל-XP120), אם תוריד לו את המתח נמוך מספיק, הוא יפסיק להסתובב.

הוא רץ ב-900RPM ב-12V ושקט מאוד.

אגב אם עוד לא קנית ה-Big Typhoon אמור לתת תוצאות עדיפות על ה-XP-120, והמאוורר שלו יחסית שקט בסטוק (1400RPM), הורדת וולטז' ומהירות סיבוב של 800RPM ואתה לא שומע אותו בכלל, והטמפ' עדיין סבירות, אם כי פחות לאוברקלוק, יגיע לסביבות ה-50 מעלות במאמץ כבד עם מעבד על 1.525v ואוברקלוק ל-2.8Ghz לדוגמא.

מעבד 3000 בסטוק עם מתח 1.4v הוא מריץ בסביבות ה-30 מעלות idle, וסביבות ה-38 ב-LOAD (אם אני זוכר נכון זה ב-800RPM, אבל יכול להיות שאני מתבלבל עם ה-1400RPM).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

כבר הוצאתי הוראת קנייה, אז ה Big Typhoon כבר לא בא בחשבון, למרות שאולי אני יכול לתקוע את ה XP120 במחשב אחר ולקנות אותו.

מה שאתם אומרים בעצם שלא הלוח ולא המאוורר מסוגלים להיות מבוקרים אוטונומית לחלוטין, ואני בכל מקרה אצטרך לתכנן ולבנות מעגל בקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים