פורסם 2005 ביולי 1420 שנים הלוח שלי הוא abit IS7.יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר).- Abit IC7 IC7-G IC7-Max3 IS7 IS7-G IS7-M IS7-Eיש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס.אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה?או שזה לא משנה?תודה.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים יותר נוח לעשות OC למעבד דרך ביוס. אתה לא צריך לדאוג לשחזור ה-OC בכל פעם שתתקין ווינדאוס מחדש.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים ההיפך הוא הנכון, יותר נוח להשתמש בתוכנה מאשר להפעיל את המחשב בכל פעם מחדש.הבעיה היא שאין לקלוקג'ן אופציה לשינוי מתחים, תזמונים או מחלק. בביוס אפשר לעבוד בצורה גמישה הרבה יותר.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים ההיפך הוא הנכון, יותר נוח להשתמש בתוכנה מאשר להפעיל את המחשב בכל פעם מחדש.הבעיה היא שאין לקלוקג'ן אופציה לשינוי מתחים, תזמונים או מחלק. בביוס אפשר לעבוד בצורה גמישה הרבה יותר.אתה סותר את עצמך בשני המשפטים! קודם אתה אומר שיותר נוח דרך תוכנה, אבל אז אתה אומר שחסרים בה הרבה אופציות שהכרחיות ל-OC!
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים לדעתי, עדיף בביוס, אבל יש פה קטע של ההעדפה אישית. ברור שבביוס יש יותר גמישות ונוחות עבודה, אבל יש ocers , מתחילים, שמעדיפים דרך הווינדואז. קיצר, תנסה פה ופה תעשה מה שיותר מתאים לך.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים הרעיון הוא שאוברקלוק קטן לא מצריך שינוי מתחים, תזמונים או מחלק - ולכן יותר נוח להשתמש בקלוקג'ן. באוברקלוק גדול התמונה משתנה - ואז עוברים להשתמש בביוס. הבנתוס?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר תודה למי שהגיב, ו.. אם אני עושה אוברקלוק דרך התוכנה זה לא משנה גם בביוס?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים התוכנה עושה את השינויים דרך הHUB CONTROLER שקיים על הלוח והא בעצם אחראי על המתחים ומהירויות אפיק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.