עבור לתוכן

primecooler vs zalman למישהו יש מושג?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שנכנסו הרבה מוצרים חדשים של primecooler לזיגזג, כמו שבטח כולם יודעים המוצרים שלהם כמעט זהים למוצרים של זלמן וחלק אומרים שהם יוצאים לגמרי מאותו מפעל (OEM).

למישהו יש מושג על הבדלי הביצועים בינהם ?

האם שווה להתפשר על primecooler ?

תודה.

פורסם

primecooler

זה חיקוי , של זלמן לא מוצלח :/

אני אישית,לא ההייתי הולך על primecooler

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעיה לקרוא חיקוי ל OEM, קח לדוגמא את הסופרטלנט מול מארזי צ'יפטק.

פורסם

צודק..

פורסם
  • מחבר

אוקי ו... למישהו יש תגובה? ::)

פורסם

יש באתר ביקורת על קירור שלהם.

פורסם
  • מחבר

מכיר, לא עוזר...

אין שם שום השוואה רצינית לזלמן, רק לקירור סטוק ::)

פורסם

אומרים שהם יוצאים לגמרי מאותו מפעל .

לדעתי זה לא נכון . אני לא יודע איפה המפעל של זלמן , אבל החברה עצמה מקוריאה הדרומית .

החיקוי מיוצר בסין . זה בטוח .

מוצרים רק מהתחלה נראים זהים , אבל זה לא ככה .

למישהו יש מושג על הבדלי הביצועים בינהם ?

ראיתי כמה ביקורות מורחבות על המוצרים האלו . יש הבדל לטובת זלמן , אבל הוא בכלל לא משמעותי . מעלות בודדות במעמץ ...

אומרים שזה בגלל מאוורר שונה וגם תחתית קולר של החיקוי לא מספיק ישירה . 

האם שווה להתפשר על primecooler ?

בחו"ל מוצרים של זלמן עולים פי שתיים מאשר החיקוי של חברות PRIMECOOLER , PCCooler  , IceHammer ... יש עוד אני חושב , והם כמעט בטוח מיוצרים באותו מפעל . אני חושב שזה אותה חברה ...

במחירים שמוכרים אותם אצלנו ... למה לא לקנות זלמן ?

פורסם
  • מחבר

nJIAH0kyp ביררתי את העניין פחות או יותר, לפי דברי החנות פריים היא אכן חברת OEM של זלמן, OEM אומר אותו מפעל, אתה מוזמן להתווכח עם זיגזג ;D

קראתי גם טיפה על הבדלי הביצועים, האמת שאין ממש ביקורות רציניות והבודדות מראות כמו שאמרת פעם הפריים לוקח ופעם הזלמן, לא ממש מובן...

המאורר זהה לחלוטין, מה ששונה זה הסינק, תוכל לראות שהמבנה של הצלעות קצת אחר.

השאלה שלי היא יותר האם בכלל משנה אם קונים זלמן או לא, כי אם ההבדל ביצועים הוא +\- 2 מעלות לשם או לשם, אז בכלל לא צריך לשים לב מה קונים (בדיוק כמו שלא אמור לשנות לך אם אתה קונה סופרטלנט או את הדגם הזהה של צ'יפטק (אני חוזר על הדוגמא הזאת כי היא מאוד פופולרית בארץ)).

העניין של-PRIMECOOLER יש מגוון גדול יותר של מוצרים, לדוגמא סינקים רק אלומיניום, שזה יותר קליל ואמור להיות גם יותר זול לפי ההיגיון, ועוד.

ככה שלכל דבר יש יתרונות וחסרונות, השאלה אם החסרון מורגש ;)

אשמח לשמוע תגובות מקצועיות ומבוססות שיבהירו את העניין.

תודה :)

פורסם

nJIAH0kyp ביררתי את העניין פחות או יותר, לפי דברי החנות פריים היא אכן חברת OEM של זלמן, OEM אומר אותו מפעל, אתה מוזמן להתווכח עם זיגזג ;D

ממתי להגיד את דעתי האישית נקרא ויכוח ?  ;)

אתה עוד מאמין למוכרים בחנות ?

בכל זאת אני חושב שזה מפעל אחר , כי הHEAT-SINK של החיקוי לא זהה לזה של זלמן . המאווררים לVGA יכול להיות שהם מקבלים מאותו מקום .

קראתי גם טיפה על הבדלי הביצועים, האמת שאין ממש ביקורות רציניות והבודדות מראות כמו שאמרת פעם הפריים לוקח ופעם הזלמן, לא ממש מובן...

המאורר זהה לחלוטין, מה ששונה זה הסינק, תוכל לראות שהמבנה של הצלעות קצת אחר.

המאוורר זהה לחלוטין רק אצל VGA Cooler (מצטער לא שמתי לב) .

CPU COOLER משתמש במאוורר יותר חזק מאשר אצל זלמן (7000-7700) . זה גם משפיע על התוצאות במבחנים .

השאלה שלי היא יותר האם בכלל משנה אם קונים זלמן או לא, כי אם ההבדל ביצועים הוא +\- 2 מעלות לשם או לשם, אז בכלל לא צריך לשים לב מה קונים ...

21coolersallb1cl.th.jpg27diagr3oy.th.png

http://www.sgoverclockers.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=16

אם זה לא מספיק , אני אחפש עוד .

IMHO - החברה שמשווקת את החיקוים של זלמן כל הזמן משנה את השם , ראיתי כבר הרבה מוצרים זהים רק עם מדבקה שונה עליהם .

העניין של-PRIMECOOLER יש מגוון גדול יותר של מוצרים, לדוגמא סינקים רק אלומיניום, שזה יותר קליל ואמור להיות גם יותר זול לפי ההיגיון, ועוד.

פה אתה צודק במאה אחוז ! VGA COOLER מאלומיניום ב80 שח. זאת באמת עיסקה טובה .

ככה שלכל דבר יש יתרונות וחסרונות, השאלה אם החסרון מורגש ;)

אמרתי כבר את דעתי . כמעט אין חיסרון ובטוח שהוא לא מורגש .

אבל בכל זאת אני אקנה מוצרים של זלמן באותו מחיר .

------------------------------------------------------------------

P.S.  לקנות עכשיו זלמן למעבד ... לא חושב שזה רעיון טוב , יש הרבה קולרים יותר מוצלחים . בקיצור מחכים ל9500 של זלמן .

פורסם

^

מתיי יוצא 9500 של זאלמן אחי ?

פורסם
  • מחבר

כתבתי איפשהו שאני קונה קירור מעבד?

שאלתי על החברה בכללי למען הדורות הבאים שיגיעו לתארד על ידי חיפוש, אם בוער לך לדעת אז אני באמת מתכוון דווקא ל VGA שלהם.

לא התכוונתי "וויכוח" אגרסיבי, אתה אומר דבר אחד, זיגזג אומרים דבר אחר.

זאת לא חנות שכונתית (aka ivory) שהם דואגים פעם אחר פעם לשקר ללקוח, לזיגזג אני עדיין מאמין.

בקשר למהירות מאוררי ה-CPU בדקתי ואתה בהחלט צודק המאוררים לא זהים.

MaStRiX, זה לא קשור לדיון, אבל אם אתה ממש מתעקש, הוא רק הושק בקומפיוטק 2005 לפני כמה חודשים בודדים, הוא עדיין לא יצא למדפים בחול ככה שיש זמן עד שתראה אותו בארץ, אני מאמין שבחצי שנה הקרובה הוא יהיה פה...

פורסם

^

מתיי יוצא 9500 של זאלמן אחי ?

בתערוכת COMPUTEX יבטיחו שיגיע לחנוית עד סוף חודש יולי ... אבל לא רואים אפילו מבחנים ראשוניים באתרים , כנראה יקח עוד זמן .

דיברתי עם מישהו מפנדה , הוא אומר שהם שלחו מכתב (הזמנה) לזלמן , אבל עוד לא קיבלו תשובה ברורה מתי משלוח יהיה מוכן .

פורסם

ההיתרון שיש לזקוף לטובת סדרת ה-VF של Zalman בהשוואה לחלק מיצרני ה-OEM הוא שה-VF מגיע עם Heatspread'ים לזכרונות.

פורסם
  • מחבר

גם ה-OEM מגיעים עם אותו באנדל בדיוק, חלקם אפילו מגיעים עם פוטנציומטר ולא מפצל מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים