פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אני גם מנסה להבין כמה הבדל יש בין שתי חתיכות נחושת... ההבדל הוויזואלי היחיד הוא של DANGER DEN יש O RING... :eek2: :screwy: :eek2: זה כמו להגיד שאין הבדל בין חיפושית למאזדה או פרארי
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר הכי כיף פה בפורום זה התגובות הענייניות של אנשיםאני לא מחפש פרארי...בטח לא עם המחירים (קצת יותר מכפול)אבל אם יש הסבר למה כ"כ כדאי לי להוציא 400 ש" במקום 180...אני אשמח לשמוע
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אנחנו מדברים על הבדל באיכות ובאמינות TT נחמדים אבל אני לא הייתי סומך על הבלוקים שלי (אני בכלל לא סומך על בלוקים אקרליים) יש לך הבדל של לפחות 4-5 בעלות בין בלוק טוב לבלוק של TT עם מערכת נורמלית (המערכת של TT היא תת רמה) בקירור מיים לא מתקמצנים (אלא אם כן אתה לא חושב שראוי למחשב שלך לחיות) אני הצלחתי לצמצם את העלויות שלי למינימום ע"י כך שאני בונה הכל חוץ מהמשאבה (גן גם רדיאטור, שיהיה יחודי מאוד , הראשון מסוגו בעולם )
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר ואם אני רוצה שהמחשב שלי יחיה אבל לא באמת מוכן לשבת ולבנות בלוק (אין מצב בעולם שייצא מזה משהו טוב...), או לשלם עליו 400 ש"ח... יש לי אופציות אחרות?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אני לא חושב דרך אגב למה שלא ייצא לך טוב אתה יכול גם לקחת רק את הצלעות קירור ורק לעשות את השבילים ולסתום את הצדדים ולשים מעל פרספקס עבה והופה יש לך בלוק זה לא כל כך קשה עשיתי את זה בגיל שתיים עשרה וחצי אתה תוכל
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אז יש משהו שכנראאה פספסתי...בקר הטמפ' לא נמצא על גוף הקירור של המעבד...ואז ברגע שאני אוריד אותו...לא יהיה אף חיישן באיזור המעבד שינטר?מחיר שפוי להבנתי הוא לא יותר מ-150-200 ש"ח...אני גם מנסה להבין כמה הבדל יש בין שתי חתיכות נחושת...ההבדל הוויזואלי היחיד הוא של DANGER DEN יש O RING...החיישן נמצא במעבד עצמו.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.