פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אני לא מאמין. איזה ספאם טהור יש כאן. 7 עמודים על מה? על עכבישים.(למי שתוהה לא קראתי את כל שאר העמודים). וזה עוד נםתח היום.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אתם צריכים לראות את הסרט Joe's Apartment, יעזור לכם להיפטר מהפחד שלכם מג'וקים..
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מוזר מאוד, שרשור על פחד מג'וקים בפורום ש-99.9 אחוזים ממנו הם בנים. בכל מקרה, למי שלא אוהב להרים גופות של חרקים שזה אתה נטבחו ע"י נעל אימתנית, מוזמן לקנות אפרוחים, הם פשוט אוכלים את הג'וקים. העניין הוא שהמראה הזה ממש מגעיל , כל הנוזל הלבן מהגוף שלהם שניראה כמו גבינה לבנה (כניראה כל מי שקורא את זה עכשיו יחשוב על זה שהוא אוכל גבינה לבנה ויגעל עד עמקיי נשמתו ;D) יוצא להם מהפה וזה ממש מגעיל.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים בגלל שאני גם מפחד מג'וקים עכבישים וכאלה ואני לא יכול לדעת בהם אז אם אני רואה אחד אני לוקח שואב אבק (משהו חזק של הובר) ופשוט שואב אותם שיקרבו בשאר הזבל של השטיחים.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים בגלל שאני גם מפחד מג'וקים עכבישים וכאלה ואני לא יכול לדעת בהם אז אם אני רואה אחד אני לוקח שואב אבק (משהו חזק של הובר) ופשוט שואב אותם שיקרבו בשאר הזבל של השטיחים.וואי רעיון גדול!!!אבל עכשיו כל פעם שצריך לשלוח את הג'וק האימתני למותו צריך לחבר את השואב?!
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים וואי רעיון גדול!!!אבל עכשיו כל פעם שצריך לשלוח את הג'וק האימתני למותו צריך לחבר את השואב?!אם השואב שלך לא על בטריות אז....ממממ, כן.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מה יעזור לשאוב את הג'וקים אם הם יכולים לצאת החוצה? oOאני שונא ג'וקים.ואני לא מסוגל להרוג אותם.אם כל כך לא רוצה שהם ימרחו לי על הריצפה או הקיר, שאני מפחד להרוג אותם.אחרי זה אני צריך לנקות את הריצפה. ואת הנעל שלי. פשוט חוצפה מה שהולך כאן.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אתם צריכים לראות את הסרט Joe's Apartment, יעזור לכם להיפטר מהפחד שלכם מג'וקים.. חחחח, ראיתי . אחרי הסרט התחלתי לחשוב עוד שג'וקים חמודים, עד שנתקלתי באחד במציאות :errrr:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.