עבור לתוכן

חברה שאלה אל Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower כנסו

Featured Replies

פורסם

חברה רציתי לדעת למה כדי לי לקנות את זה

Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower

Thermaltake TT 480W 2-fan Power Supply

אני חדש ממש בעסק ממש ואין לי שמץ של מושג למה חבר שלי השקיע 2000 שקל בה זה

במה זה משפר את המחשב תעזרו לי אנשים :(

אני חדש ! :(

פורסם

גם לי אין מושג למה חבר שלך בזבז כל כך הרבה כסף.. יש מארזים טובים יותר הרבה יותר בזול.

גם הספק כוח לא משהו, וכמו המארז, ניתן היה לקנות ספק כוח חזק ויציב יותר כמו האנרמקס בזול יותר.

אתה רוצה המלצה או משהו? לא הבנתי את מטרת הת'רד ???

פורסם

מסכים בערך עם מה שנאמר מעלי...

שווה להשקיע כסף בספק כוח רציני ולא ג'נרי, וזה מבחינת איכות המוצר (קפיצות ונפילות מתח כתוצאה מעומס) ומבחינת אמינות (לדוגמא בהפסקות חשמל, בקצרים, אם הספק כוח נשרף הוא לא יעביר הלאה לשאר החומרה כמו ספקים ג'נריים).

480W זה מעל ומעבר להרבה מערכות, הרוב יסתפקו יפה מאוד גם ב 350W.

אם אתה רוצה לחסוך קצת וללכת על יצרן אחר זה לא כזה קריטי... המוצר עצמו איכותי אז לדעתי זה שווה את הכסף בכל מקרה.

מבחינת המארז... טרמלטק היא יצרנית גדולה ומוכרת, רוב המוצרים שלה איכותיים וטובים (איכות במארז אומרת בניה טובה, זרימת אוויר טובה וכו...).

אבל! המארז הספציפי הזה הוא מדור מאוד ישן ותקופה דיי שחורה של החברה, המארזים האלה עם זרימת אוויר צולעת, חוץ מעיצוב מצועצע וקצת פיצ'רים מיוחדים שלא היו באותה תקופה אני לא יכול לחשוב על יתרונות ובטח שלא על סיבות לשלם מחיר כזה... ככה שפה אני באמת מסכים עם מה שאמרו מעלי שיש תחלופות משתלמות יותר למחיר.

פורסם
  • מחבר

חברה השאלה שלי מה זה יותר טוב ממארז שלי שהוא רגיל של ivory :D?

חחחח :(

זה משפר את הביצועים בכללי ?

של משחק בו נגיד ככה

פורסם

חברה השאלה שלי מה זה יותר טוב ממארז שלי שהוא רגיל של ivory :D?

חחחח :(

זה משפר את הביצועים בכללי ?

של משחק בו נגיד ככה

מה שישפר לך ביצועים של מחשב זה הרכיבים ולא המארז.. :hat:

פורסם

אם הזרימת אוויר אצלך דפוקה ואצלו טובה אז כן, בגלל טמפרטורה נמוכה יותר של המעבד המחשב יפעל טוב יותר ולאורך שנים.

אבל! גם במארז של 300 שקל אתה יכול להשיג זרימת אוויר טובה, לא צריך לשלם בשביל זה אלף שקל.

ההבדל בעיקרון בין המארז שלך לשלו זה בזרימת האוויר, ביופי, באיכות בניה (פח עבה יותר, שלדה חזקה יותר אולי אפילו שלדה מאלומיניום) נוחות עבודה ועוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים