עבור לתוכן

סכמת קירור והמאוורר Thermaltake Street Fighter

Featured Replies

פורסם

נתחיל במאוורר - המאוורר הנ"ל הוא Smart Fan 2000-5500rpm triple blades בנוסף למד טמפ' יש שליטה ידנית.

משום מה אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו עם הזחלן, גם ב- MAX וגם ב- MIN הוא רועש ביותר ונדמה שאין שינוי במהירות שלו.

לפי המפרט של TT ב- MIN הוא 21dBa וב- MAX הוא 48dBa, נראה כאילו הוא עובד רק ב- MAX והרעש שלו כמו מכסחת דשא (מה שכן הוא כל הזמן מנסה להמריא במצב הזה ;D).

האם זה בעיה אצלי/המאוורר?

המאווררים מחוברים למארז בסדר הזה - Silent Cat למעלה מוציא אויר, Generic מאחור מוציא אויר וה- Street Fighter אמור להתמקם בחלון השמאלי למטה מקדימה - מכניס אויר (מעבר להם יש מאוורר+צלעות סטוק של INTEL על המעבד, וכמובן מאוורר לספק).

הכוונה שלי שרוב הזמן ה- SF יעבוד ב- MIN וכאשר המחשב במאמץ אני אגביר אותו...

מה אתם אומרים?

פורסם

יש שם איזה גשר שמקצר בין 2 פינים שאתה צריך להוציא אותו בשביל לשלוט על המהירות ידנית \ יש 2 פינים שאתה צריך לקצר בשביל לשלוט במהירות ידנית

או משהו כזה :smile1:

פורסם
  • מחבר

אכן כן, יש Jumper שמשמש כחיבור למד טמפ' או לחילופין מקוצר, כאשר הוא מקוצר הוא אמור להפוך את השליטה הידנית לזמינה אך הוא לא עושה את זה... :(

פורסם

קראת את ההוראות?

לא יודע איך זה ב-SF הזה, אבל הSF שלי, יש שלושה מצבים:

1. מד טמפ'

2. עם הג'מפר (בלי קשר למה עוד מחובר) - מהירות מקסימאלית תמידית

3. בלי הג'מפר עם הבקר מהירות - ידני לפי הבקר מהירות.

תעיף את הג'מפר ותחבר את הזחלן... נו, איך?

פורסם
  • מחבר

צודק טעות שלי.

לא יודע למה חשבתי שה- Jumber צריך להיות מחובר עם ה- Speed control, בשביל שליטה ידנית צריך רק את ה- Speed control מחובר.

צורת חיבור המאווררים שהציינתי היא טובה?

אין לי חור מוכן ואני הולך להכינו עכשיו (עם דרמל), האם יש מיקום יותר טוב?

יש לי גריל מקורי של המארז מחורר על המאווררים שמוציאים אויר האם יהיה הבדל גדול אם אני אחתוך אותו לגמרי?

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים