פורסם 2005 ביולי 920 שנים טוב, אז זה הגיע סוף סוף... אלק סוף סוף... תראו מה שהם עשו... אם הערכה הקודמת הייתה עוד איכשהו בסדר, אז החדשה היא זוועה. שינויים עיקריים כוללים משאבה שהפכה מסכנה, מ120 ליטר לשעה של הקודמת להרבה פחות. עכשיו היא גם קטנה בגודל, נעשתה מרובעת וגם מעבירה רק 90 ליטר לשעה... כרגע הכי חלשה בשוק... לפחות הם שינו, חיזקו את החיבורים והורידו את ה 2 העליונים המיותרים מהגירסה הראשונה של הערכה... אגב, קוטר הצינורות לא השתנה, והמעבר המיוחל ל 1/2 נשאר בגדר חלום. ואני קיוויתי שTHERMALTAKE יתחזקו בשוק קירור המים. אין לי מילים... הדבר הטוב, זה שהערכה החדשה יחד עם האביזרים זה הדבר הכי יפה בשוק., רק מומלץ להחליף את המשאבה ואז זה איכשהו בסדר. רק לא לגעת בערכה החדשה שלהם, עדיף כבר לקנות חלקים ממנה ולעשות ערכה משלך עם משאבה חזקה. אלכס. נ.ב- אגב הם הוציאו גם ערכה חיצונית נוספת תחת השם TRIBE שעדיין כוללת את המשאבה החדשה, בקיצור - חרא. לא לגעת. הBIGWATER הקודמת כבר עדיפה. http://www.thermaltake.com/watercooling/rocket.htm
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני לא יודע למה ציפית אבל קירורי המים של טרמלטייק נשארו איפשהו בין קירורי האוויר המקצועיים,לא נראה כרגע שהיא הולכת לשווק מערכות קירור מים לאוברקלוק רציני.הדבר היחיד שטוב במערכות האלו - הוא המחיר.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר יש לי את הערכה בגירסה הראשונה שלה, שעדיין נמכרת בארץ. עולה בסביבות 490 ש"ח.בכל מקרה, אם וכאשר הערכה החדשה תגיע, אל תגעו בה, כי זה מתכון לאסון. עדיף איזה קירור איכותי מבית THERMALRIGHT על הגירסה השנייה עם המשאבה המסכנה הזאת.במקרה גלשתי באתר שלהם וראיתי את החידושים. אז החלטתי להסביר לכולם את ההבדלים המינוריים, אך החשובים האלה.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים בלי קשר למשאבה , הקירור מים זה הוא מעעעעעפפן-ראדיאטור מאלומניום .בלוק קירור מיושן עם התנגדות גבוהה למים.קוטר מערכת "3/8 .
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אה..יעני אתה ממליץ כבר על XP120 עם מאוורר 120 מ''מ טוב,איכותי,ושקט ,של TT....?(שזה יוצא בסביבות 330-350¤)
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר תנסה להשיג את ה גירסה מנחושת. את זה: XP 90 C בחיפוש קצר מצאתי פה. חפש עוד אולי תמצא מחיר יותר טוב. נדמה לי שזה הקירור אוויר הכי טוב היום.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=9785
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים כדי ללכת על ה-XP-120, אומנם ה-90C עדיפה עליה במעלה אחת +\-כדי שקירור נחושת יהיה יעיל צריך לשם עליו מאוורר חזק (ורועש) וזרימת אוויר כללית יעילה, לעומת XP-120 מבוססת אלומיניום וגם טונדרבלייד על 5V יספיק אם הינך חפץ בשקט חרישי, במידה ואתה מעוניין באוברקלוקינג תמיד תוכל לחבר את המאוורר שוב ל-12Vאומנם הוא יהיה קצת יותר רועש, אבל עדיין שקט מאוד.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מה? :-X? חחח תמיד חשבתי שהXP120 יותר טוב,לא? לא בגלל ששמים עליו מאוורר 120 מ''מ,בגלל איך שהוא בנוי הוא עולה 270¤,והXP90C הזה עולה 332¤ " במקום "363¤" חחח קיצר מה אתם ממליצים? רעש? דיי חשוב לי ההייתי אומר. ואני לא אקנה את הגוף קירור הזה,של הXP90C מאשר XP120 כי XP90C אתם אומרים מוריד רק במעלה אחת אז מה זה נותן לי? לול. מילא 5 מעלות ומעלה מעלה אחת לא תתן כלום,וב330¤ אני יכול לקנות א הXP120 + מאוורר טוב,איכותי,ושקט במיוחד של TT. אז מה אתם אומרים!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.