פורסם 2005 ביולי 920 שנים יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754לוח אם GIGABYTE K8NSואני לא מצליח להגיע ל240 באסרק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליחאת האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורההאם הלוח אם מגביל אותי?והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים דבר ראשון סביר להניח שאתה לא תצליח לעבור בהרבה את ה240 לכן אתה צריך להוריד מכפלה אם אתה רוצה לעלות עוד httדבר שני אתה חייב לישמור את הדברים שעשית בביוס..שאתה יוצא תלחץ על f10
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754איזה סטפינג CO או CG ?לוח אם GIGABYTE K8NSואני לא מצליח להגיע ל240 באסאף אחד לא יבטיח שתצליח לקבל אפילו 230 ...איזה זיכרונות ו באיזה תנאים הם עובדים ? HT ? מתח ? תיזמונים ?רק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליחאם אתה מוריד את המכפלה של המעבד אתה יכול להמשיך ? כנראה זה המקסימום שאתה יכול לקבל מהמעבד שלך בלי לעלות את המתח של המעבד .לדעתי גם צריך לנסות לעלות את המתח של HT ואם הביוס מאפשר להוריד את המכפלה של HT ל3 .את האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורהאני לא בטוח , אבל תנסה לכבות את CNQ בביוס ... שמעתי שיש בעיה כזאת ללוחות האלו ...האם הלוח אם מגביל אותי?אני לא חושב שזה הלוח . הוא צריך להגיע לפחות ל260-270 ... זה המינימום .למה שלא תבדוק בעצמך עד איזה מהירות הלוח שלך יציב ? והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?לא הבנתי את השאלה . תן פרטים .
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר הצלחתי להגיע ל240 עם 1.550 מתח רק הבעיה שאחרי שהעלתי לו הוא הביא אותי למסך דאני בוחר אם להכנס לסייף מוד או סטארט ווינדואוס נורמלי אני עושה לו סטארט ווינדואוס נורמלי והוא עושה ריסטרט אבל האוברקלוק נשאר הוא לא חוזר לדיפולט מה זה סטפינג? הזכרונות שלי הם קורסייר XMS PC3200 (1GB), פועלים בתיזמונים 2-3-3-7 לא יודע מה המתח שהם מקבלים כשאני מוריד את המכפלה אני מצליח להגיע ל250+ מה זה CNQ? לא מצאתי משהו שקשור לזה בביוס
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים Galz0r זה לא עניין של קירור זה עניין של טמפרטרות, עם הסטוק של A64 עבדתי במתח 1.6 ולא ראיתי את ה55 מעלות במאמץ prime, אז רד כבר מהעניין של קירור, מה שחשוב זה הטמפרטורות לא איך אתה משיג אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.