פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני די חדש בתחום האוברלקוק, ועכשיו נכנסתי לביוס ורק בשביל בדיקה ראשונית העלתי את הבאס מ-200 ל- 205.המהירות עלתה כמו שצריך אבל שמתי לב שהמהירות של הכרטיס מסך עלתה גם כן וא זנכרתי שאמרו לי לפני כמה ימים משהו על נעלית פיסיאיי.אז רציתי לדעת איך אני עושה זאתתודה מראש
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי?עברתי על כל הביוס ולא מצאתי שם שום דבר שקשור ב- pci/pci-eוכשאני מעלה את הבאס ב- 5 זה פשוט מעלה את המהירות של הכרטיס מסך
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מישהו יכול לעזור לי?עברתי על כל הביוס ולא מצאתי שם שום דבר שקשור ב- pci/pci-eוכשאני מעלה את הבאס ב- 5 זה פשוט מעלה את המהירות של הכרטיס מסךזה כאילו עשה OC לכרטיס ?איך אתה בדיוק יודע את זה? עם תוכנות?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים ברגע שאתה מעלה את הבאס דרך הביוס הוא נכנס למצב אוברקלוק ונועל את התדריםמה בדיוק עלה בכרטיס מסך? התדר PCIE (שבמקור 100) או התדרי שעון של ה CORE\MEM ? כי הם ממש לא קשורים לנעילה של ה PCI...אתה יכול גם לבדוק דרך CLOCKGEN את ה PCIE שלך.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר ברגע שאתה מעלה את הבאס דרך הביוס הוא נכנס למצב אוברקלוק ונועל את התדריםמה בדיוק עלה בכרטיס מסך? התדר PCIE (שבמקור 100) או התדרי שעון של ה CORE\MEM ? כי הם ממש לא קשורים לנעילה של ה PCI...אתה יכול גם לבדוק דרך CLOCKGEN את ה PCIE שלך.למי ששלח את ההודעה לפני ההודעה של מה שאני מצטט, ראיתי את זה בתוכנה של האוברקלוקינג של הכרטיס שלי.לששולח ההודעה שאני מצטט, מה שעלה זה התדרי שעון של הליבה והזכרון. ומוזר, כי כשהעלתי הדיפולט עלה (עלה ל- 358/1022), כשהחזרתי לסטוק את המהירות של המעבד הדיפולט חזר למהירות הרגילה (350/1000)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.