עבור לתוכן

בבקשה פורום קירור ואוברקלוק עזרה בנושא המעבד !

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי קצת זמן קניתי מחשב לפני חצי שנה הבעיה היא שיש לי רעש ממש חזה שהמחשב מיתאמץ לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי במעבדה שהמארז לא טוב וצריכים להחליף מארז ליותר גדול אז החלפתי ובאמת היה טיפה רעש יותר נמוך ממה שהיה לי דרך אגב מעבד

מעבד אינטל פרסקוט 3.00

הבעיה היא ששמתי לב שהמאוורר של המעבד מרעיש שהוא במאמץ אז אני רוצה להחליף את המאוורר המקורי של אינטל למאוורר עד 450 ש"ח למאוורר שקט האם זה יעזור עם יהיה לי מאוורר שקט במקום המקורי של אינטל??????

פורסם

המעבד בoc שאתה רוצה להשקיע הרבה כסף? אם לא אז אפשר למצוא משהו הרבה יותר זול...

פורסם
  • מחבר

תישמע אחי לא OC העיקר שהוא יהיה לי שקט אתה יודע אין לי הרבה כסף אז שטוץ שאני עושה תעלה לי ביוקר אז מה אני צריך לעשות כדי שהמעבד יהיה שקט אבל העבד לא עושה את הרעש אלה מאוורר שלו אז מה אני עושה כדי שהמאוורר יהיה הכי שקט בעולם?

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי

פורסם

למה להקפיץ???

ואיזה סוקט? 478? 775?

ואיזה לוח-אם? (שלא תיהיה בעיה של אי-תאימות..)

פורסם

בבקשה תעזרו לי

בונא אתה דפוק לא ענו לך כולה 10 דקות מה אתה מקפיץ?!

פורסם
  • מחבר

סוקט 775 ולוח אם של אינטל

פורסם
  • מחבר

אהה תודה עכשיו הוא יותר זול ממה שרציתי וזה טוב הוא שקט ומתאים לסוקט שלי ולמעבד שלי?

פורסם

הוא מתאים לסוקט שלך והוא קירור מעולה...אפילו לoc..

והוא שקט בטירוף!!!

פורסם
  • מחבר

באמת תודה אבל אתה אומר כדי לי להשאיר את זה ככה כי אני מפחד שלא יהרסו לי את המחשב שלי כי הוא טוב ומעלה לי משחקים אבל קצת רעש וזה לא ממש הכי הכי מה אתה מציע לי??

פורסם

למה שקירור חדש יהרוס לך את המחשב...?

פורסם

ה-SilentTower הוא קירור ממש לא מומלץ,

יש אופציות טובות בהרבה ממנו, הייתי בוחר ב-Zalman 7700Al\Cu במידה ויש אי תאימות בינו ובין הלוח (ניתן לבדיקה באתר הרשמי של זלמן) הייתי בוחר ב-BigTyphoon שמציג ביצועים לא פחות טובים.

שתיהם שקטים מאוד ויעילים מאוד, VERY GOOD VALUE FOR MONEY.

אם אתה ממש מכור לשקט הייתי בוחר ב-Thermalright XP-120 ואיתו מאוורר TT Thunderblade 120mm שפועל ב-5V -ה-שקט.

פורסם

מה לא מומלץ בST??? הוא שקט (21dBA) והוא זול...והוא קירור טוב...

אני לא מבין למה אתה ממליץ לו על דברים יקרים אם הוא לא מתכנן oc...זה סתם יהיה ביזבוז של כסף להשקיע יותר מ200 שקל...

פורסם
  • מחבר

יהווווווו באמת תודה לפורום הינפלה הזה יש לי עוד 5 מאווררים לא כולל המאוורר של המעבד והם שקטים אז עם אני יחליף את המאוורר של העמבד לאחד מאלה שאמתרם לי אז הוא יהיה לי שקט גם במאמץ ואפילו שזה מעבד פרסקוט תענו לי בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים