פורסם 2005 ביולי 820 שנים שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי קצת זמן קניתי מחשב לפני חצי שנה הבעיה היא שיש לי רעש ממש חזה שהמחשב מיתאמץ לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי במעבדה שהמארז לא טוב וצריכים להחליף מארז ליותר גדול אז החלפתי ובאמת היה טיפה רעש יותר נמוך ממה שהיה לי דרך אגב מעבדמעבד אינטל פרסקוט 3.00 הבעיה היא ששמתי לב שהמאוורר של המעבד מרעיש שהוא במאמץ אז אני רוצה להחליף את המאוורר המקורי של אינטל למאוורר עד 450 ש"ח למאוורר שקט האם זה יעזור עם יהיה לי מאוורר שקט במקום המקורי של אינטל??????
פורסם 2005 ביולי 820 שנים המעבד בoc שאתה רוצה להשקיע הרבה כסף? אם לא אז אפשר למצוא משהו הרבה יותר זול...
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר תישמע אחי לא OC העיקר שהוא יהיה לי שקט אתה יודע אין לי הרבה כסף אז שטוץ שאני עושה תעלה לי ביוקר אז מה אני צריך לעשות כדי שהמעבד יהיה שקט אבל העבד לא עושה את הרעש אלה מאוורר שלו אז מה אני עושה כדי שהמאוורר יהיה הכי שקט בעולם?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים למה להקפיץ???ואיזה סוקט? 478? 775?ואיזה לוח-אם? (שלא תיהיה בעיה של אי-תאימות..)
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אני הייתי הולך על משהו כזה...http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1581&catcode=262
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר אהה תודה עכשיו הוא יותר זול ממה שרציתי וזה טוב הוא שקט ומתאים לסוקט שלי ולמעבד שלי?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר באמת תודה אבל אתה אומר כדי לי להשאיר את זה ככה כי אני מפחד שלא יהרסו לי את המחשב שלי כי הוא טוב ומעלה לי משחקים אבל קצת רעש וזה לא ממש הכי הכי מה אתה מציע לי??
פורסם 2005 ביולי 820 שנים ה-SilentTower הוא קירור ממש לא מומלץ,יש אופציות טובות בהרבה ממנו, הייתי בוחר ב-Zalman 7700Al\Cu במידה ויש אי תאימות בינו ובין הלוח (ניתן לבדיקה באתר הרשמי של זלמן) הייתי בוחר ב-BigTyphoon שמציג ביצועים לא פחות טובים.שתיהם שקטים מאוד ויעילים מאוד, VERY GOOD VALUE FOR MONEY.אם אתה ממש מכור לשקט הייתי בוחר ב-Thermalright XP-120 ואיתו מאוורר TT Thunderblade 120mm שפועל ב-5V -ה-שקט.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מה לא מומלץ בST??? הוא שקט (21dBA) והוא זול...והוא קירור טוב...אני לא מבין למה אתה ממליץ לו על דברים יקרים אם הוא לא מתכנן oc...זה סתם יהיה ביזבוז של כסף להשקיע יותר מ200 שקל...
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר יהווווווו באמת תודה לפורום הינפלה הזה יש לי עוד 5 מאווררים לא כולל המאוורר של המעבד והם שקטים אז עם אני יחליף את המאוורר של העמבד לאחד מאלה שאמתרם לי אז הוא יהיה לי שקט גם במאמץ ואפילו שזה מעבד פרסקוט תענו לי בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.