פורסם 2005 ביולי 820 שנים המשחק המדובר הוא KAIN BLOOD OMEN(הראשון). התקנתי את המשחק מהדיסק(או לפחות ממשהו דמוי דיסק ),וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה. ההודעה: [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 820 שנים עולות לי שתי אפשרויות הגיוניות:* "משהו דמוי דיסק"? ייתכן שהדיסק שרוט ופגום ולא ניתן לקרוא את המידע?* נסיונות רבים של הפעלת משחקים ישנים ב-Windows XP (בעיקר עם SP2) נגמרו בכישלון. יתכן שזו הסיבה.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר משהו דמוי דיסק הכוונה לDAEMON TOOLS,לא הייתי בטוח אם זה חוקי,אז רשמתי כמעין רמיזה,אבל עכשיו נדמה לי שזה דווקא בסדר.בקשר לכך שהמשחק ישן,ייתכן(96-97),יש לך פיתרון?וניסיתי כמובן להריץ תחת COMPATIBILITY של וינדוס 95 ושל 98.עריכה-עכשיו כשאני עושה COMPATIBILITI אז ההודעת שגיאה נעלמת,אבל המשחק עדיין נתקע ישר בהתחלה.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים לצערנו הרבה אין עדיין אמולטור ל-Windows 95/98, אבל אם יש לך ממש כוח אז תעשה מה שאני עשיתי כדי להפעילאת Homeworld: Cataclysm שלא עבד לי משום מה (והוא מ-2000!). תקח איזה הארד דיסק ישן ותתקין עליו Windows 98/95, שם תתקין את המשחק ותשחק דרכו .
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר באמת רעיון לא רע.הבעיה שאין לי שום דבר בסגנון ,ואני לא מתכוון להתקין עוד וינדוס על ההארדיסק הנוכחי. יש למישהו עוד רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.