פורסם 2005 ביולי 820 שנים אם כול הכבוד אתה מנסה לעשות סיבוב של 32M שזה הסיבוב הכי קשה קרוב ל חצי שעה של עבודה בפול גזתתחיל בסיבוב של 1M תתיצב שם ואחר כך תעלה לאט לאטלגבי עצות אחיתופל כך בחשבון שכול מערכת היא אינדיבידואלית והיחסים והתיזמונים הם שוניםגם אם תרכיב שני מחשבים זהים כול אחד יגיב בצורה שונה אז הרבה סבלנותחשוב מאוד שתבין מה היכולות של הזיכרונות שלך ובאיזה תיזמונים הם יכולים ויודעים לעבוד לעבוד (זה הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך)מעבר לזה הרבה ניסוי ותהייהבהצלחה
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר בדיוק באתי להגיד לך שמה ששינית כבר היה DEFAULT אבל אני רואה ששינית שוב... אני הולך לבדוק... כבר חוזר
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר לפני השינוי הוא היה עושה 5 סיקלים לפני שהוא מראה שגיאהעכשיו הוא עושה 1...תמונה שווה 1000 מילים...עוד מתח למעבד לא יפתור תבעיה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 820 שנים חחח תמונה שווה משפט אחד: הורדת את הTRC מ10 ל8 וזו הסיבה שהשגיאה הגיע הפעם מוקדם מאוד..אתה צריך להחזיר את הTRC ל10 ולהעלות את הTRAS מ7 ל8
פורסם 2005 ביולי 820 שנים המחשב עומד להישרף...!! אתה צריך לכבות אותו לכמה ימים כדי שהוא יתקרר מהאוויר.. ככל שתכבה מהר יותר וליותר זמן יקטן הסיכוי שתצטרך לקנות ספק+לוח+כרטיס מסך חדשים..
פורסם 2005 ביולי 820 שנים לא רציני.. אבל העלאת מתח מעבד ל1.45V תפתור את הבעיה -אם לא, תנסה להעלות מתח זכרון ל2.7\2.8V
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר ERRRעד עכשיו לא הבנתי אם אתה צוחק או לאעשיתי LOAD BIOS DEFAULTSאני מקווה שלא צחקת כי כל השעה הזאת ששיחקתי בביוס הלכה לה לטימיון...מה עכשיוהמתח היה כבר על 1.45להעלות אותו ל1.47?להעלות לזכרונות מתח או לא?להחזיר אותם להגדרות שאמרת לי?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אחי אל תשתגע זה קירור פשוט זה עוד ישרף לך אתה בודק בכלל טמפרטורות? יש מצב שנפלת על זכרונות דפוקים תחזיר לדיפולטס ותבדוק אם זה מחזיר שגיאות
פורסם 2005 ביולי 820 שנים דווקא צחקתי.. בכל מקרה, תשים מתח מעבד 1.5 (אסור לעבור את ה1.65 -זה גבול מקסימלי שגם לא מומלץ להיות עליו). ומתח זכרון 2.6V או 2.65V אם יש לך
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר כן אני בודק טמפ' היה לי על FULL LOAD 49IDLE 41-2השאלה אם רק להגביר מתחאו לשנות תיזמונים שוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.