עבור לתוכן

Highest stable clocks SPI 32M

Featured Replies

פורסם

יפה יפה אבל למה מהירות כל כך נמוכה לזיכרונות?

פורסם
  • מחבר

עקרונית הגעתי איתם ל DDR 650 מחשב יציב 

http://img140.echo.cx/img140/5103/ddr6507if.jpg

MEMtest 5+8 כולל

לא מצליך לסיים PI 32M המחשב עולה לטמפרטורות רצחניות

לא לישכוח שאני על קרור אויר

בכול זאת תוצאה מכובדת עומד במקום שני בקטגוריה של TRCD = 3 כנס לקישור ותראה לעומת האחרים עם מהירות זיכרונות יותר גבוה

בסופו של דבר קובע התוצאה הסופית

פורסם

מה עם ה-3200Mhz הלא ריאלי שמופיע בחתימה שלך וב-OCDB? מה קרה לו?

פורסם

אני לא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לעשות עם המחשב שלהם תוצאה כל כך יפה ומכובדת (בכל אספקט אפשרי) ובמיוחד שהבחור עובד על קרור אויר!!! אני מאמין שאם היה לו קרור קצת יותר אקסטרימי-הוא היה מבעיר את הפורום. גם בת'רד של אקסטרים זה מכובד ביותר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התוצאה היא ראלית כמו שרואים ב cpuz הייתי צריך להקפיא את החדר עם המזגן כדי להגיע לתוצאה (שזה לא ראלי ביום יום)

תן לי קרור גז לקניה פה בארץ ותראה ביצועים בתדר הזה

חוץ מיזה קצת פירגון לאנשים שמשקעים את מיטב כספם בציוד הכי טוב שאפשר לקנות ומבאים תוצאות אמיתיות וטובות בכול קנה מידה

או שאתה מעדיף את רוב הזבלנות שיש בפורום הזה

פורסם

התוצאה היא ראלית כמו שרואים ב cpuz הייתי צריך להקפיא את החדר עם המזגן כדי להגיע לתוצאה (שזה לא ראלי ביום יום)

תן לי קרור גז לקניה פה בארץ ותראה ביצועים בתדר הזה

חוץ מיזה קצת פירגון לאנשים שמשקעים את מיטב כספם בציוד הכי טוב שאפשר לקנות ומבאים תוצאות אמיתיות וטובות בכול קנה מידה

או שאתה מעדיף את רוב הזבלנות שיש בפורום הזה

אכן, קיבלת פירגון לפחות ממני :beerchug:

חישוב זמן ה 32m הוא לא הערך הקריטי פה , הוא מראה על יציבות המערכת יותר.

הזיכרונות שלך יכולים וצריכים לעשות יותר , מבחינת סטוק הם 275mhz כך שלמעשה עשית downclocking לזיכרונות וחבל, אני מאמין שתוכל למשוך אותם עד 300mhz בערך באותם תיזמונים של 2.5-3-3.

פורסם

25 דקות? אצלי זה איזה שעתיים ורבע פלוס מינוס.

All Hail T3h 4ll/\/\19hty San Diego!

פורסם
  • מחבר

אפשר

כן אפשר לעשות הרבה דברים

להמהיר את המעבד על חשבון הזיכרונות

להמהיר את הזיכרונות על חשבון המעבד

או להביא את שניהם לאיזון

אבל בסופו של יום באיזה מצב המחשב יעבוד הכי מהר והכי יציב לעבודה יום יומית

לגבי התוצאה של SPI 32M כן יש לו משמעות אחרת למה כול העולם משתמש בזה

כי זאת הדרך היום להציג את המהירות המקסימלית של המחשב ברמת יציבות גבוה (ואני מדגיש מחשב כמערכת ולא רכיב בודד)

אבל במקום לדבר אולי תציגו SPI 32M אולי נהפוך את הדיון הזה לקצת יותר מעניין

פורסם

אפשר

כן אפשר לעשות הרבה דברים

להמהיר את המעבד על חשבון הזיכרונות

להמהיר את הזיכרונות על חשבון המעבד

או להביא את שניהם לאיזון

אבל בסופו של יום באיזה מצב המחשב יעבוד הכי מהר והכי יציב לעבודה יום יומית

לגבי התוצאה של SPI 32M כן יש לו משמעות אחרת למה כול העולם משתמש בזה

כי זאת הדרך היום להציג את המהירות המקסימלית של המחשב ברמת יציבות גבוה (ואני מדגיש מחשב כמערכת ולא רכיב בודד)

אבל במקום לדבר אולי תציגו SPI 32M אולי נהפוך את הדיון הזה לקצת יותר מעניין

pi32 נחמד אבל עדיין הוא בעיקר מראה על יציבות המערכת ולא על רמות המערכת, לא חסרים מצבים שנקבל תוצאה דומה אבל ההפרש בביצועים

ביום יום יהיה עצום, אממ בכל אופן הנה שלי אני חושב על 3.15g.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תוצאה יפה (מחכה בקוצר רוח לקרור גז משלי)

אבל כמו שאנחנו רואים הפערים הם לא גדולים כי הייתה חייב לרדת בערכים (עם מעבד יותר טוב ויותר חשוב קרור גז)

אם כך מה המדד האמיתי למערכת יציבה ומהירה ???

פורסם

תוצאה יפה (מחכה בקוצר רוח לקרור גז משלי)

אבל כמו שאנחנו רואים הפערים הם לא גדולים כי הייתה חייב לרדת בערכים (עם מעבד יותר טוב ויותר חשוב קרור גז)

אם כך מה המדד האמיתי למערכת יציבה ומהירה ???

הפערים לא גדולים בכלל אבל זה לא משקף דבר על 2.8 עם אוויר אני יביא תוצאה דומה גם כן.

pi נותן כנה מידה ומראה ביקר על יציבות, אם תנסה להריץ pi עם מספרים אחרים, אממ נגיד עם מכפלה גבוהה יותר ו htt נמוך כמו 200x14 (אין לך מכפלה כזאת)

תקבל תוצאה דומה מאוד מאוד למה קיבלת מקודם אפילו שההגדרות של המערכת הראשונה הרבה יותר מוצלחות ויעילות.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני אומר האינטגרציה של המעבד עם הזיכרונות

בוא נוריד את זה למציאות העלתה פוסט על תוצאה מאוד מכובדת של הזיכרונות מעל 9K מכובד ביותר :xyxthumbs:

אבל בוא תריץ PI 32M במוד הזה וניראה את התוצאה (אם בכלל) מסקרן הייתי אומר

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר האינטגרציה של המעבד עם הזיכרונות

בוא נוריד את זה למציאות העלתה פוסט על תוצאה מאוד מכובדת של הזיכרונות מעל 9K מכובד ביותר :xyxthumbs:

אבל בוא תריץ PI 32M במוד הזה וניראה את התוצאה (אם בכלל) מסקרן הייתי אומר

על 3.35g אני לא יגמור pi32.

אבל מאוחר יותר אני יריץ pi על 295 - 285 ב 2.5-3-3 עם מכפלה 11 שזה יוצא משהו כמו 3.2g ויעלה תוצאה :beerchug:

פורסם

SPI ב32M מראה את היכולות הכלליות של המערכת. כשאתה מריץ את המערכת וממהיר אותה בסיבולת גבוהה ,הערכים המתקבלים מראים לנו את היכולות של המערכת לתפקד ביציבות תחת לחץ. בדיקת מערכת בCPU-Z מראה לנו את הערכים שהמערכת הגיעה-אולם לא מראה לנו דבר וחצי דבר על יציבות המערכת.מאידך,SPI 32M נותן לנו אינדיקציה הן על מהירות והן על יציבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים