פורסם 2005 ביולי 720 שנים בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק,כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמותאיך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ?תודה !
פורסם 2005 ביולי 720 שנים תשפר קירור.זה אומר שהטמפ' של הכרטיס לא בסדר או שהוא צריך עוד מתח.סביר להניח שזה א'.וכשאני אומר לא בסדר הכוונה לא מספיק.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים אתה סותר את עצמך תוריד את המהירות של הזכרונות ואז אומר שזה לא עניין של טמפ'...:\ואיך הוא יתן יותר מתח?הוא יכול לשרוף את הכרטיס...!!
פורסם 2005 ביולי 720 שנים וולטמוד...עזוב רד מיזה הכרטיס הזה לא שווה את הבדיל שתצטרך בשביל להלחים את זה וגם אין לך קירור מתאים קיצור רד מהרעיון כי אם תעשה וולטמוד זה עוד יותר יתחמם והכרטיס כנראה יתאדה...
פורסם 2005 ביולי 720 שנים למה ?אם הוא רוצה להקריב אותו לגן העדן הסיליקוני השרוף אז תן לו לעשות את זה בכיף 8) ;D
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר אני כבר צריך להחליף אותו, אבל אני מחכה להחליף אותו ביחד עם כל המחשב.........
פורסם 2005 ביולי 720 שנים אני במקומך הייתי מחזיר את הכרטיס למצבו הקודם (לפני הoc...) כי זה מעצבן (ומסוכן) להיתעסק עם v-mod...ואני לא חושב שקניית קירור משתלמת לכרטיס-מסך כזה...
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר אני במקומך הייתי מחזיר את הכרטיס למצבו הקודם (לפני הoc...) כי זה מעצבן (ומסוכן) להיתעסק עם v-mod...ואני לא חושב שקניית קירור משתלמת לכרטיס-מסך כזה...סליחה על הבורות,מזה v-mod ?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים וולט מוד זה מוד פיזי לכרטיס שמאפשר העלאת מתח.אני מציע שתשאר עם הOC הכי גבוהה שאתה יכול בלי ארטיפקטים.הכרטיס שלך גם ככה גוסס תגמור אותו ותקנה חדש.אם אתה רוצה כרטיס מעבד יש אחד מצויין:GeForce leadtek 6200 128BIT 128MB הכרטיס עולה 600 שקלים וניתן להפוך אותו בעזרת סופטמוד(פתיחת צינורות עיבוד תהליך קצר) וOC ל6600GT.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר תודה, החזרתי למצב שלפני הOC, המחשב לא העלה את ווינדוס לפני שנכנסתי למצב בטוח ומחקתי את p-strip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.