פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים איך אני יכול להוריד היט סינק שפשוט דבוק לליבת הכרטיס, הייתי רוצה להחליף אותו, אבל הייתי רוצה הצעות איך כדאי לי להסיר אותו בזהירות... :
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים לשים במקפיא לכמה זמן ואז הדבק ישבר די בקלות כשתנסה להוציא...רק רצוי לעטוף את הכרטיס כדי למוע רטיבות או לפחות לייבש אותו ממש טוב לפני הפעלה.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים מחבר את הדרך המסוכנת הזאת אני בהחלט מכיר, אבל אני מפחד לסכן את אותו כרטיס, אין דרכים אחרות ? משהו יצירתי ? :
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים לא שאני מכיר....חפש ב-GOOGLE, מי יודע אולי תמצא משהו. אם מצאת תעדכן את כולם...
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים דבק הינו חומר כמו הרבה חומרים שאינו מגיב טוב לגזירה/פיתולמה גם שהציפ בנוי להגיב מעולה לעמיסה שכזאת לכן יש לנסות לסובב את ההיט סינק לעומת הכרטיס עד להתנתקותשים לב יש לעגן את הכרטיס חזק מאוד אחרת הוא יעוף לך מהידיים ברגע שניתקת את ההיטסינקבהצלחה המאסטר
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים תקפיא אותו בתוך שקית אטומה למשך יום בערך לאחר מכם פשוט פרק אותו מהמעבד(גרפי)אני עשיתי כך ולא קרה שום דבר לכרטיס והוא פועל מצויין גם ברגעים אלו... ;D ;D
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים מחבר דבק הינו חומר כמו הרבה חומרים שאינו מגיב טוב לגזירה/פיתולמה גם שהציפ בנוי להגיב מעולה לעמיסה שכזאת לכן יש לנסות לסובב את ההיט סינק לעומת הכרטיס עד להתנתקותשים לב יש לעגן את הכרטיס חזק מאוד אחרת הוא יעוף לך מהידיים ברגע שניתקת את ההיטסינקבהצלחה המאסטרניסית את זה ? כי אני ניסיתי עד לקטע שזה נהייה מפחיד מדיי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.