עבור לתוכן

פתיחת חנות מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתכנן לפתוח חנות משחבים לטיפול ומחירת מחשבים בעוד כשנה וחצי +/-

עכשיו אני רוצה לדעת אולי מאלה שיש להם חנות כזאתי או אלה שיודעים כמה תשובות לשאלות הבאות?:

1. כמה עולה פתיחת עסק כזה מה ההשקעה שלי בהתלחה הערך?

2. איך אני מוצא מישהוא שימכור לי את הרכיבים?

3. מה עוד אני צריך לדעת לגבי עסק כזה?

לכל אלה שרוצים להגיב אתה צריך ללמוד להיות טכנאי על תגיבו אני יודע את זה ויש לי פתרון לזה או אם מישהוא רוצה להגיב אתה צריך פול כסף גם עדיף שישתוק. רק אלה שמבינים עדיף אלה שיש בבעלותם עסק כזה או אלה שלחברים/קרובים שלהם יש עסק כזה.

תודה רבה

פורסם

:lol:

דבר ראשון, לפני שאתה פותח עסק, תלמד שני דברים:

1. כותבים "מכירה"

2. כמה קורסים בעסקים ו/או מנהל

אם לא, אז חבל על ההשקעה... אין לך מושג כמה עסקים נופלים בגלל שהבעלים לא מבינים שום דבר בעסקים וניהול.

השותף שלי בדירה לומד "ניהול ותעשייה" (או משהו כזה...) כדי לפתוח מאפייה... (הוא טוען שהוא יודע לאפות טוב... אני לא השתכנעתי מההדגמות שלו... אבל הייה טעים :smile1:)

פורסם
  • מחבר

WTF?! זה שרושמים מכירה אני יודע זה בגלל המקלדת המפגרת הזאתי =\ בעע

ואתה לא עוזר :-\

עזבו אותי קורסים כל מה שצריך אפשר ללמוד זה לא בעיה זה מלא קורסים במחירים מצחיקים. אני רק נכנס לשרותים לוקח עיתון כבר: "קורס טכננאי מחשבים" "קורס בניהולי עסקים" וכו' וכדומה. זה לא בעיה.

טוב חבר'ה מה קורה?! מה אף אחד לא יודע?

פורסם

WTF?! זה שרושמים מכירה אני יודע זה בגלל המקלדת המפגרת הזאתי =\ בעע

ואתה לא עוזר  :-\

עזבו אותי קורסים כל מה שצריך אפשר ללמוד זה לא בעיה זה מלא קורסים במחירים מצחיקים. אני רק נכנס לשרותים לוקח עיתון כבר: "קורס טכננאי מחשבים" "קורס בניהולי עסקים" וכו' וכדומה. זה לא בעיה.

טוב חבר'ה מה קורה?! מה אף אחד לא יודע?

אם ידעת שרושמים ככה, למה לא רשמת ככה ?!

לי נראה שאתה ב"השפעה זמנית" של לפתוח חנות...

אני באמת רוצה לפתוח חנות יש לי הרבה זמן עכשיו לפני הגיוס, אבל אין לי איש קשר בסין, ואין לי מספיק כסף בשביל כל זה

פורסם
  • מחבר

עזוב אני לא יודע איך להסביר לפעמים אתה מרגיש רגשות מוזרות או הידיים שלך רועדות או אתה ממהר נגיד לראות סרט או משהוא אז אתה מקליד בלי לבדוק את ההקלדה עצמה עושה טעויות לפעמים יותר מידי עדייף אני לדומא מ 1 בבוקר עד 1 בלילה על המחשב באינטרנט זה מעייף אני עשוה טעויות המוח שלי יודע ש לאות "כ" ו "ח" זה אותו צליל פחות או יותר והאות הראשונה שהוא רואה (המוח) אני מקליד עזוב אתה בטח לא תבין אתה לא רוצה על תאמין לי אני יודע שלא התכוונתי לכתוב את זה לא נכון אלה זה קרה אני גם בטוח שבטקסט הזה יש כל מיני שגיאות ואין לי כוח לעבור על טקסט ותקן אני עייף אני רוצה לישון אני צריך לקום מחר מוקדם.

בחזרה לנושא

אולי אני בהשפעה זמנית אולי לא אבל זה עסק טוב להרוויח בסופו של דבר כל אחד מתחיל לעבוד.

וחובה קשרים בסין? אין חברות בארץ כמו מחסנים וכו' ששמוחרים בחצי מחיר? שליש מחיר? כמות של סחורה גדולה?

אתה אומר אין לך מספיק כסף אם זה לא אישי מידי כמה כסף יש לך שזה לא מספיק בשבילך? וכמה כסף אתה חושב שאתה צריך?

פורסם

:kopfpatsch: ההערה על טעות הכתיב הייתה בצחוק!

קשרים בסין ( ???) לא צריך...

אני מניח שאתה צריך ליצור קשר עם ספקים של חברות שונות, לדוגמא ישפאר יבואנית של משהו אם אני לא טועה... אבל הם אפילו לא ידברו איתך אם לא תציג להם תוכנית עיסקית. ואתה תצתרך את העזרה שלהם (שימכרו לך כמות מסויימת בזול, לפחות בהתחלה), שיעדכנו אותך בשינויי מחירים וכאלה...

ולגבי ההשקעה, אז רק לשכור מקום, לשפץ אותו ולשכור טכנאי שיעזור לך יעלה המון... אני מניח שתצתרך איזה 100K בשביל ההתחלה... ואל תצפה לרווחים בשנה שנתיים הראשונות...

פורסם
  • מחבר

God damn

Блядь

מאיפה ילד בן 16 וחצי ישיג 100K עד גיל 20?!

ובנוסך לזה אני מתכוון לקנות מחשב חדש להוציא רישיון ולקנות רכב אני יותר בכיוון של לא השקעה (שכחתי את המילה הנרדפת) אלה החזרה של 100K חובות לבנק =\

בקשר לשגיאת כתיב

אולי אתה התייחסת לזה בצחוק עובדה שהיו כאלה שהמשיכו את זה לרציני

פורסם

::) זה אמור להיות עם "T"...

זה שמישהו התייחס להערה שלי ברצינות זה בעיה שלו...

לעניין: זה בדיוק הנקודה שלי, תשכח מעסק לפני שיש לך ידע על מה עסק דורש...

פורסם

LOL ילד בן 16 רוצה לפתוח חנות מחשבים בזמן הקרוב.. אם אתה פותח את החנות עוד 3 שנים אני בא לעשות 10 סיבובים עם הלשון על הרצפה של החנות :nixweiss:

פורסם

:lol:

בקושי מותר לך לקבל כרטיס עובד ואתה רוצה לפתוח עסק בלי שום ידע עסקי, ידע בתחום ונסיון

משעשע ביותר

פורסם

כמה חשבתה שזה יעלה לך 5 שקל ופיתה? :s07:

פורסם

בלי שום קשר לזה שהרעיון של הבחור לא מציאותי, בכלל לפתוח חנות מחשבים היום נשמע לי רעיון רע מאוד.

השוק רווי, ומתח הרווחים נמוך מאוד.

פורסם
  • מחבר

רואים שאתם מנותקים מהמצאיות אלה מי מנהל היום חנויות מחשבים? זקנים בני 50? לא אלה צעירים החל מגיל 18 אני מכיר אנשים בני 18-19 שיש להם חנויות מוצלחות כאלה.

עזבו יאללה אפשר לנעול את הנושא זה כבר במילא לא חשוב.

פורסם

דייי אמאאאא.. חשבתי שאחרי שאני מסיים ללמוד היום ב1 אפשר לפתוח חנות.... אבל.. הבטחת לייי :lol: :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!

אני מוכרח לציין שנ-ק-ר-ע-ת-י מצחוק כשראיתי בפרופיל שלו שהוא בן 16... :lol: :lol: :lol:

כמה חשבתה שזה יעלה לך 5 שקל ופיתה? :s07:

ובנימה אופטימית זו, באמת שאין טעם לת'רד הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים