פורסם 2005 ביולי 520 שנים קניתי עכשיו מחשב חדש עם מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASHכן מה אני יעשה שלא הכרתי את האתר לפני הקניה לפי מה שהבנתי המעבד הזה הוא תנור חימום האם זה נכון ואם כן מה הדרך בדיוק כלומר מה צריך להוסיף על מנת לתקן את זה?והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!
פורסם 2005 ביולי 520 שנים המעבד שלך חם, אי אפשר להשוות עם AMD כשם כללי , כדי לשפר אפשר לקנות קירור יותר טוב
פורסם 2005 ביולי 520 שנים דבר ראשון כן, הליבה הזאת היא תנור, אבל אם המעבד לא עובר את ה 55 מעלות אז אין לך מה לדאוג, זאת הטמפרטורה הרגילה שלו, דבר שני אם אין לך בעיה תקציבית אז כן, תוסיף קירור, זה רק יתן לך ביצועים יותר טובים.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מה אמורה להיות הטמפ' של המעבד שהוא קנה עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ?ומהאמורה להיות הטמפ' של amd 3000 939 64b עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר אתם חושבים שהמעבד הזה הרבה יותר גרוע מהamd הוא שההבדל הוא רק בחום?כמה אמורה לעלות מערכת קירור סבירה?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים זה שפתח את התרד שאל האם המעבד הזה באמת תנור חימום אז שאלתי את זה כדי שאני וגם הוא ידע את ההבדל בטמפ' בין amd לאינטללי זה נראה ממש קשור לפה
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אתם חושבים שהמעבד הזה הרבה יותר גרוע מהamd הוא שההבדל הוא רק בחום?כמה אמורה לעלות מערכת קירור סבירה?זה כבר בפורום "אוברקלוקינג וקירור"
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מה הקשר ? אין שום קשר בין טמפ' בין מעבדים בטח ובטח שלא בביצועים! לפותח משהו נורמלי +- 300 שקל יסדרו לך כאן, בהצלחה לדידס הטמפ' של המעבד של 40+- צריכה להיות ולהבא אל תתפרץ.. עריכה: זה כבר בפורום "אוברקלוקינג וקירור" כל התראד הזה אמור להיות שם!
פורסם 2005 ביולי 520 שנים והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!זה ממש לא מעבד גרוע,לAMD64 יתרון במשחקיםאבל גם לP4 יתרונות רבים.כל עוד הרעש של המאוורר של המעבד לא מפריע לך, אין לך צורך בהחלפת קירור.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים ה AMD טוב יותר במשחקים בגלל הארכיטקטורה שלוהאינטל טוב יותר בעבודות מולטיטסקינג ובעבודה עם וידאו
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר אבל ההבדל בין שניהם במשחקים הוא כזה גדול כי אני מה זה לא רוצה להתבאס כי אני אוהב את המשחקים הכבדים?אם מה אתה ממליץ לי לקרר אותו?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים יש הבדל, קשה לכמת אותו באחוזים כי זה משתנה מאוד בהתאם למשחק/יישוםזה גם תלוי בצ'יפסט שלך ובזכרונות שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.