עבור לתוכן

מחפש את השמות של המשחקים!...הכי הכי הכי טובים שייש היום.. מבחינת גרפיקה ואיכות..

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים?...

בכול מקרה אני דיי מעוניין לחזור לכול העיניין של המשחקים כי אני לא מעודכן כבר דיי קצת זמן.. בכול מקרה אני ישמח עם מישהו יתן לי את כול השמות של המשחקים הכי כבדים

הכי טובים

הכי יפים

וכמובן שעם זה משחק בלי גרפיקה ברמת על... לא שווה בכלל לרשום אותו..במיוחד עם החומרה שהולכת להגיע.. :cool2:

יחיאל

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנאדם אני פשוט מעריץ אותך (ואת cupra כמובן), אני שמח שכל העניין של מחשבי ה-xtreme מגיע לארץ זה פשוט נחמד להזיל ריר  על מחשבים כאלה :xyxthumbs:

ועכשיו לענייננו.

far cry

half-life 2

doom 3 (תוכל להפעיל אותו על ultra, אני כל כך מקנא בך)

battlefield 2 (ה-7800 שלך מתאים בדיוק למשחק הזה)

f.e.a.r (בקרוב)

black & white 2 (בקרוב רחוק-סוף השנה)

world of warcraft

rome:total war

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

אלה המשחקים שעלו לי לראש עכשיו.

הערה כללית לגבי גרפיקה שבוודאי אתה מודע לה: לאו דווקא משחקים עם גרפיקה מפוצצת הם משחקים שתהנה מהם וזה גם תלוי בהעדפות שלך.

הערה לגבי המערכת החדשה שלך: לא כדאי לך לקנות fx 57 במקום מעבד כפול ליבה?

פורסם
  • מחבר

חח קודם כול תודה אחי ולא צריך להגזים עם כול הסיפור של הערצה וכאלה חח פשוט להגיד וכל הכבוד יספיק!!..

בוכל מקרה הכפולי ליבה הרבה יותר טובים מהfx57 מסיבה אחת:

שכול הבדיקות וההשוואתה שעשו לfx57 מול כפולי הליבה וכו וכ נעשו בתוכנות שמנצלות אך ורק ליבה אחת ולא שתיים!! ובגלל זה הוא הייה יותר חזק בנצים האלה!!.. אבל ממקור לא קטן מסתבר כי אנווידה הולכת להוציא עידכון חדש ( 80) שיתמוך בכפולי ליבה!!! ויתן תוספת של 30-60 אחוז!!! למשחקים ובכלל עם ה7800gtx שאני הולך להביא אז לגמרי חבל על הזמן!..

בכול מקרה כאשר שתחילו להגיע מערכות הפעלה ומשחקים ותוכנות שתומכות בכפולי ליבה אז הכפולי ליבה יהיו הטובים ביותר!! ואתה עוד תיראה.. חח

בכול מקהר כול המשחקים שרשמתה אחי אני דיי מכיר את כולם ומה שלא אני כבר ידאג להכיר שתגיע המערכת..

אני בעיקרון מחפש משחקים של אסטרטגייה בסיגנון גנרלס וכאלה (חח קצת ישן אהה..) ומשחקים כמו הנסיך הפרסי!! שהוא פשוט מדהים.. ובכללי משחיקם שמתי שאני יפעיל אותם אני פשוט יגיד :o ואווווו

ייחיאל

פורסם

תחכה לAGE OF EMPIRES 3 שייצא בקרוב...

הוא גם מותאם ל7800GTX...

ודרך אגב, אני המקור הלא קטן שלך?

פורסם
  • מחבר

חח

לא אחי לא רק אתה דווקא ביררתי את מה שאמרתה ודיברנו שנינו בפרטי עם החברה הגדולים באקסטרים סיסטים והכן הכול נכון!..

פורסם

אהה...

חחח... סבבה, אני תמיד צודק, רק שתדע ;)....

פורסם

roflmao

nice attitude

פורסם

יש אסטרטגיה נחמדה בשם 40K מציגה גרפיקה מרשימה.

פורסם

חח קודם כול תודה אחי ולא צריך להגזים עם כול הסיפור של הערצה וכאלה חח פשוט להגיד וכל הכבוד יספיק!!..

בוכל מקרה הכפולי ליבה הרבה יותר טובים מהfx57 מסיבה אחת:

שכול הבדיקות וההשוואתה שעשו לfx57 מול כפולי הליבה וכו וכ נעשו בתוכנות שמנצלות אך ורק ליבה אחת ולא שתיים!! ובגלל זה הוא הייה יותר חזק בנצים האלה!!.. אבל ממקור לא קטן מסתבר כי אנווידה הולכת להוציא עידכון חדש ( 80) שיתמוך בכפולי ליבה!!! ויתן תוספת של 30-60 אחוז!!! למשחקים ובכלל עם ה7800gtx שאני הולך להביא אז לגמרי חבל על הזמן!..

בכול מקרה כאשר שתחילו להגיע מערכות הפעלה ומשחקים ותוכנות שתומכות בכפולי ליבה אז הכפולי ליבה יהיו הטובים ביותר!! ואתה עוד תיראה.. חח

בכול מקהר כול המשחקים שרשמתה אחי אני דיי מכיר את כולם ומה שלא אני כבר ידאג להכיר שתגיע המערכת..

אני בעיקרון מחפש משחקים של אסטרטגייה בסיגנון גנרלס וכאלה (חח קצת ישן אהה..)  ומשחקים כמו הנסיך הפרסי!! שהוא פשוט מדהים.. ובכללי משחיקם שמתי שאני יפעיל אותם אני פשוט יגיד  :o ואווווו

ייחיאל

לפי מה שהבנתי ממך אתה רוצה את המשחקים שיקחו לך את הכי הרבה משאבי מערכת ויש להם את המנועים הכי מפוצצים, אבל לא נורא.

שיעלו לי לראש משחקים אני אכתוב.

איתי.

פורסם

המשחקים הכי חזקים מבחינה גראפית:

1)The Chronicles of riddick:Escape from butcher`s bay

זה משחק הפעולה עם הגראפיקה הכי כבדה שקיים למחשב כרגע בשוק...הגראפיקה מדהימה בצורה מטורפת..

אבל זה לא רק הגראפיקה-מדובר על משחק ממש מצוין...עלילה טובה,משחקיות אדירה,עיצוב שלבים חופשי וגאוני,פסקול מצוין,שחקני קול אדירים,והמון המון אקשן בשילוב אלמנטים של התגנבות וRPG.

2)Doom3,Doom3:Ressurection of Evil expansion pack

גראפיקה טובה,משחקיות פחות..

דום3 הוא סביר

ההרחבה טובה בהרבה ויותר מומלצת,גם מבחינה גראפית וגם מבחינת משחקיות

3)Half life2

משחק ח-ו-ב-ה!

גראפיקה סבבה [אם כי הטקסטורות במשחק קצת חלשות בחלקים מסוימים] אבל האפקטים הגראפיים והפירוט מצויינים

המשחקיות מעולה,ומדובר באחד המשחקים החזקים של התקופה האחרונה...

פשוט משחק חובה

עלילה מצוינת,משחקיות אדירה,מנוע פיזי מתקדם ביותר [HAVOK2],עיצוב שלבים גאוני,והמון המון אנדרנלין הנאה,וחדשנות.

4)Far Cry

גראפיקה מצוינת...

אישית אני לא אוהב את המשחק,אבל הוא נחשב למשחק מצוין

העלילה שלו די שטחית ומטומטמת,כנ"ל לגבי הדמויות...גם הפסקול די עקום...

פן המשחקיות די שנוי במחלוקת-המשחק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה,אין אפשרויות לSAVE מתי שבא לך,אילא לפי צ'קפויינטס,האקשן די מוזר...אבל כל זה תוך כדי שהמשחק שומר על עיצוב שלבים פתוח וחופשי,שימוש בכלי רכב מגוונים,מגוון רחב של אויבים וכלי נשק,והאינטליגנציה מלאכותית מאוד מאוד מתקדמת [מה שגם מסביר את חלק מרמת מהקושי המטורפת של המשחק]

5)GTA:SA

גראפיקה סבירה...

אבל זה פשוט משחק חובה

המשחקיות מכפרת על כל עוולות הגראפיקה

פורסם

משחקי SOLO:

FAR CRY - פשוט מדהים. אין לי עוד מילים. כל האווירה שם כזאת כיפית, טרופית כזאת. והוא ארוך רצח וקשה זה מה שכיף כל כך ! משחק מאוד מאתגר !

PRINCE OF PERSIA - שני המשחקים, אולי הגרפיקה היום כבר לא הTOP, אבל המשחק בעל עלילה מעולה, ויש בו המון חידות, לא כל  בנאדם יכול לסיים משחק כזה לבד, הרבה התייאשו.

SPLINTER CELL - משחק גאוני, אווירת מתח כל הזמן, לדעתי הכי טוב שיצא אי פעם ! ואני מדבר על כל השלושה

משחקי MULTIPLAYER:

אם יש לך כסף, WORLD OF WARCRAFT, פשוט משחק ע-נ-ק, אין מילים, בחיים לא משעמם, עד שאתה לא משחק במשחק הזה אתה לא מבין עד כמה הוא ענק !

פורסם

אתם חושבים שאפשר להריץ את הרמה האחרונה של הגרפיקה של everquest 2 על 7800GTX? אני חושב שהיא צריכה איזה 512 מגה

פורסם

למה אתה חושב שזה לא יעבוד על 7800 ?

זה יעבוד אפילו על 6600 GT במקסימום

זה הדרישות של המשחק:

מינימום:

Operating System: Windows 98/2000/ME/XP

-Processor: 1GHz or greater

-RAM: 512 MB

-Video Card: DirectX 9 compatible. Pixel shader and vertex shader compatible hardware with 64 MB of texture memory

-Sound Card: DirectSound compatible audio hardware

ממולץ :

- Operating System: Windows 98/2000/ME/XP

- Processor: 2 GHz or greater

- RAM: 1 GB

- Video Card: DirectX 9 compatible; pixel shader and vertex shader compatible hardware with 128 MB or more of texture memory

- Sound Card: DirectSound compatible audio hardware

לא כזה רציני

נלקח מפה:

http://eq2.ogaming.com/faq/c2.php

פורסם

בתור אחד שהשתתף בבטא של EQ2.

לא, לא ולא.

1GB XMS 3200

AMD 64 3000

9800PRO (כיום 6600GT).

המשחק קרטע על ההגדרות הכי גבוהות (0.5 FPS, תקיעות מוזרות), ולא רץ הכי חלק גם בהגדרות האחרות.

אני לא חושב שזה יהיה שונה מדי עם 6600GT

פורסם

אני מאמין שדווקא כן יהיה שונה בהרבה עם 6600GT.. סה"כ הGT טוב ממנו פי שתים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים