עבור לתוכן

איך פועל קירור מים ומה זה פתיחת צינורות? (אני ממש n00b בקטע הזה...)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואלה צודק, יכול גם להיווצר אבנית על בלוק או משהו טזה לא הכי טוב, אוקי עכשיו הנה השאלה האחרונה שלי; בדרך כלל עם קירור מים רגיל על כמה מעלות עומד המעבד?

עכשיו אתם אומרים שאני צריך לפתוח דיון חדש אם אני רוצה לשאול לגבי קירור גז או לשנו לזה את הכותרת?

פורסם

איך שבא לך

פורסם
  • מחבר

אוקי, עכשיו רק תגיד לי על המעלות הממוצאות של קירור מים והשאלות שלי יגמרו בקשר לנושא הזה.

ד"א הבנתי שגם לך יש קירור מים לפי השתתפותך הרבה בת'רד אז תגיד גם בבקשה מה המעלות שלך לאומת המעלות הממוצאות...

פורסם

:lol: :lol: :lol:

לצערך הבנתה לא נכון

זה נכון שיש לי ידע רק (חקרתי את הנושא די הרבה זמן)

אני עכשיו בתהליכי הכנה של קירור תוצרת בית (שקר לבן , זה קירור תוצרת CNC :ylsuper: , לא משהו שמכינים בבית )

פורסם
  • מחבר

ואללה, יפה יפה לך, יש ידע...

עכשיו יש לי שני דברים, דבר ראשון תגיד לי בבקשה (או מישהו אחר שיודע) מה המעלות הממוצאות בישראל בקיץ ובחורף ומהי הטמפרטורה המומלצת לקירור מים בישראל? (קיץ, חורף.)

תודה מראש שוב, ד"א רציתי אולי להציא (למרות שאין סיכוי אבל מילא) את הת'רד הזה לסטיקי, כך שכל הנובים המתעניינים כמוני בקירור ורוצים לדעת עליו בפירוט שיהיה להם מה לקרוא, סתם הצעה חשבתי שיהיה רעיון נחמד, ד:א אם בסוף כן תשימו את הנושא כסטיקי אז אני יערוך כמובן את התגובות שלי ליות ענייניות והכל.

פורסם

הטמפרטורות משתנות בגלל שמעבד פנטיום שתיים מתחמם פחות מפנטיום 4 .

עד כמה אפשר לבנות מערכת קירור מים לבד?

מה אי אפשר לבנות וחייבים לקנות?

חשבתי שגם אתה תרצה לדעת סלים שיידי

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת כל פרט ופרט שקשור לקירור מים, זה נראה ונשמע מעניין מאוד, במיוחד אהבתי את העיצוב של הבלוק בתמונות הראשונות שפירסמו פה אתר, זה ממש מסביר טוב על איך זה פועל.

פורסם

דבר איתי בICQ לפרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים