עבור לתוכן

האם הקירורים הבאים קלים להרכבה?

Featured Replies

פורסם

שלום! אשמח אם תגידו לי האם הקירורים הבאים קלים להרכבה (כלומר-לא צריך להוציא את לוח האם וכל מיני סיבוכים כאלה), וכן אם הם מומלצים:

קירור ל X850XT:

Arctic Cooling ATi Silencer5 REV.2

קירור למעבד P4 3.2 640 Prescott (אני רוצה שהקירור יספיק לי לאוברקלוק ל-4.0GHZ):

Thermalright XP-120 with Enermax 120mm Fan

תודה מראש :cool2::xyxthumbs:

פורסם

ל XP120 לא צריך להוציא את לוח האם אבל אם אתה לוקח כזה מאורר הייתי ממליץ לך על XP90C עם מאורר 90' חזק אומנם זה יהיה רועש אבל יתן הרבה יותר ביצועים מאשר XP120, במיוחד במערכת אינטל. אם בסופו של דבר תקנה XP90C אז תצטרך להוציא את הלוח ולחבר ברגים וכ'ו

בקשר לכרטיס מסך, אתה תצטרך להוציא את הקירור המקורי ואז לחבר עם ברגים את החדש, אין צורך בהוצאת לוח האם

פורסם
  • מחבר

ל XP120 לא צריך להוציא את לוח האם אבל אם אתה לוקח כזה מאורר הייתי ממליץ לך על XP90C עם מאורר 90' חזק אומנם זה יהיה רועש אבל יתן הרבה יותר ביצועים מאשר XP120, במיוחד במערכת אינטל. אם בסופו של דבר תקנה XP90C אז תצטרך להוציא את הלוח ולחבר ברגים וכ'ו

בקשר לכרטיס מסך, אתה תצטרך להוציא את הקירור המקורי ואז לחבר עם ברגים את החדש, אין צורך בהוצאת לוח האם

האם ההבדל בביצועים גדול עד כדי כך ששווה את הפרש המחירים?(הXP90 בא בלי מאוורר)

פורסם

גם ה 120 בא בלי. בכל מקרה, זה שיקול שלך. הם יתנו כמעט את אותן תוצאות. לך על 120 עם מאורר קצת יותר שקט כי מאורר חזק חוץ מרעש לא יתן כלום

פורסם

שאלה.. יש לי לוח גיגהביט GA-K8VT800 PRO..

אני צריך לפרק תלוח בשביל ה120? ובשביל ה90?

אם לא אז פשוט לשים אותו על הלוח כמו קירורים ישנים?

תודה

פורסם
  • מחבר

גם ה 120 בא בלי. בכל מקרה, זה שיקול שלך. הם יתנו כמעט את אותן תוצאות. לך על 120 עם מאורר קצת יותר שקט כי מאורר חזק חוץ מרעש לא יתן כלום

תודה על העזרה ;) אני חושב שאני אלך על ה120 כי אני דיי נוב אז אני מפחד להוציא את הלוח אם ולהחזיר הכל מההתחלה :P

יש איזה מאוורר ספציפי שאתה ממליץ עליו? המאוורר המקורי של המעבד לא בא בחשבון אם אני רוצה ביצועים טובים?

פורסם

שכחתי להגיד ש 120 הוא לא תואם את כל הלוחות אז צריך לבדוק באתר.

שאלה.. יש לי לוח גיגהביט GA-K8VT800 PRO..

אני צריך לפרק תלוח בשביל ה120? ובשביל ה90?

אם לא אז פשוט לשים אותו על הלוח כמו קירורים ישנים?

תודה

אם זה אינטל סוקט 487 או יותר  אז לא, אין צורך ל 120. לגבי 90 אני לא יודע אבל אני מאמיר שרק ב 90C שזה נחושת כן צריך.

אם זה סוקט A אז 120 לא מתאים ו 90 כן.

אם זה של AMD K8 - סוקט 745 \ 939 אז צריך להוציא את התושבת ולהכניס את התושבת שמקבלים ובלוחות GB צריך לקנות תושבת מברזל כי הם שמו מפלסטיק כל זה תקף ל 120, לגבי 90 לא יודע  :nixweiss:

תודה על העזרה ;) אני חושב שאני אלך על ה120 כי אני דיי נוב אז אני מפחד להוציא את הלוח אם ולהחזיר הכל מההתחלה :P

יש איזה מאוורר ספציפי שאתה ממליץ עליו? המאוורר המקורי של המעבד לא בא בחשבון אם אני רוצה ביצועים טובים?

תבדוק טוב טוב שזה תומך בלוח שלך. מאורר - טנדר בלייד של TT יהיה נחמד.

פורסם
  • מחבר

הת'אנדר בירד הוא מאוורר רק למארז או שאני אוכל להרכיב אותו על ההיטסינק? :silly:

פורסם

מישו יכול לתת לי קישור על ההתקנה של ה120 וה90 לגיגהבייט AMD?

פורסם

הת'אנדר בירד הוא מאוורר רק למארז או שאני אוכל להרכיב אותו על ההיטסינק? :silly:

[/quote

גם וגם

מישו יכול לתת לי קישור על ההתקנה של ה120 וה90 לגיגהבייט AMD?

איזה מעבד?

פורסם

AMD 3000 745

פורסם

אוקי אממ, זה קצת בעיה עם הלוח שלך, אתה צריך לבקש מאחת מהחנויות שיביאו לך פאנל אחורי מברזל כי שלך זה פלסטיק. מעבר לזה, כל מה שאתה צריך לעשות זה להוציא בורג להוציא את הפאנל הקדמי (במקרה שלך גם אחורי) ואז לחבר את הפאל הקדמי שקיבלת (במקרה שלך, גם את האחורי) ואז להכניס תבורג ולחבר בשניה :-\

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי ללכת במקום על ההיטסינק+מאוורר על הקירור מים הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818

(בחרתי דווקא אותו כי הוא זול יחסית)

האם הוא עדיף על היטסינק? האם הוא מתאים ללוח האם שלי, כי לפי האתר והביקורות לא ממש הבנתי(לוח אם: MSI 925XE Neo Platinum)

לפי הביקורות הבנתי שהוא קל להתקנה.האם זה נכון?

תודה מראש :-*

פורסם

wont do you any good plus water cooling is much mor difficult to install

פורסם
  • מחבר

wont do you any good plus water cooling is much mor difficult to install

אתה בעצם אומר שהקירור מים פחות טוב מההיטסינק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים