פורסם 2005 ביולי 320 שנים אני לא כל כך מבין בזה, אבל לפי מה שהבנתי, צורת החיבור של הכונן קשיח היא שונה ויעילה יותר. לדעתי SATA כן כדאי, ביצועיו יותר טובים ומורגשים. יש עוד מידע בלינק הבא (באנגלית):http://www.seagate.com/products/interface/sata/faq.html#1
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר מישהו יכול בבקשה להראות לי תמונה שיש לו כבל כזה שמחובר אצלו ללוח כדי שאני יבין טוב יותר תודה רבה
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר תודה אחי על התמונות אבל איך אני בודק אם יש חיבור SATA בהרד דיסק שלי אם תוכל להראות לי דרך תמונה איך אני יוכל למצוא בשלי אם יש לי כזה בכלל חיבור ?ההרד דיסק שלי הוא דגם" (ExcelStor Technology J680 (IDE" ויש לי לוח אם של פרסקוט וגם מעבד פרסקוט ה SATA הזה יתמוך אצלי בלוח ?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים ההרד דיסק שלי הוא דגם" (ExcelStor Technology J680 (IDE" ההרד-דיסק שלך הוא IDE והוא לעולם לא יתמןך ב-S-ATA (זה כמו לשאול אם AGP יתמוך ב-PCIE) ללא ממיר חיצוני מIDE ל-S-ATA שממש לא שווה את הכסף. ככה נראות הכניסות בכונן S-ATA וככה ב-IDE
פורסם 2005 ביולי 420 שנים פרסקוט זה לא סוג הליבה של המעבד?זה לא קשור ללוח... (אולי רק במובן שהלוח תומך במעבד עם ליבת פרסקוט למרות שקשה לי להאמין שזה כך)
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אתה בטוח שזה דגם הלוח ולא דגם ערכת השבבים שנמצאת עליו?לפי האתר הרשמי של יצרנית הערכת השבבים הלוח לא תומך ב-S-ATA.אבל יכול להיות שיצרנית לוח האם הוסיפה בקר "צד שלישי" למען הוספת חיבורי ה-S-ATA (אפשרות פחות סבירה), אז בכל זאת תצטרך לתת לנו את שם הדגם המלא של הלוח...
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר אממ ....באיזה תוכנה אני יכול לבדוק איזה דגם הלוח שלי בדגם המלא ?ודרך אגב באיזה לוחות אם החיבור SATA תומך ?תוכל לתת לי פירוט איזה לוחות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.