פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר לאיזה רמה אפשר בערך להגיע?והאם עם 6800GT אפשר להגיע עם קירור מים ל6800U בOC לא מסוכן(יענו,OC קטן)?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים לאיזה רמה אפשר בערך להגיע?והאם עם 6800GT אפשר להגיע עם קירור מים ל6800U בOC לא מסוכן(יענו,OC קטן)?מבין X800XL ו6800GT לOC ה6800GT יהיה עדיף בהרבה כי הוא OCר הרבה יותר טוב...וכן עם 6800GT אפשר להגיע ל6800U לא בOC אבל יש סיכוי טוב שתצליח (הרבה יותר מאשר X800XL ל X800XT PE)
פורסם 2005 ביולי 320 שנים plus the chances that youll do a heave oc to the levevls of the PE version are very low because the core is not the same
פורסם 2005 ביולי 320 שנים למה אנשים מדברים אנגלית?!משהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד? אם זה בגלל שהם לא יודעים לכתוב איך זה שהם מבינים מה שאני כותב?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים למה אנשים מדברים אנגלית?! משהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד? אם זה בגלל שהם לא יודעים לכתוב איך זה שהם מבינים מה שאני כותב?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים החלק שאחראי על העיבוד בליבה זהה (שזה הרוב בעצם), ככה שאם תצליח להביא את הXL למהירויות של XT-PE או להפך הביצועים יהיו זהים.אבל, רק עם vmod וקירור רציני תוכל להגיע לרמה של XT-PE וגם זה בכלל לא מובטח, הR430 (הליבה של הXL) מתוכננת כך שתצרוך מתח נמוך ולכן גם היא מקבלת פחות מתח, מה שמקשה על ההגעה למהירויות של XT-PE ומחייב vmod.ככה שעם קירור מים בלבד אתה לא תצליח להגיע למהירויות של XT-PE, אתה כנראה תגיע ל440 פחות או יותר, אבל לא מעבר לזה, המגבלה העיקרית זה המתח, לא הקירור.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים למה אנשים מדברים אנגלית?!משהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד? אם זה בגלל שהם לא יודעים לכתוב איך זה שהם מבינים מה שאני כותב?אין להם עיברית במחשב/ניד , הם לא בארץ ,או סתם פוזה..זה מה שהצלחתי לחשוב עליו..
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אין להם עברית במחשב זה כמו שאתה יכול להתקין מהדיסק של הוינדוס את התמיכה בסינית ואז לראות כשכותבים לך סינית אבל אתה לא יכול לכתוב בעצמך בסינית . אתה לא תגיע ל X800XT PE כי כמו שthe prophet אמר הליבה צורכת פחות מתח אבל גם הזיכרונות הם לא 1.6 NS (נראה לי 2 ומשהו NS ) ולכן לא תגיע למהיריות הזיכרון של הXTPE
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אם אתה עושה אוברקלוק עדיף לך שתיקח את הGT אבל אתה צריך לדעת אם הספק שלך יעמוד בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.