פורסם 2005 ביולי 320 שנים חבר'ה בעוד כשבוע אני אביא את הקירור מים שלי עכשיו אני רוצה לדעת מה להביא התקציב יעמוד בערך על 800 שקל (ש500 כבר יש לי עכשיו) כמובן שביג ווטר לא בא בחשבון 2 דברים אני רוצה הם משאבה של ENHIM (נראה לי הפשוט זה 1042 ) ורדיאטור כפול ל2 מאווררי 120MM כמה יעלו לי אלה בערך, ועוד כמה ישאר לי לבלוק, ומה הבלוק האיכותי ביותר שאפשר להביא במסגרת התקציב? ד"א EMP, עדיין עוד קיימת, ניסיתי ליצור קשר במייל, ולא קיבלתי תשובה
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר ואין להם עודפים או משהו?והאם מישהו יודע אם אני יכול להשיג מערכות בירושלים?אני ממש לא רוצה להתעסק בהזמנות
פורסם 2005 ביולי 320 שנים 1.איזה סוקט המעבד שלך??2.האם 800 ש"ח זה תקציב סופי ?? ,תקח בחשבון שקניה מחו"ל יש גם משלוח יקר ואולי גם יקחו לך מע"מ.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר הסוקט לא כ"כ משנה עכשיו (כי ההבדל הוא זניח)או 478, או 939הזמנה מחו"ל לא באה בחשבון :'(
פורסם 2005 ביולי 320 שנים הסוקט לא כ"כ משנה עכשיו (כי ההבדל הוא זניח)או 478, או 939מה לא משנה ???אלא אם כן אתה מעוניין בבלוק שמתאים לכל הסוקטים, שזה מגביל אותך למבחר יותר מצומצם וגם מייקר טיפה את המחיר .הזמנה מחו"ל לא באה בחשבון אז מאיפה חשבת לקנות??? בארץ האפשרויות מאוד מצומצמות וגם יקרות.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר טוב.. התקציב טיפה עלה לאזור ה1K.. (כמובן עדיף פחות..) אני קונה רק מארץ, עדיפות לירושלים אני אשמח אם מישהו יידע אותי על חנות שמוכרת משאבות של EHNIM (הגרמנית..) ולגבי הבלוק אני אחליט בקרוב (תלוי אם אני משדרג את המחשב או לא - כלומר , אם יהיה מספיק כסף) ההבדל בבלוקים בין הדגמים זניח, כך שזה לא חשוב כעת, בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות למערכת שלמה (בלוקים ל2 הסוקטים..)
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר טוב. חיפשתי כמה דברים ומכל מה שמצאתי נראה לי שאני אביא את הדברים הבאים בינתיים יש לי רק בלוק לגבי הרדיאטור- אני אדע בקרוב - אם אני לא אשיג כפול אני אביא אחד של אופנוע, או 2-3 רגילים יש למישהו המלצה לגבי משאבה?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים לפי דעתי הבלוק מעולה , הוא דומה לבלוק Antarctica של ASETEK.אם תוכל להביא פרטים ועוד תמונות על הבלוק יהיה טוב.משאבה טובה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1057&products_id=92041200 ל/ש , גובה ראש: 195 ס"מ בחו"ל ניתן למצוא ב- 35$ .
פורסם 2005 ביולי 820 שנים כשתכננתי את המע' שלי שאלתי את האריק (הנודע ) על המשאבה הזו והוא אמר לי ששלו מעט רועשת .....לבסוףקניתי איהיים 1250 ..... אם אתה יכול תשקיע עליה - מפלצת......יש לי את הבלוק של זלמן והוא נותן תוצאות יפות מאוד יחד עם ראד של מאוורר יחיד של 120 ( מושך )תעשה סיבוב קצר ב TZ אולי תמצא מציאות 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.