פורסם 2005 ביולי 320 שנים קניתי הארד דיסק SATA ואני לא יכול להתקין דרייבר בשבילו כי אין לי כונן של דיסקטיםיש איזה דרך אחרת? דיסק און קי אולי??
פורסם 2005 ביולי 320 שנים רק בלוחות המאוד ראשונים שכללו מחברי S-ATA צריך להתקין דרייבר, בימינו הם כבר מזוהים אטומטית.את הדרייבר ניתן להוריד מאתר הבית של החברה שיצרה את לוח האם ואם מדובר בבקר חיצוני שיושב על הלוח ניתן להוריד את הדרייבר מאתר הבית של החברה שיצרה אותו.איזה לוח זה?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר אז זהו שהוא לא.. אפילו במניואל כתוב שצריך להתקין דרייבר עם דיסקטאיפה ראית שהוא מזהה אוטומטית?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים יצא לי להתקין למשהו לוח כזה עם כונן קשיח מסוג S-ATA.וחוצמזה, מבחינת תיאורטית כבר מה-nForce 3 של Nvidia ה-S-ATA מזוהה אוטומטית.ניסית ת'כלס לחבר אותו והלוח אם לא זיהה אותו?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר כן הוא מחובר אצלי עכשיו והוינדואוס לא קולט אותוהמחשב עצמו כן, הביוס יעני.. אבל אין לי גישה אליו בוינדואוס
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אוי אוי אוי.גם אני מקבל מחשב מחר עם SATA. בלי כונן דיסקטים!!!הלוח אם שלי הוא MSI NEO 4 PLATINUM. (NFORCE 4 ULTRA).לדעתך הוא יזהה את זה מיידית?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים כן הוא מחובר אצלי עכשיו והוינדואוס לא קולט אותוהמחשב עצמו כן, הביוס יעני.. אבל אין לי גישה אליו בוינדואוסאם הביוס מזהה אתה לא צריך דרייבר ל-S-ATAאתה בטוח שהכונן מפורמט ומחובר כראוי? אולי תנסה להתקין SP1 אם לא מותקןתן עוד פרטים, המערכת הפעלה יושבת על הכונן שאתה מנסה להתקין? או שבשלב ההתקנה של מערכת ההפעלה היא לא מזהה אותו למרות שהביוס מזהה אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.