עבור לתוכן

לא מצליח להפעיל את הLAN של הלוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום

התקנתי לוח אם חדש - DFI LAN PARTY NF3 250GB

אשר בעל ( LAN (IEEE 1394

אני מחובר דרך הכבלים וניסיתי לחבר את המודם כבלים שלי ליציאה הזאת (כמובן עם התקנת דרייבר של המודם) הוא לא נתן לי.

העזרה הטכנית של הכבלים אמרה לי שהLAN לא פועל לי ואני רואה שיש אייקון (בהגדרות הרשת) שכתוב 1394 CONNECTION.

ניתי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם אבל זה לא עזר.

מישהו יכול לעזור לי בבקשה

פורסם

יש לך רשת ביתית במקרה?

פורסם
  • מחבר

לא המחשב שלי לבדו מחובר לאינטרנט

פורסם

תבדוק אם פונקציית הLAN O/B בBIOS שלך נמצאת בENABLE.

פורסם

א. חיבור 1394 אינו שקול לכרטיס רשת (המודם דורש חיבור כבל CAT5 עם קונקטור RJ45, החיבור שדיברת עליו הוא Firewire).

ב. אם מחברים מודם בכרטיס רשת אין צורך בדרייבר (שהרי המודם מתקשר עם כרטיס הרשת כמו כל התקן רשת כזה או אחר - just plug it in baby).

פורסם

א. חיבור 1394 אינו שקול לכרטיס רשת (המודם דורש חיבור כבל CAT5 עם קונקטור RJ45, החיבור שדיברת עליו הוא Firewire).

ב. אם מחברים מודם בכרטיס רשת אין צורך בדרייבר (שהרי המודם מתקשר עם כרטיס הרשת כמו כל התקן רשת כזה או אחר - just plug it in baby).

הוא דיבר על הדרייברים של לוח האם לדעתי.

פורסם

לא כלכך ברורה הבעייה שלך ומה קרה.

בכל מיקרה רשת IEEE1394 זה לא LAN רגיל , אלא מן אפשרות רשת של חיבור FIREWIRE - שאם לא ידוע לך מה זה - אז זה משהו כמו USB , למשל אייפוד מתחבר אליו להעברת מידע , ומצלמת ווידאו דיגיטלית.

אם אין לך עוד התקן תחת דריברי הרשת - זה אומר שהדריברים לרשת שלך לא מותקנים טוב .

פורסם
  • מחבר

ברור לי הבלבול שלי - ואני בדבר על LAN ואליו חיברתי את הממודם שלי!

(האיש בתמיכה פשוט בלבל אותי קצת אבל עכשיו הבנתי תכוונה שלו - למרות שלא היתה ברורה)

בכל מקרה, איפשרתי את זה בביוס וגם ניסיתי לשחק עם שלושת האפשרויות שהוא ניותן לי - MGMII/MII/PIN STRAP

ושם דבר.

יש לי אייקון ברשת (NETWORK CONNECTIONS) אבל הוא לא מצליח להחבר.

וכאשר דיברתי על הדרייבר, אכן דיברתי על אלו שקיבלתי עם הלוח אם

סליחה שלא הייתי ברור קודם ותודה לכולכם!

אשמח אם תוכלו להגיד לי מה יכולה הליות הבעיה.

פורסם

איזה אייקון יש לך שם ?

איך הוא נקרא ?

אם הוא נקרא local area connection אזי זה החיבור LAN של הכרטיס רשת שלך, אם קיים אז מעולה, זה זה, ואתה רק צריך ליצור חייגן בשבילו ולהתחבר.

אם אין כזה, אז :

א. אין לך כרטיס רשת מובנה על הלוח, ומההתחלה דיברת על ה1394, שהוא בכלל חיבור מצלמה.

ב. יש לך כרטיס רשת מובנה על הלוח, פשוט צריך להתקין מחדש אולי את הדרייבר שלו

במאפייני המערכת (מנהל התקנים) תחת מתאמי רשת, אתה רואה משהו מוזר ? מסומן בסימן שאלה או סימן קריאה ?

(או ב"התקנים אחרים") ?

פורסם
  • מחבר

הוא אכן נקרא LOCAL AREA CONNECTION

הוא מפיע לי עם X אדום כלומר לא מחובר. (ואומר network cable is unpluged -למרות שהוא מחובר כמובן)

וגם הנורות על המודם לא מראות שהוא "מדבר" עם המחשב.

ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ולא עזר.

ובמתאמי רשת לא היה שום דבר מיוחד.

פורסם

הוא אכן נקרא LOCAL AREA CONNECTION

הוא מפיע לי עם X אדום כלומר לא מחובר. (ואומר network cable is unpluged -למרות שהוא מחובר כמובן)

1. יש לך כבל רשת אחר לנסות לחבר?

2. תנסה להפוך את הכבל - זה אולי נשמע מטומטם, אבל זה עובד לפעמים

3. תלחץ כפתור ימני על ה LAC, מאפיינים, למעלה קביעת תצורה, לשונית מתקדם, ושם תחפש duplex mode/media type/link speed, ותעביר את זה מאוטומאטי ל 10half duplex

פורסם

הוא דיבר על הדרייברים של לוח האם לדעתי.

תקרא שוב את ההודעה שלו. :s07:

פורסם

ברור לי הבלבול שלי - ואני בדבר על LAN ואליו חיברתי את הממודם שלי!

(האיש בתמיכה פשוט בלבל אותי קצת אבל עכשיו הבנתי תכוונה שלו - למרות שלא היתה ברורה)

בכל מקרה, איפשרתי את זה בביוס וגם ניסיתי לשחק עם שלושת האפשרויות שהוא ניותן לי - MGMII/MII/PIN STRAP

ושם דבר.

יש לי אייקון ברשת (NETWORK CONNECTIONS) אבל הוא לא מצליח להחבר.

וכאשר דיברתי על הדרייבר, אכן דיברתי על אלו שקיבלתי עם הלוח אם

סליחה שלא הייתי ברור קודם ותודה לכולכם!

אשמח אם תוכלו להגיד לי מה יכולה הליות הבעיה.

פותח הת'ראד - כמו שכתבו מעלי, נסה לעשות את הדברים הבאים-

א. להחליף לפי ההוראות שניתנו לך ל10 MB HALF DUPLEX

ב. להחליף את כבל הרשת.

פורסם

שלום

התקנתי לוח אם חדש - DFI LAN PARTY NF3 250GB

אשר בעל ( LAN (IEEE 1394

אני מחובר דרך הכבלים וניסיתי לחבר את המודם כבלים שלי ליציאה הזאת (כמובן עם התקנת דרייבר של המודם) הוא לא נתן לי.

העזרה הטכנית של הכבלים אמרה לי שהLAN לא פועל לי ואני רואה שיש אייקון (בהגדרות הרשת) שכתוב 1394 CONNECTION.

ניתי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם אבל זה לא עזר.

מישהו יכול לעזור לי בבקשה

::)

פורסם

אני מציע לקנות כרטיס רשת לבד ב 40 שקל ותגמר הבעיה...בכל המחשבים שם הכרטיסי רשת מובנים שבלוח אם שאני מכיר הכרטיסי רשת עושים בעיות !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים