פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר קנית את המארז באייבורי? כי זה המארז שמקבלים עם החומרה שמזמינים... ניחוש נכון למה אתה חושב שיש לי כ"כ הרבה בעיות?ד"א יש לי את המארז השחור-כסוף :-\
פורסם 2005 ביולי 320 שנים זה מסביר באמת את יצרן הלוח (מתי קנית אותו? 925XE זה בחירה די מעפנה עכשיו שיש 955X)אני מציע שתחשוב על החלפת ספק ואולי מארז
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר זה מסביר באמת את יצרן הלוח (מתי קנית אותו? 925XE זה בחירה די מעפנה עכשיו שיש 955X)אני מציע שתחשוב על החלפת ספק ואולי מארזקניתי את הלוח לפני 2-3 חודשים ולפי ביקורת שקראתי ב PCGAMER הוא אמור להיות מצוין :-\ מה שבאמת אני אוכל עליו את הלב זה המעבד... לחשוב שבאותו מחיר יכולתי לקנות AMD3500... טוב לפחות למדתי לקח :-\
פורסם 2005 ביולי 320 שנים ניחוש נכון למה אתה חושב שיש לי כ"כ הרבה בעיות?ד"א יש לי את המארז השחור-כסוף :-\ גם אני קניתי משם...וכנראה אני גם הולך להחליף מארז הסירוקלציה במארז על הפנים..:\
פורסם 2005 ביולי 320 שנים יש לי מספר שאלות : 1.קודם כל- הטמפרטורה של הכ.מסך שלי מגיעה במאמץ ל-80 מעלות (X850xt) ללא שום אוברקלוק. האם זה נורמלי? 2. המעבד שלי (P4 3.2 640 prescott) עשה דאון-קלוק וכרגע הוא על 2.8 GHZ ובמהירות השעון הנמוכה הזו, הוא על 60 מעלות במאמץ.האם זה נורמלי? תודה מראש לעוזרים :-* 1-הטמפ קצת גבוה מדי 2-יחסית כן,לי יש נורטורד והוא מגיע ל62 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.