פורסם 2005 ביולי 320 שנים יש לי מספר שאלות : 1.קודם כל- הטמפרטורה של הכ.מסך שלי מגיעה במאמץ ל-80 מעלות (X850xt) ללא שום אוברקלוק. האם זה נורמלי? 2. המעבד שלי (P4 3.2 640 prescott) עשה דאון-קלוק וכרגע הוא על 2.8 GHZ ובמהירות השעון הנמוכה הזו, הוא על 60 מעלות במאמץ.האם זה נורמלי? (אין לי אבק על המאווררים,הם פועלים בסדר)יש לי שני מאווררים במארז בנוסף למאוורר של המעבד והספק כוח(המאוורר של המעבד עובד,לפי EVEREST, על 2700-2800RPM וזה נראה לי די נמוך...) עכשיו בנוגע לאוברקלוקינג: יש לי לוח אם ( MSI 925XE Neo Platinum (MS-7053 ולפי החוברת שלו אני יכול לעשות אוברקלוק, אבל כשאני נכנס בביוס ל Cell Menu,איפה שאמורה להיות האפשרות לעשות אוברקלוק, אין שם אפשרות להעלות את המכפלה, אלא רק את ה BUS את המתח ועוד כל מיני דברים. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לעשות אוברקלוק עם המכפלה(כלומר להעלות אותה)? תודה מראש לעוזרים :-*
פורסם 2005 ביולי 320 שנים 1 - נשמע קצת גבוה, תבדוק שיש לך זרימת אוויר טובה במארז, זה גם תופס לגבי הטמפ' של המעבד2 - כשהמעבד במאמץ הוא לא יורד ל-2.8, זה קורה רק כשהוא במנוחה, זה נקרא Speedstep, ואתה יכול לבטל את זה ב-BIOSאתה לא יכול להעלות את המכפלה, כי המעבד נעול. אתה יכול להעלות את הבאס. כשאתה מעלה את הבאס, תשים את הזכרון על 1:1 כדי שלא יגביל אותך, אבל אחר כך תצטרך למצוא את מהירות הזכרון המקסימלית כדי שתוכל לעבוד על 3:4, כדי לא לפגוע בביצועי המעבד
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר 1 - נשמע קצת גבוה, תבדוק שיש לך זרימת אוויר טובה במארז, זה גם תופס לגבי הטמפ' של המעבד2 - כשהמעבד במאמץ הוא לא יורד ל-2.8, זה קורה רק כשהוא במנוחה, זה נקרא Speedstep, ואתה יכול לבטל את זה ב-BIOSאתה לא יכול להעלות את המכפלה, כי המעבד נעול. אתה יכול להעלות את הבאס. כשאתה מעלה את הבאס, תשים את הזכרון על 1:1 כדי שלא יגביל אותך, אבל אחר כך תצטרך למצוא את מהירות הזכרון המקסימלית כדי שתוכל לעבוד על 3:4, כדי לא לפגוע בביצועי המעבד1.איך אפשר לדעת אם יש לי זרימת אוויר טובה? :-\2. אפשר לגרום למעבד לא להיות נעול?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים 1 - איזה מארז יש לך? כמה מאווררים? איזה מכניס\מוציא? סידרת חוטים כדי שלא יפריעו?2 - אפשר להשיג גרסת ES, אבל בשביל זה צריך קשרים באינטל
פורסם 2005 ביולי 320 שנים לא הבנתי ! המחשב יכול לעשות לעצמו דאוןקלוק?! ובשביל מה זה? זה מוריד בביצועים!
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר אוקיי הנה כמה תמונות מהמחשב שלי+הסברים, אני אשמח אם תוכלו לומר לי אם יש לי איזו בעיה בזרימת אוויר\איוורור או כל דבר אחר: זהו בעצם כל המחשב כאשר משמאל אפשר לראות מאוורר(שחור),ספק כוח(זהב)עם מאוורר וכן את לוח האם, המאוורר של המעבד וכן הכרטיס הגרפי למטה (מימין נמצאים הכונן וההארד דיסק) תקריב של המאוורר והמאוורר של המעבד תקריב של המעבד, הכונן(מימין) כל החוטים וכן למטה הכרטיס הגראפי (שימו לב במאוורר של הכ.הגרפי יש אבק,האם זה יכול להיות הדבר שמשפיע על הטמפ' שלו?) תקריב של ההארד דיסק ומאחוריו יש מאוורר שמוציא את האוויר דרך פתח מתחת למאורר שבצד השמאלי של המחשב(תמונה 2)(תמונה זו מראה את הצד הימני של המחשב) המחשב סגור- פתח איוורור+עוד מאוורר המופנה לעבר המעבד אני אודה מאוד לכל מי שיעזור לי
פורסם 2005 ביולי 320 שנים איזה ספק זה?התמונות שלך לא כל כך ברורות, תבדוק שהמאוורר מאחורה מוציא אוויר ושזה שבצד מכניס אווירותסדר את החוטים, הם מפריעים לזרימת האוויר
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר איזה ספק זה? התמונות שלך לא כל כך ברורות, תבדוק שהמאוורר מאחורה מוציא אוויר ושזה שבצד מכניס אוויר ותסדר את החוטים, הם מפריעים לזרימת האוויר אני לא יודע של איזה חברה הספק, רק שהוא 500W אלומיניום. שאתה אומר "זה שמאחורה" אתה מתכוון לזה שליד המעבד או ליד ההארד-דיסק? תודה על התשובות בכל מקרה
פורסם 2005 ביולי 320 שנים ספק ג'נרי עם פרסקוט ו-X850XT? אתה מנסה בכוח לשרוף את המערכת?תסתכל על המארז ותבין שהמעבד נמצא מאחורה והדיסק נמצא מקדימה
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר ספק ג'נרי עם פרסקוט ו-X850XT? אתה מנסה בכוח לשרוף את המערכת?תסתכל על המארז ותבין שהמעבד נמצא מאחורה והדיסק נמצא מקדימהמה אני אגיד לך, כשקניתי את המחשב הזה הבנתי עוד פחות מהקצת שאני מבין עכשיו.מה כל-כך גרוע בספק ג'נרי? הוא לא מספק מספיק כוח או מה? ???
פורסם 2005 ביולי 320 שנים הוא גם לא בהכרח יעמוד בצריכה של המערכת שלך, והוא גם עלול לשרוף אותהלא נראה לי שאתה תרצה לסכן כזו מערכת בשביל מחיר של ספק נורמלי
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר הוא גם לא בהכרח יעמוד בצריכה של המערכת שלך, והוא גם עלול לשרוף אותה לא נראה לי שאתה תרצה לסכן כזו מערכת בשביל מחיר של ספק נורמלי צודק,אבל פשוט השקעתי כל כך הרבה במחשב הזה וכל הזמן הוא עושה בעיות :-\
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר למה אתה מתכוון? הוא קורס לך? זה יכול להגיע מהספק לא קורס אבל יש לי מעין היסטוריה של תקלות עם המחשב, שאפשר לסכם אותה בכך ששלוש פעמים החליפו לי את ההארד דיסק, ובכך שהמחשב לא מספק אותי מבחינת ביצועים (ב3DMARK05 אני מקבל תוצאהטובה -5855- ובמשחקי סינגלפלייר כמו דדום והלף לייף2 הוא פועל בסדר גמור, אבל במשחקי מולטי כמו קאונטר סטרייק סורס הFPS מאוד לא יציב ויש דרופים ל-30-40) :nixweiss: :nixweiss: :s05: :'( אולי זה בגלל המעבד, שמעתי שהוא גורם מכריע במשחקי מולטי :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.