עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מספר שאלות על bus speed \ bus אובר קלוק עם מעבד של אינטל ומכפולות :)

Featured Replies

פורסם

אוקי אז יש לי כמה שאלות -

1. שמתי לב שבביוס יש לי אפשרות לשנות את ה bus speed, אף פעם לא נגעתי בזה כי פחדתי. היום החלטתי לנסות והעברתי את זה ל 520 והתוצאה במבחנים של Sandra Lite קפצו פלאים אפילו יותר מכשהעברתי את הבאס מ 130 ל 170, אז מה זה בעצם ה bus speed? והאם אני יכול להעלות אותו עוד? (הכוונה, האם משהו יכול להגביל אותי במידה ואני אעלה אותו למהירות של 800?)

2. איך אני יכול להרים את הבאס של הזיכרון מבלי להעלות את מהירות המעבד? (כרגע אני עם מחלק של 3:4 או 4:3)

עכשיו שאלות אחרות שלא ממש קשורות אלי -

3. למה מי שקונה מעבד FX הוא מוריד את המכפלה ולא מעלה? ז"א נגיד והמכפלה שהמעבד מגיע היא 20 אז בדר"כ אנשים מורידים את המכפלה ומעלים את הבאס אז למה לא להעלות את המכפלה ביחד עם הבאס?

תודה לכם אנשים חמודים :-*

המערכת שלי זה

p4 2.0 @ 2.6

is7-e

פורסם

אחי OC עושים לאט ובהדרגה ולא בהקפצות! בודקים טמפ' דואגים לקירור טוב! לא ישר רצים לעשות OC מטורף! אז לאט לאט קודם כל....

הbus speed זה הבאס של המעבד (שמסונכרן על הבאס של הזכרונות)ואותו מכפילים מהכפלה ויוצא הMHZ של המעבד שלך!

לפני שאתה מעלה תבדוק שאתה דואג למה שכתבתי בשורה הראשונה

במעבדי FX יש אפשרות להוריד את המכפלה בשביל שתוכל לעלות את הבאס כי שככל הבאס שלך גבוה יותר הרוחב פס עם הזכרונות בשניה רחב יותר ומפיק ביצועים גבוהים יותר...

פורסם
  • מחבר

אל תדאג, אני לא קופץ לשום מקום וקירור יש גם יש

בקשר לbus speed - כשהעלתי אותו מהירות המעבד לא השתנתה, הבאס נשאר על 130 אז איך אני יכול להרים את הבאס מבלי להרים את מהירות המעבד?

בקשר ל FX, בכל מעבד AMD אפשר להוריד מכפלה אבל ב FX זה פתוח כלפי מעלה, למה לא עושים בזה שימוש?

פורסם

אל תדאג, אני לא קופץ לשום מקום וקירור יש גם יש

בקשר לbus speed - כשהעלתי אותו מהירות המעבד לא השתנתה, הבאס נשאר על 130 אז איך אני יכול להרים את הבאס מבלי להרים את מהירות המעבד?

בקשר ל FX, בכל מעבד AMD אפשר להוריד מכפלה אבל ב FX זה פתוח כלפי מעלה, למה לא עושים בזה שימוש?

לא יכול להיות שהMHZ לך לא עלה... כנראה לא שמרת שינויים בביוס שיצאת.... (אתה מתכוון אולי שהעלת את המהירות של הזכרונות?)

מי אמר לך שלא עושים בזה שימוש? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא לא עלה, הבאס נשאר על 130 רק ה bus speed עלה ל 520 אז האם אני יכול להמשיך להעלות, האם משהו יגביל אותי חוץ מחום? למשל מעבד \ זיכרונות, משהו?

פורסם

תבדוק טמפ'

פורסם
  • מחבר

אין בעיה של טמפ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.