פורסם 2005 ביולי 220 שנים שלום אני תיכננתי כבר הרבה זמן לבנות קירור מים וכנראה שיש לי גם זמן פנוי (חופש גדול) אז אמרתי לעצמי למה לא להתחיל את זה עכשיו אז כמה שאלות איזה בלוק קירור מים הכי טוב אני לא רוצה להתפשר בדבר ומשאבה האם היא צריכה להיות בתוך מקום אטום עים מים והאם חייב נוזל לרדיאטור ? תודה רבה לכל אלה שעונים אלי
פורסם 2005 ביולי 220 שנים אחי דבר איתי בפרטיאני מתארגן עם עוד מישהו ומכין בלוקים בCNC (מה אומר , איכות גבוהה)
פורסם 2005 ביולי 220 שנים יש לי בבית משאבת אל-חזר אם אתה רוצה, זה דבר חזק אני מוכר: דבר איתי בפרטי זה דבר יוקרתיהיא באה עם צינורות שטיכמוס מובנים.אתה יכול לקחת איזה רדיאטור של טוסטוס ישן.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר אחים שלי יש לי כבר מאיפה להסיג חלקים אבל אתם לא עונים לי על השאלות אני צריך לקנות רק בלוק מים ולא מבן אדם אלב מחנות תודה לעונים :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר יש לי כבר מאיפה לקנות את החלקים אני קונה בארץ אבל השאלה שלי זה האם המשבה צריכה להיות בתוך מקום אתום עים מים ואים חייב נוזל קירור לרדיאטור תודההההההההההה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אוקיהנוזל קירור לדריאטור צריך להיות בבסיס מיים מזוקקים , בשום פנים ואופן לא מיים רגילים, אסור זה יהרוג לך את קירור המייםכמו כן עדיף להוסיף למיים מזוקקים כמה כימיקלים שונים , אני לא מכיר את כל מה ששעדיף להוסיף יש כתבה גדולה על זה בoverclockers.com את הכימיקלים יש להוסיף על מנת למנוע קורוזיההמשאבה לא חייבת להיות במקום אטום למייםכי זה תלוי איזה משאבה אתה קונהיש את הטבולות שאתה כן צריך לשים במיכל אטוםואת אלא ה"יבשות" שלא צריך
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר תודה אחי על כל המידע אתה אחלה של בן אדם ומבטיח לעזור לך שתצתרך :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר עוד עצות אחים שלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: תודה
פורסם 2005 ביולי 320 שנים לך להום סנטר, קח ספריי אל חלד ותיצור תמיסה שלו עם מים מזוקקיםהתמיסה שמור על אורך חיי ההיטסינק וכך תמנע קורוזיה, התחמצנות של הברזלים ושלא יהיה חלודה במים ובהיטסינק!
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מים ירוקים! {אם זה טוב לאוטו אז זה גם טוב לך...} ניתן להשיג בתחנות הדלק המובחרות... במחיר של כ-50 ש"ח לגלון {כ3-4 ליטר יש לי כזה בישביל האופנוע}{הודעה ראשונה שלי! ;D}
פורסם 2005 ביולי 420 שנים עדיף שלא תיקח ראדיאטור של אונוע כי אתה לא יודע איך הוא בפנים כמוכן הוא לרוב עשוי מאלומניום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.