עבור לתוכן

הFBI פותח במתקפה עולמית (כולל ישראל) כנגד הפיראטיות ברשת

Featured Replies

פורסם

http://www.slyck.com/news.php?story=845 (תקראו טוב טוב, מוזכר גם באתר הרשמי של הFBI שנעצרו אנשים בארץ)

איפה זה נגמר ? ::) שיעצרו פשע אמיתי ( לדוגמא מנהיגי הכתות למינהם... ושאר החלאות) ולא כמה חברה שלא מזיקים לאף-אחד

ומורידים WAREZ. אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו, אבל לפי דעתי זה מחיר

הוגן לעומת התמורה הגדולה שהווארז נותנים לכלכלה, ולתרבות.

לפי דעתי זה יצא מכלל פרופורציה כל העניין הזה. כנראה מנהלי האולפנים ותעשיית המוזיקה מחפשים סיבה לירידה במכירות ולא רואים

שהסיבה היא לא הווארז, אלא התוכן הדל שהם מפיצים. סרט טוב יצליח בקולנוע ולא משנה מה ! קחו לדוגמא את המאטריקס וLOTR

SW וכו' שהיו סקרינרים שלהם גם לפני יצאת הסרט. אם יש איכות -אנשים יבוא לבית הקולנוע, אם אין -הם יישארו בבית. הגיע

הזמן שה"ראשים" יבינו את זה.

בכל מקרה, החברות הגדולות פוגעות רק בלקוחות שלהן עכשיו, וזה רק יזיק להן בעתיד..

Warez - ההתחלה של הסוף ? אולי. מה אתם חושבים ?

עוד דבר קטן לחשוב עליו: למה על פנטנט יש זכויות יוצרים של 20 שנה, ואילוא על סוגי המדיה השונים 120 ?

פורסם

פעם הייתי קונה דיסקים והולך לקולנוע, ובאמת אין לי בעיה עם הכסף, אבל הם רוצים להיות חמדנים ולפתוח בלמחמה? הם יכולים לעצור 100 איש אבל זה רק יגרום לעוד 50 אלף להתחיל להוריד סרטים ושירים, מפגרים.

פורסם

אני קראתי איפה שהוא (אני לא זוכר ) על פיראטיות של תוכנה וההרעיון הבסיסי של הכותב היה למה לקנות תוכנה שאינני בטוח שהיא טובה לי ?? ובדמו אין לי את כול האופציות פתוחות ?? אז אני אוריד גרסה פרוצה או שאני אפרוץ את התוכנה על מנת שתיהיה לי גרסה מלאה ואם התוכנה תתאים לי אני ארכוש את התוכנה !

הוא לא צודק באיזה מקום ??

ן ה FBI יכול להתחיל במלחמה כמה שהוא רוצה אבל אני רוצה לראות אם יש אצלהם בתוכם אנשים שלא מורידים או הורידו משהו

והווארז עצמו הוא מקדם מכירות שאין כמוהו וששום פרסומת לא תצליח להגיע לרמת החשיפה שהוא גורם לה

פורסם

לדעתי כל המלחמה הזאת באלה שמשתפים סרטים היא ממש דבילית... אחרי הכל האולפנים מרווחים עדיין המון וסרט טוב מרוויח מיליארדים... מעטים הם אלה שלא הולכים בכלל לקולנוע אלה רק רואים במחשב... הרוב מורידים סרטים רק אם אין להם דרך לצפות בהם או משהו כזה... הם לא מפסידים הרבה כסף מהווארז של הסרטים... סרטים וסדרות טובות יצליחו גם עם הווארז וגם בלעדיו... תראו את LOST לדוגמא... יש אותה לכל מי שרוצה זמין אבל עדיין מיליוני אנשים באהר"ב צופי בא... וגם בארץ היא מצליחה למרות שאפשר לקבל כבר את כל העונה הראשונה באינטרנט כשאנחנו רק באמצע שלה...

הMP3 גם לדעתי העניין שם לא כזה גרוע... הם במצב יותר גרוע מהחברות של הסרטים.... אבל במצב יותר טוב לדעתי מהמשחקים/תוכנות...

לדעתי בכלל האמנים צריכים להפסיק לעשות את המכירות של הדיסקים לדבר הכי חשוב ויותר ההופעות החיות ודברים כאלה...

העניין של משחקים ותוכנות זה משהו אחר לגמרי... ושם צריך להתמקד ולתבוע לדעתי (למרות שאני מודע שאני משתמש בWIN XP לא חוקי עם אופיס לא חוקי ואנטי ווירוס לא חוקי והרגע שיחקתי ב GTA SA לא חוקי...)

אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו

הזכרת לי עכשיו פרק בסאות' פארק(עונה 7 פרק 9 - Christian Rock Hard) שקני קייל וסטאן פתחו להקה (וקארטמן פתח להקה נוצרית דתית כזאת) וכדי למצוא חומר לשירים שלהם הם הורידו כמה שירים מהאינטרנט... אחרי כמה זמן אתה רואה את כל הFBI שם... ואז השוטר מסביר להם מה הם עשו שהיה רע כל כך...

זה הולך משהו כזה: "הנה המטוס הפרטי של בריטני ספירס אתם מבחינים במשהו? לברטיני היה [דגם של מטוס]4 אבל היא היתה צריכה למכור אותו ולקנות [דגם של מטוס]3 בגלל אנשים כמוכם שמורידים שירים מהאינטרנט, לדגם הזה אין אפילו שלט למערכת DVD עם סראונד שלה."

"זה הבית של המתופף ממאטליקה, הנה הוא יושב ליד הבריכה שלו, הוא קיווה החודש לקבל באר מצופה מזהב לליד הבריכה, אבל בזכות אנשים כמוכם שמורידים קבצים הוא יצתרך לחכות כמה חודשים."

פורסם

אני לא מאמין שהם הורידו את myth!

בלי קשר אבל, אתם יודעים איך העולם עובד. זה הכל עניין של כסף. הפוליטיקאים מקבלים "תרומות" ממי שקוראים לעצמם יוצרים, ודואגים לרצות אותם.

זה לא משנה לאף אחד שסרט טוב יצליח בקולנוע. זה לא משנה שעל סרטים כמו Sin City אומרים בפרוש לראות בקולנוע או לא לראות. מבחינתם אם סרט כמו הטייס לא עושה קופה זה כי הורידו אותו, לא כי הוא גרוע רצח.

אגב, אני על הפרנציפ לא קונה דיסקים. כל הכסף הולך לחברות התקליטים, בזמן שהיוצרים האמיתיים מקבלים כ-5 סנט לשיר. זה גועל נפש וממש אין לי רגשות אשם. משחקים אני מוריד דמו, ואם אין אז משיג, אם טוב קונה, אם לא תוך שלושה ימים זה נמחק, ולא כי יש לי רק 40 גיגה.

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=128717.0

אני אחזור על מה שאמרתי שם שוב - לאף אחד לא איכפת מכם. תמשיכו להוריד מהקאזא אימיול דיסי טוררנט מהכושלהכלב שלכם, מאיפה שבא לכם. מי שמחפשים אותו יודע מי זה, ותאמינו לי שהוא לא רוצה שהדברים האלה יגיעו אלייכם בכלל.

פורסם

מן הסתם אף אחד מהFBI לא ידפוק לי עכשיו על הדלת בגלל שהורדתי איזשהו סרט... אני חושב שכולם יודעים את זה... הם מחפשים את אלה שהביאו את הסרט לאינטרנט להורדה מלכתחילה ואת הבעלים של אתרי הטורנטים הגדולים...

פורסם

פיי.. הם הורידו המון חברות מוכרות, כמו hoodlum, מה יהיה? חושבים שבאמת זה יכול לעצור את הסצנה? כי אחרי הכל החברות האלו הן האחראיות להבאת כל הwarez לביתינו

פורסם

פיי.. הם הורידו המון חברות מוכרות, כמו hoodlum, מה יהיה? חושבים שבאמת זה יכול לעצור את הסצנה? כי אחרי הכל החברות האלו הן האחראיות להבאת כל הwarez לביתינו

לא חברות, קבוצות, קבוצות של הסצנה אבל אין דאגה, יש מספיק קבוצות טובות אל תשכח את RELOADED אולי הקבוצה הכי טובה...

וזה רק המשחקים לסרטים יש כ'כ הרבה קבצצות כך שזה ממש מגוחכך לנסות לעצור את כולם...

פורסם

איפה זה נגמר ? ::) שיעצרו פשע אמיתי ( לדוגמא מנהיגי הכתות למינהם... ושאר החלאות) ולא כמה חברה שלא מזיקים לאף-אחד

ומורידים WAREZ. אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו, אבל לפי דעתי זה מחיר

הוגן לעומת התמורה הגדולה שהווארז נותנים לכלכלה, ולתרבות.

נו באמת. אם לא עצרו את כל הרוצחים, אסור לרדוף אחרי אנסים? אם לא עצרו את כל האנסים, אסור לרדוף אחרי גנבים? אם לא עצרו את כל הגנבים, אסור לטפל באלו שמשמיעים מוזיקה רועשת בשלוש בבוקר? מה הקשר?

תרומה של ווארז לכלכלה ולתרבות? סליחה?

לפי דעתי זה יצא מכלל פרופורציה כל העניין הזה. כנראה מנהלי האולפנים ותעשיית המוזיקה מחפשים סיבה לירידה במכירות ולא רואים

שהסיבה היא לא הווארז, אלא התוכן הדל שהם מפיצים. סרט טוב יצליח בקולנוע ולא משנה מה ! קחו לדוגמא את המאטריקס וLOTR

SW וכו' שהיו סקרינרים שלהם גם לפני יצאת הסרט. אם יש איכות -אנשים יבוא לבית הקולנוע, אם אין -הם יישארו בבית. הגיע

הזמן שה"ראשים" יבינו את זה.

זה רק חלק מהסיפור. גם ההכנסות של סרט טוב ירדו כתוצאה מפיראטיות. ובכל מקרה, אם הסרטים כל כך גרועים, למה אתה מוריד אותם?

פורסם

הם לא כ"כ גרועים הם פשוטו לא מספיק טובים ולכן או לא רוצה לבזבז את הכסף

חוץ מזה לדעתי ברגע שקנית כרטיס לסרט מגיע לך איזה הנחה על הDVD תחשבו על זה יש קצת היגיון כי בסך הכול שילמת עליו

(אגב בקשר אלי אני חיי בסינימה סיטי ואני לא אוהב לראות סרטים במחשב אז רק הקטע של המשחקים מדבר אלי)

פורסם
  • מחבר

נו באמת. אם לא עצרו את כל הרוצחים, אסור לרדוף אחרי אנסים? אם לא עצרו את כל האנסים, אסור לרדוף אחרי גנבים? אם לא עצרו את כל הגנבים, אסור לטפל באלו שמשמיעים מוזיקה רועשת בשלוש בבוקר? מה הקשר?

תרומה של ווארז לכלכלה ולתרבות? סליחה?

זה רק חלק מהסיפור. גם ההכנסות של סרט טוב ירדו כתוצאה מפיראטיות. ובכל מקרה, אם הסרטים כל כך גרועים, למה אתה מוריד אותם?

1) הקשר הוא שיש סדר עדיפויות. בעוד שהרוחצים\אנסים\גנבים נצאים בראש הפירמידה, והם אלו שפוגעים ישירות בחיים

של אנשים אחרים אז עדיפות הטיפול במקרים האלו תהיה הראשונה. תוכן פיראטי לעומת זאת לא פוגע בחיים של אנשים בצורה ישירה

והוא גם מסווג כפשע בדרגה נמוכה יחסית, אבל הטיפול בו (כתוצאה מהלחץ של בעלי ההון) הוא כמו של הפשעים מהדרגה הראשונה, ואפילו יותר.

ובמקום שהבולשת תעצור את האנשים הרעים באמת, הם דואגים לאינטרסים של העשירים.

2)בכלכלה לדוגמא, מייקרוסופט בחיים לא הייתה מתחזקת ומגיעה לעמדה שהיא נמצאת בה היום, אם לא היה תוכן פיראטי,

ואם היא היא הייתה רודפת אנשים פרטיים עם תוכנות לא חוקיות, אחוז גדול מאוד מאיתנו היה עובד עם לינוקס.

שוק החומרה גם כן בחיים לא היה מתפתח לגודל שלו כיום, אילולא היה את התוכן הפיראטי, שנותן לאנשים להוריד כמעט כל משחק חדש שיוצא.

בקשר לתרבות, במחירים (הגבוהים והלא מוצדקים לטעמי) של הסרטים והמוזיקה כיום, רק מי שיש לו כסף יכול להנות מתוכן "חוקי".

(בוא נגיד ככה, שרק מעטים מאיתנו יכולים להוכיח שכל הMP3ים שלהם "חוקיים", והם קנו את המוזיקה\DVD).

מה אתה חושב, שכל מי שרואה סרט פיראטי או מוריד איזה אלבום מהרשת יכול גם לשלם עליו ? רוב הזמן זה בדיוק ההיפך. אנשים שלא

יכולים להרשות לעצמם לקנות תוכן "חוקי" מורידים אותו, ולא הולכים לקולנוע כדי לראות את הסרט\קונים את האלבום, אבל הם

עדיין נהנים ממנו -דבר שמפתח אותם ומציב אותם באותה הרמה של אלו שכן מסוגלים. נכון שאפשר לקרוא לזה גניבה, אבל אם

זה לא היה קורה רק אנשים "עשירים" היו יכולים להשיג את אותה התרבות - דבר שהיה יוצר חברה של מעמדות.

בכל מקרה, אני לא טוען שצריך לזרוע ווארז בכל מקום, ואני כן מסכים שצריך להגביל את זה, אחרת זה יגדל לכאלה מימדים

ובאמת לא יהיה תוכן איכותי כי אף אחד לא ייצור אותו. אבל לא להשמיד את זה לגמרי. אפשר נניח לשים הגבלה, שתוכן שמוגן

בזכויות, יהיה תקף למשך 20-30 שנה. ולא לתקופות הכמעט בלתי מוגבלות שיש היום. (בסכום כסף פעוט יחסית, ניתן להגדיל את הזמן

של אחזקת הזכויות)

פורסם

ווארז עושה רק טוב לנו האזרחים הקטנים

הוא כבר עכשיו בא במימדים חסרי תקדים ואף אחד לא יצליח לעצור אותו לחלוטין :P

פורסם

הם בחיים לא יצליחו לעצור את כולם ואני בטוח שאפילו את חצי מהם הם בחיים לא יתפסו ,כל הכתבה הזאת היא יחסי ציבור של ה-fbi בכדי להראות שהם תופסים והם מסוכנים ומגיעים לכל מקום אך זאת בסך הכל פרסומת שלפי מה שהם חושבים זה אמור להפחיד אנשים מילהתעסק בפיראטיות :bash:

פורסם

הם בחיים לא יצליחו לעצור את כולם ואני בטוח שאפילו את חצי מהם הם בחיים לא יתפסו ,כל הכתבה הזאת היא יחסי ציבור של ה-fbi בכדי להראות שהם תופסים והם מסוכנים ומגיעים לכל מקום אך זאת בסך הכל פרסומת שלפי מה שהם חושבים זה אמור להפחיד אנשים מילהתעסק בפיראטיות :bash:

מה שאתה לא מבין, שלא צריך לתפוס את כולם. צריך לתפוס את הגדולים, וזה מה שהם עשו בתכל'ס לפני כמה ימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים