עבור לתוכן

שאלה לגבי SATA של SEAGATE ועוד כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

שלום.

הזמנתי לא מזמן מחשב והוא עדיין לא הגיע.

הזמנתי דיסק קשיח SATA ויש לי שלוש שאלות:

1. לפי מה שהבנתי מהFAQ, כדי להתקין את הדריבר של הSATA בBOOT, אני צריך כונן דיסקטים! אבל לא הזמנתי כונן דיסקטים. מה לעשות?

2. הזמנתי לוח אם שתומך בNCQ וב SATA 2 (מ.ס.י נאו 4 פלטיניום). אבל כאמור לקחתי SATA. עד כמה מומלץ לי לשנות לSATA2\NCQ?

והאם הביצועים השונים משפיעים על ביצועים במשחקים עצמם, או רק בהעתקה/הדבקה/ וכו?

3. השאלה שבכותרת: בעדיפות עליונה!!!!!!! ראתי בנועה מחשבים ובלוג'יק פי סי את הכוננים הקשיחים של SEAGATE וראיתי שאין דבר כזה SATA של SEAGATE בלי NCQ. האם זה נכון לכל החנויות? כלומר כל SATA של SEAGATE הוא גם עם NCQ?

פורסם
  • מחבר

למה אתם עושים עלי חרם?!

נו תענו בבקשה... הכותרת עניינית וקראתי את הFAQ ולא מצאתי תשובות לשאלותי.

תודה.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל אף אחד לא מוכן לענות על השאלה?!.

האם כל SATA של SEAGATE הוא עם NCQ?????

שאלה פשוטה.

זה לא בסדר שלא עונים פה :bash: :bash: :bash::nixweiss: :nixweiss: :nixweiss::hat: :hat: :hat:

פורסם

זה ממש לא בסדר, בושה! בושה! לפטר את כל העובדים

יש לאנשים חיים, אם מישהו יודע הוא יענה

בפעם הבאה שתקפיץ זה ינעל

פורסם
  • מחבר

שלום. חקרתי קצת בנושא שאלתי: האם כל SATA של SEAGATE, מכיל בתוכו מעצם היותו SATA את טכנולוגיית הNCQ?

מאחר שלא קיבלתי מענה, חרשתי על האתר של SEAGATE ונראה לי שמצאתי הוכחה לכך שהתשובה לשאלתי היא: "כן".

תיכנסו לקישור ותראו שבSATA של SEAGATE, אחד הפיטורים (features) הייחודיים הם Native Command Queuing (NCQ)yey

http://www.seagate.com/products/interface/sata/whysata.htm

עכשיו לא סתם באתי להוכיח לכם. אודה לכם אם תיכנסו לקישור ותוודאו שזה אכן נכון. יכול להיות שדגמים מסוימים שהם SATA של חברת SEAGATE לא תומכים בNCQ? לפי הקישור הבנתי שכל SATA הוא בעל NCQ (אצל SEAGATE).

זה חשוב לי מפני שהלוח אם שלי תומך NCQ ומפני שהחנות שממנה הזמנתי רשמה במפרט: SEAGATE 120 GB S-ATA ולא יותר מזה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

התשובה היא לא, לא כל כונן של סיגייט תומך ב NCQ.

בכל מקרה ה NCQ כרגע לא שווה יותר מתוספת זעומה במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים