פורסם 2005 ביולי 120 שנים המפרט שלי הוא כזה:intel p4 2400 mhzלוח אם עם צ'יפסט 845...2X256 DDR 266 HrzGeForce 4 440 mx 64 mbיש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל)יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק.......יש לי פסי קירור על הכרטיס מסךאני משאיר את המחשב פתוח תמיד,והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גםאני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד,יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ?תודה !
פורסם 2005 ביולי 120 שנים קודם כל לא להקפיץ.דבר שני אתה יכול לעשות אוברקלוק.חלק מהתופעות של האוברקלוק הוא חום, החלקים שלך לא אוהבים חום כי הוא משמיד אותם בסופו של דבר ולכן יצאו פיתרונות קירור כאלה ואחרים.אז התשובה הסופית היא כן אבל הסיכון גבוה .
פורסם 2005 ביולי 120 שנים נוסיף על דבריו של ברק שה OC יהיה דיי מוגבל (כניראה ..אולי יש לך מזל ורכבים טובים ..)
פורסם 2005 ביולי 220 שנים אתה יכול לעשות אובר בשניהם עד שהם מתחממים או עד שמשהו מגביל אותך אחי ויש פול דיונים והצעות בפורום על אובר קלוק תחפש בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 220 שנים זה לא יעזור לך - יש לך צ'יפסט של אינטל ככה שאין מה לקנות קירור חדש כי גם ככה אתה לא תגיע למהירויות גבוהות שיצטרכו קירור חדש
פורסם 2005 ביולי 320 שנים זה לא יעזור לך - יש לך צ'יפסט של אינטל ככה שאין מה לקנות קירור חדש כי גם ככה אתה לא תגיע למהירויות גבוהות שיצטרכו קירור חדש אהה ??? אני לא יודע איך ה 845 .. אבל ה 865 וה875 של אינטל היו ועדיין מעולים ל OC .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.