פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים יש לי מעבדATHLON XP 1600+ AND VOLCANO 6CU+ HSFאני קבילתי עם המאוורר משחה כזאת אבל אני לא מוצא אותהאז התקנתי את המאוורר ללא משחה טרמיתאני רוצה לקנות משחה טרמיתמשהו יכול להמליץ לי על משחה טובה ואיפה בדיוק מורחים אותה?והאם היא מגיעה עם הוראות מובנות??
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים תקנה מאיפשהו משחה טרמית בשקל, ותמרח שיכבה דקה ואחידה על ה-CORE של המעבד (ה"חלק הבולט" באמצע המעבד), ובו בלבד. זהו..
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים מחבר תגיד איך המשחה הטרמית הזאתARTIC SILVER 2ועם מה מורחים את זה?תסביר לי יותר טוב מה זה ה CORE של המעבדוזה בא עם הוראות?
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים אים אתה מישתמש בפד הטרמי של גוף הקרור אל תשים מישחה טרמית !!! מישחה טרמית יש לשים רק עים מסירים את הפד הטרמי לחלוטין מקרצפים את גוף הקרור ואחר כך מנקים אותו טוב טוב באלכוהול וגם את ליבת המעבד (רק אלכוהול שום חומר אחר) מחקים שיתאדה ואז מורחים לפי הוראות יצרן המישחה או בהעדר הוראות שיכבה דקיקה על גוף הקרור שלאחר מריחתה יש להשטיח אותה עים כרטיס אשראי וטיפה קטנה על ליבת המעבד - זהירות מונעת אסון לרוב מישחה טרמית מוליכה ומריחתה במקום לא נכון תקלקל את המעבד !!! חוץ מיזה הפד הטרמי של ה ולקנו מצויין ולא צריך יותר מיכך !!! (לא שווה את הסיכון גם כך זה מאורר שלא מיועד להמהרות). דן נ.ב. הגריז הטוב ביותר והמסוכן ביותר ארטיק סילבר 2 או בקרוב ה3 יפחית לך רק ב 2-3 מעלות את הטמפרטורה זה לא שווה את הסיכון !!! אים גם כחה המעבד שלך במנויה עובד על 50 מעלות ו55-57 בעבודה מאומצת).
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים מחבר אז מה אתה אומר לא שווה את הסיכון בשביל להוריד 2-3 מעלות?כרגע המעבד עומד על 45 מעלות כאשר אני גולש באינטרנט
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים מחבר מה הכוונה פד טרמי?אתה יודע אולי עם ה VOLCANO 6CU+ HSFבא עם פד טרמי?כי אני רק התקבתי את המאוורר על המעבד וזהו
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים ושלי על 48 מעלות קריאה אמיתית בזמן גלישה ו עוד תוכנת מוזיקה ברקע !! ביג דיל !!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים די די די אל תנסה לשרוט לי את המח !!! :AR15: הפד מגיע מודבק על גב גוף הקרור במיקרה ולא שמתה לב ועליו יש ניילון להסרה לפני ההתקנה !!! אני עים הנושא הזה גמרתי !!!!!!!!!!!!!!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים לולקנו 6 CU + יש פד שחור אסור לשים נחושת ישרות על המעבד בלי פד או מישחה זה גם לא יעיל וגם שורט את ליבת המעבד!!! ולא היתה לך כזאת טמפרטורה עים באמת לא היה לך פד !!! היה שלום אדון בלפן !!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים יש מאוררים של TT, שבאים בלי פד-טרמי(שמודבק על ההיטסינק...), ואז הם כוללים משחה טרמית על בסיס של סילקון, שבאה בשקית קטנה. אם אין לך חומר טרמי, אז כבר תקנה AS..
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים מחבר והמשחה הטרמית באה עם הוראות שימוש?איך מורחים את החומר כלומר עם איזה כלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.