פורסם 2005 ביוני 3020 שנים הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוסמה עושים ? :'( :'( :'(וה PCI ו PCIE נעולים >:
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחזירים גרסאת ביוס קודמתאבל סופר זהירות כי היו לי בעיות עם זה (אישית) ((לא עם לוח כמו שלך))
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר אוף אבל אני ממש חייב את הגירסא הזאתנוספו שם הרבה דברים שאני צריךיש מצב שזה קשור ל SATA?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מה זה בידיוק ה HTT..?הייפרטראנספורט?...ומה זה משנה אם הוא נשאר קבוע ? מה הוא עושה בידיוק?ולא יודע אני החזרתי ל F4 מ-F5 ולא נראה שהיה בעיה..אחרת המחשב לא היה עולה נכון ?בכל מקרה
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר אני לא חושב שזה ביגלל הHTTכי שיניתי את היחס ועדיין זה עושה את אותה שגיאה :'(יכול להיות שלא צרבתי אותו טוב?עשיתי את זה עם התוכנה BIOS שהגיעה עם הדיסק של הלוח
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים אני לא חושב שזה ביגלל הHTTכי שיניתי את היחס ועדיין זה עושה את אותה שגיאה זה כן בגלל הHTT כי פשוט אי אפשר לשנות את היחס בגלל באג בביוס.מה זה בידיוק ה HTT..?הייפרטראנספורט?...ומה זה משנה אם הוא נשאר קבוע ? מה הוא עושה בידיוק?ולא יודע אני החזרתי ל F4 מ-F5 ולא נראה שהיה בעיה..אחרת המחשב לא היה עולה נכון ?בכל מקרהבגלל שהלוח תומך בHTT בתדר של 1600מג"ה (200X8) המחשב לא יעלה אם תעשה OC ולא תשנה את היחס, ז"א שאם למשל תעשה OC ל250מג"ה והיחס ישאר 4 הHTT יהיה אמור לפעול ב2000מג"ה אבל הוא לא מסוגל, לכן מקטינים את היחס ל3 ויוצא 1500מג"ה HTT.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר פחחחחחח בF5 התזמונים לא משתנים קיצר ני חזרתי ל F2 גיגה בייט האלה גם לא יודעים להכין ביוס כמו שצריך כל הגרסאות מלאות בבגים :kopfpatsch:
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים פחחחחחח בF5 התזמונים לא משתנים קיצר ני חזרתי ל F2 גיגה בייט האלה גם לא יודעים להכין ביוס כמו שצריך כל הגרסאות מלאות בבגים :kopfpatsch: אני חזרתי ל-F4.. אני גם ככה לא עושה OC למעבד.. שמתי את הזכרונות ב 2.5-3-3-6-1T זה לא יכול לגרום נזק לזכרונות נכון ? או התחממות יתר... הביצועים אבל ממש עלו.. ניתן לראות בבנצ'מארקים השונים וחוץ מזה F5 ממש חרא... כבר אמרתי שלא מומלץ להתקין כי אי אפשר לשנות תזמונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.