פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אמרו לי שככה אנ ייוכל לשפר ממש תאוברקלוק שלימה זה עוזר מה הסיכונים ואיך עושים?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים היה פעם טרד גדול על כל העניין דוגמה מבין בשטיות האלה אם אני לא טועה הוא עשה פעם צריבה כשאת..
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אפשר לדעת למה אתה צריך לצרוב?קודם כל תברר אם הביוס שאתה רוצה לצרוב אמין והשתמשו בו בעבר.תחשוב אם אתה באמת צריך לבצע את העידכון הזה או שזה ממש לא נצרך (זה די מסוכן).בצע גיבוי של מביוס שנמצא בכרטיס שלך.התפלל חזק שזה יעבוד, ואני לא לוקח אחריות על זה.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים תעשה קודם אוברקלוק למהירויות של הכרטיס שאתה רוצה לצרוב את הביוס שלו ותבדוק שהכל יציב. דבר נוסף, חשוב שהסוג זכרון של הכרטיס שאת הביוס שלו אתה רוצה לצרוב יהיה זהה לזה שיש לך כרגע (למשל Samsung 2.0). תזכור שצריבת ביוס, כמו אוברקלוק, מבטלת את האחריות (במידה ויש לך עוד על הדבר הזה ).
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים שיחזור ביוס של כרטיס מסך אחרי שהפעולה נכשלה זה לא בעיה. פשוט עולים עם כרטיס מסך PCI ואז צורבים מחדש את הביוס הישן.*כמובן שחייבים לשמור גיבוי של הביוס הישן..אין לך שום סיבה בעולם אם יש לך MX440 לנסות צריבת ביוס. אתה לא יכול פשוט לצרוב עליו ביוס שאתה רוצה של כרטיס שהוא לא MX440. תוריד פשוט תוכנת OC כמו Rivatuner ותעלה את המהירות למעבד ולזיכרונות.עידכון ביוס מכרטיס אחד לאחר נעשה על כרטיסים כמו 6200 ל6600. ו5900 ל5950. אני לא שמעתי על עידכון ביוס לכרטיס של MX440 לכרטיס אחר. אבל בשביל זה יש את Google.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים צריבת ביוס היא לא רק מסוכנת אם המחשב יתכבה!היא יותר מסוכנת אם המתחים שבביוס לא תואמים למה שהכרטיס יכול מבחינה חומרתית לפעול תחתם!תצרוב ביוס של 6600GT על 6200 ורוב הסיכויים שיהיה לך משקולת נייר שמסריחה משרוף!
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים צריבת ביוס היא לא רק מסוכנת אם המחשב יתכבה! היא יותר מסוכנת אם המתחים שבביוס לא תואמים למה שהכרטיס יכול מבחינה חומרתית לפעול תחתם! תצרוב ביוס של 6600GT על 6200 ורוב הסיכויים שיהיה לך משקולת נייר שמסריחה משרוף! :lol: הקיצר תעשה OC עד למהירויות ואז תחשוב על צריבה ככה אני עשיתי, למרות שזה מסוכן אבל אם לא תנסה איך תדע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.